Bakarim canim kahvaltı icin güzel bir alternatif gibi görünüyor:)Evet canim nefis yemek tariflerinden aldim tarifi cok lezzetli oluyo
madem etiketlenmişim gelirim o zaman :))
şutlanmadan menümü yazayım bari:
bu akşam:
bulgur pilavı, yağsız iki kaşık kuşbaşı et ve yoğurt
ekmek yok. yemekten 3 saat sonra 4 adet çilek yidim.
nasıl olmuş menüm :)
@chentiq
Sadece chentiq mi cevap versin yanee
yok yav, çhentig etiketlemiş ondan ben de onu etiketledim.
böyle zayıflama topiklerini seviyorum ama sürekli girip bildirim yapmak konusunda çok istikrarsızım. burdan şutlanmadan bi mesajım olsun didim
Hee anladim listeye girmeden takıl sendekac kilosun bu arada?
56.2 çıktı ya laaa, abbooooov. iki ay önce 53.5 dum beeen.
Ee güzelmiş kilo sorunun yok ki senin benim yarı kilomdasın
benimki bölgesel. bel çevresi, göbek. bir de aslında 55 i geçmemem gerekiyor, kritik eşiğim 55. çünkü ondan sonra bayır aşağı yuvarlanma moduna geçiyorum. 55 den 64 e nasıl çıktığımı anlayamıyorum. insülin dengem mi şaşıyor nedir, yemek konusunda kısır döngüye giriyorum. 52 iyidir bana. 4 kilo gitmesi gerek.
boydan fakir olduğumdan kilo aldığımda çabucak belli oluyor.
Gercekten cok zor bi durum canim kimi aile cocuguna destek olur kimiside boyle iste...Yok malesef tek bir erkek kayinvalidemler yemisler icmisler bize borc birakmislar sagolsunlar nasilsa gelince oder diye ah cok zoruma gidiyor biliyomusun halbuki biz buralarda ne hallerde para kazanip biriktiriyoruz biz iki senedir turkiyeye gidemiyoruz para olmadigi icin birde onlarin yaptigina bak kafayi yicem ya Allahtan sabir diliyorum
Kizlar yattiniz miii???
Şimdi bu sabah ki kilomu yazıyım 62.300 boyum 1.59...Oncelikle hosgeldin canim evet iki haftada bir cumalari tartiliyoruz seni tanimamiz icin bize boyunu kilonu yazarsan simdi sevinirim ama liste girişin bu cuma olacak..
Uykum gelmedi canim cocuklarla ilgisi yok onlar allaha sulur 10da yatarlar..Yattim ben o saatte hayırdır canım çocuklar mi uyutmadi:)
Şimdi bu sabah ki kilomu yazıyım 62.300 boyum 1.59...
BenUykum gelmedi canim cocuklarla ilgisi yok onlar allaha sulur 10da yatarlar..
Hedefim 58 leri görmek... Hemencecik kahvaltı menümü paylaşayım o Zaman bu sabah biraz geç oldu kahvaltım hava kapalı uyumuşum...Tamam canım hedefin nedir peki? Bu arada günlük menu su varsa spor bildirimi de yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?