Bende sana yetiscem canım insallahbugün regl oldum regl bitene kadar biraz daha kilo veririm ve şişkinlik de gider
Ah bir 60 kiloyu görebilsemm...
60'ı görürüz hatuncuğum yeter ki vazgeçmeyelim canımız bir şey yemek istese bile küçük porsiyonlar tüketelim sonraaa olalım 60 kiloooBende sana yetiscem canım insallahbu yaz bende 60 a inebilirim
Aynen oyle canım kacamak yapsak bile ertesi gune dengelemek onemli olan yaz boyuncada menu paylasırsak hedef kiloya ulaşiriz canim hem yazin ben bol bol yüzmek istiyorum onunda cok faydasi oluyo .boyle sürekli evde oturunca yavas kilo veriyorum ama yazin oyle olmıcak60'ı görürüz hatuncuğum yeter ki vazgeçmeyelim canımız bir şey yemek istese bile küçük porsiyonlar tüketelim sonraaa olalım 60 kilooo
Cokk iyi gidiyosun maşallahkızlar nasıl gidiyor sağlıklı beslenme ve zayıflama serüveniniz?
1 saat tempolu yürüyüş yaptım
akşam yemeğinde:
1 porsiyon sebze yemeği
galeta
çok az da bulgur pilavı yiyeceğim
bol su içeceğim.
Bu hafta 60 kg'ı görmek istiyoruuummmm
canım zaten sahurda yeterince yemezsen iftara kadar düşüp bayılırsın inan. Zaten ev işi de yapıp yediğini yeterince yakmışsınMenum
Aksam sahurda
Bir yumurta birkac catal patates kizartmasi
Bir kucuk kase kuymak
Bilerek sahur yaptim cunku bu birkac gun evde cok isim var bugun mesela camlari falan sildim yeterince hareket ettim. Yarinda devam .yatiya misafirlrim gelcek biriki gune .
Bu aksam iftara
Bir tabak tavuklu pilav
Bir iki kasik yogurt
Bir bardak kola icerim alma diyom esime ama oruclu almadan duramiyo o icerken benimde canim cekiyo tadimlik iciyorum
Yemekten sonra kiraz karpuz
Aynen direkt kilo yapıyo en büyük düsmanimiz gercekten. bende bazen abur cubur mu aslam yesem diyorum ama biranlik istek o yaa yedikten sonra pişman oluyorum yemessek pesimizden aglamiyolar yiyince biz agliyoruz kilolarla basimiz derde giriyo vallacanım zaten sahurda yeterince yemezsen iftara kadar düşüp bayılırsın inan. Zaten ev işi de yapıp yediğini yeterince yakmışsınBenim de bugün cips krizim tuttu yaa aklımdan çıkmıyor. Gidip alayım diye aklımdan geçiriyorum ama almayacağım. Hep abur cuburlar kilo yapıyor Birde cips yesem 1 paket değil 4 büyük paket yiyorum o yüzden uzak durmam lazım. O kadar cipsi yersem yine başladığım yere dönerim. Tutacağım kendimi
Hic denemedim biara bende denerim sindirim problemi bende cekyorum cogu zmanKızlar yoğurt kürü yapacağım bu akşam. Bağırsakları muhteşem çalıştırıyor. Sizde deneyin.
3-4 yemek kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı pul biber
Yarım Limonun suyu
sahurda yapmayın su ihtiyacınız fazla olursa oruç tutarken zorlanırsınız. Ben 10'dan sonra yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?