Zayıflıyorum

60'ı görürüz hatuncuğum yeter ki vazgeçmeyelim canımız bir şey yemek istese bile küçük porsiyonlar tüketelim sonraaa olalım 60 kilooo
Aynen oyle canım kacamak yapsak bile ertesi gune dengelemek onemli olan yaz boyuncada menu paylasırsak hedef kiloya ulaşiriz canim hem yazin ben bol bol yüzmek istiyorum onunda cok faydasi oluyo .boyle sürekli evde oturunca yavas kilo veriyorum ama yazin oyle olmıcak

Dunku menum
İftar;
Bir kepce mercimek corbasi
4 tane mercimek koftesi (bol eksili ve baharatli oldugu icin vazgecilmezim)
Bir tabak ciger sote
Biraz yesilzeytin peynir(iftarda seviyorum)
3 tane etimek ekmeģi normalde light olani yiyorum ama yoktu markette.(kizarmis oldugu icin daha cabuk doyuruyo ve daha lezzetli gibi geliyo bana )
3 saat sonra (karpuz sahur yerine)

Bugunku menum;
Iki tane but
Zeytin peynir bir kactane
Yarim bardak portakal suyu cola yani
İki dilim etimek

Bir saat sonra 1 tane yesil elma

Sahurda ne yerim bilmiyorum yarin yazarim inşallah

kızlar aöf sınavım vardı şehrin bilinmedik gidilmedik okuluna vermişler yine. Sınava gidip geldim epey yorulmuşum, foruma anca girebildim.

Akşam:
1 karnıyarık
1 kase cacık
2 galeta
1 kemalpaşa tatlısı
bol su

1 saat tempolu yürüyüş

kızlar nasıl gidiyor sağlıklı beslenme ve zayıflama serüveniniz?

1 saat tempolu yürüyüş yaptım

akşam yemeğinde:
1 porsiyon sebze yemeği
galeta
çok az da bulgur pilavı yiyeceğim
bol su içeceğim.
Bu hafta 60 kg'ı görmek istiyoruuummmm

Cokk iyi gidiyosun maşallah benimde iyi cok hizli kilo vermesem de yavas yavas veriyorum galiba ramazanda bu kadar oluyo ancak

Menum
Aksam sahurda
Bir yumurta birkac catal patates kizartmasi
Bir kucuk kase kuymak
Bilerek sahur yaptim cunku bu birkac gun evde cok isim var bugun mesela camlari falan sildim yeterince hareket ettim. Yarinda devam .yatiya misafirlrim gelcek biriki gune .
Bu aksam iftara
Bir tabak tavuklu pilav
Bir iki kasik yogurt
Bir bardak kola icerim alma diyom esime ama oruclu almadan duramiyo o icerken benimde canim cekiyo tadimlik iciyorum

Yemekten sonra kiraz karpuz

canım zaten sahurda yeterince yemezsen iftara kadar düşüp bayılırsın inan. Zaten ev işi de yapıp yediğini yeterince yakmışsın Benim de bugün cips krizim tuttu yaa aklımdan çıkmıyor. Gidip alayım diye aklımdan geçiriyorum ama almayacağım. Hep abur cuburlar kilo yapıyor Birde cips yesem 1 paket değil 4 büyük paket yiyorum o yüzden uzak durmam lazım. O kadar cipsi yersem yine başladığım yere dönerim. Tutacağım kendimi

Kızlar yoğurt kürü yapacağım bu akşam. Bağırsakları muhteşem çalıştırıyor. Sizde deneyin.

3-4 yemek kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı pul biber
Yarım Limonun suyu

sahurda yapmayın su ihtiyacınız fazla olursa oruç tutarken zorlanırsınız. Ben 10'dan sonra yiyeceğim

Aynen direkt kilo yapıyo en büyük düsmanimiz gercekten. bende bazen abur cubur mu aslam yesem diyorum ama biranlik istek o yaa yedikten sonra pişman oluyorum yemessek pesimizden aglamiyolar yiyince biz agliyoruz kilolarla basimiz derde giriyo valla

Hic denemedim biara bende denerim sindirim problemi bende cekyorum cogu zman

Menum
Sahurda menemen
2 dilim kepekli ekmek
Peynir biriki dilim

Bu aksamki Iftarim da;
Bol su
İki kepce corba
Bir tabak karpuz (hava cok sıcaktı bugun. su ve karpuzdan yemek yemeğe yer kalmiyo midem de )

Yine tüm gün ayaktaydım ütu camasır evi sil süpür lavabolar falan dolaplari duzenledim epey bir hareket ettim yani

5 mayıs akşam:
zeytinyağlı fasülye
5 tulumba tatlısı ( en sevdiğim tatlıdır görünce dayanamadım fazla yedim )

1 saat yürüyüş

akşam:
1 kase kadar nohutlu pilav
Zeytinyağlı fasülye
cacık
1 tulumba tatlısı ( bana kalsa hepsini yerdim ama tuttum kendimi)

bu hafta fazla kilo veremeyeceğim gibi..

Sahurda peynirli yumurta
1,5 dilim kepekli ekmek

Iftar
Iki kase corba
Ton baligi
Salata
Kornison turşu
1 dilim kepekli ekmek
Bol su
Şimdi meyve yerim

Bütun gün yine hic oturmadim birazdan yine kalcam kalan islerimi halletmeye yarin misafirlerim geliyo cunku Allahim bu ev isleri niye bitmek bilmiyo yaa .neyse epey hareket etmis oldum en azindan :)

akşam yemeği:
1 kase kadar pilav
1 kase cacık
1 kase bamya yemeği

spor:
30 dk yürüyüş

Misafirlerim var o yuzden fırsat bulamadım menulerimi yarindan sonra yazmaya devam etcem.bu iki gundur zaten cok bisey yemedim regl oldum ve surekli su ve meyve yedim çoğunluk .insallah cuma gunü tartı yuzume gülcek .cünku surekli koşturma halinde gecti .hadi bakalım hayırlisı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…