Zayıflığım millete dert oldu

Bu dertten muzdarip o kadar cok kisi var ki biri de ben
Bu insanlar susmazlar kilo alirsin ayy az zayifla seker hastasi bile olursun sen boyle derler, kilo verirsin kanser olmusun gibi davranirlar.
Bak ben evliyim 1.67 boy 54 kiloyum saglikliyim cok sukur, millet diyo ki sen cok zayifsin hamile kalsan cocuk tutunamaz ölür kilo al

Üzülme aynı boydayiz bende kilo verdim. Banada konuşuyorlar umrumdami değil herkes kendine baksın. Eşim bana kuru kayisi gibi olmuşsun der :) bende güler geçerim

Zayıf olunca zayıflığa takmıyorlar bacım kıskanıyorlar aslında. Sen de onları takma boşver. Ama aşırı zayıfsan bir doktora görünmende fayda var.

Zayıf değilsin ki, kilo normal.Kendileri kiloluysa kiskaniyorlardir.

Bence fitsin.

Denecek laf mı, Allah korusun, fesatlae ya

Elem tere fis , kem gozlere SIS de . kiskancliklarindan soyluyorlardir bosver.. herkez zayiflamak icin saatlerini , paralarini harciyorken sen fistik gibiyim, gencim, guzelim dersin.. Kendinle guru duy .. Agzi olan konusuyor bos konusuyor bosverr

170den fazla boyun 53 kiloyum kızanlara soranlara 5 kilo fazlam daha var vereyim o zaman kızın diyorum
Kiloluyken de gençsin kilo ver çok gençsin olmuyor diyorlardi.

Ay onları boşverin nasıl zayıfladınız bize de söyleyiverin. Ben de kilodan muzdaribim bacım

Benim boyum 1.57 gebelikten önce 48 kiloydum. Hiç 50nin üstünü görmedi kilom. Herkes laf ayıp duruyordu. Banada aynısını diyorlardı bebek nerene girecek tutunamaz kilo al. Ben 47 kiloda gebe kaldım şuan 28. Haftadayım çok sukur bebegim sağlıklı sağlığımda gayet iyi. Suanda toplam 11 kilo almışım. Tabi haliyle her tarafim şişmemiş sadece göbeğim çıkmış hala diyorlar bebek nerende hiç belli olmuyor hamile olduğun. Ben hiç takmıyorum laflarını genelde çıkmamaya çalışıyorum yanlarına. Insanın moralini bozuyorlar.

İnsanlar hep konuşur kilo alırsın ver derler,verirsin al derler,evlenmezsin evlen derler,evlenirsin çocuk ne zaman derler o da olur ikincisi ne zaman derler yani derler de derler asla susmadılar susmucaklar sen nasıl mutluysan öyle kal canım:)

Boyum 1.73 sizden 1-2 kg fazlayım ona rağmen şişman durmasam da yani "dolgun" duruyorum diyeyim. O kadar çıtkırıldım bir görüntünüz olduğunu sanmıyorum, çevrenizdekiler obeze yakın statüdekileri "balık etli" falan görüyor olsa gerek. Bazı ailelerde vardır, baya etli butlu kadın severler. Yoksa zayıf falan değilsiniz, normal bir kilo.

160 boy 40 kiloyum, kendimi bildim bileli hamileliklerim dışında hiç kilo alamıyorum, es keza birkaç kilo alırsam bir sinirlik işi oluyor anında gidiyor hepsi.Hamileliklerimde en fazla 52 kiloya kadar çıkabildim.Doğurduğumun haftası 40 kiloya geri düştüm.Ve yine kendimi bildim bileli acır gözlerle bana bakıyorlar akraba eş dost, kurumuşsun (sanki daha önce kiloluymuşum gibi) yok çöp gibi kalmışsın, hiç kilolu olmamış bana bile alışamadılarsa size epey zor alışırlar.Artık kafaya takmamaya çalışıyorum başlarda kızıyordum.Hayır kötü göründüğüm de yok, birçok kişi üni öğrencisi sanıyor oysa 35 yaşındayım.En son tezgahtar kızın birisi hastalığınız filan mı var dedi, ona biraz kızdım ama, haddine değildi çünkü.Takmayın kafanıza kilolu olsanız da ona takarlardı.Millet diyecek laf bulur.

Gayet normalsin zayıf değilsin hem başkalarına ne sen memnun olduktan sonra boşver takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…