Bence fitsin.Çıldıracammmm boyum 1 70 kilom 58 eskiden kilolu biriydim ve kendi isteğimle kilo verdim resmen başıma gelmeyen kalmadı komşular , eş , araba çıldırttılarr kurumuş kalmışım , bugün yine misafirlikte gıcık biri bana bu lafı kulladı Ahu kurumuş dedi içime dert oldu yeter bıktım bu inşalardan , bişey söyleyin a dostlar
Denecek laf mı, Allah korusun, fesatlae yaOda birşey mi biri anneme kızın hasta ani kilo kayıpları çok tehlikeli mıtlaka bir doktora görünsün demiş
Kısaca kanser olabilir demiş
Annem elimden tutup zorla hastahaneye götürecek ki zayıta değilim
1.50 boy 40 kilo bu kiloyla göbeğim bile var :)
Benim boyum 1.57 gebelikten önce 48 kiloydum. Hiç 50nin üstünü görmedi kilom. Herkes laf ayıp duruyordu. Banada aynısını diyorlardı bebek nerene girecek tutunamaz kilo al. Ben 47 kiloda gebe kaldım şuan 28. Haftadayım çok sukur bebegim sağlıklı sağlığımda gayet iyi. Suanda toplam 11 kilo almışım. Tabi haliyle her tarafim şişmemiş sadece göbeğim çıkmış hala diyorlar bebek nerende hiç belli olmuyor hamile olduğun. Ben hiç takmıyorum laflarını genelde çıkmamaya çalışıyorum yanlarına. Insanın moralini bozuyorlar.Bu dertten muzdarip o kadar cok kisi var kibiri de ben
Bu insanlar susmazlar kilo alirsin ayy az zayifla seker hastasi bile olursun sen boyle derler, kilo verirsin kanser olmusun gibi davranirlar.
Bak ben evliyim 1.67 boy 54 kiloyum saglikliyim cok sukur, millet diyo ki sen cok zayifsin hamile kalsan cocuk tutunamaz ölür kilo al
Çıldıracammmm boyum 1 70 kilom 58 eskiden kilolu biriydim ve kendi isteğimle kilo verdim resmen başıma gelmeyen kalmadı komşular , eş , araba çıldırttılarr kurumuş kalmışım , bugün yine misafirlikte gıcık biri bana bu lafı kulladı Ahu kurumuş dedi içime dert oldu yeter bıktım bu inşalardan , bişey söyleyin a dostlar
Gayet normalsin zayıf değilsin hem başkalarına ne sen memnun olduktan sonra boşver takmaÇıldıracammmm boyum 1 70 kilom 58 eskiden kilolu biriydim ve kendi isteğimle kilo verdim resmen başıma gelmeyen kalmadı komşular , eş , araba çıldırttılarr kurumuş kalmışım , bugün yine misafirlikte gıcık biri bana bu lafı kulladı Ahu kurumuş dedi içime dert oldu yeter bıktım bu inşalardan , bişey söyleyin a dostlar
En sevdiğim yanı da bu ya 25 im ama yolda beni liseli kızlardan ayırt edemezsin hatta onlar daha büyük duruyor desem yeridirayni pixie gibi, sizin gibiler hiç yaslanmaz. Keşke ben de öyle olsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?