Afiyet olsun cok hoş görunuyor kahvaltin canim afiyet olsunHedefim 58 leri görmek... Hemencecik kahvaltı menümü paylaşayım o Zaman bu sabah biraz geç oldu kahvaltım hava kapalı uyumuşum...
Eki Görüntüle 1825390
Su icin maydonoz sapi kaynatip suyunu icmek de cok yararli oluyor. Ben 2 kiloya yakin turltnustum bir dönem.miladım bu gün tartıda 100.4 çıktım daha cuma günü 101.5 ti ve neden o kadar çok çıktım anlamamıştım geri inmiş su tutmuşum demek ki dedim kendi kendime
deli kiz :)) maratona etiket koydum ben. Dalmis gitmisim.madem etiketlenmişim gelirim o zaman :))
şutlanmadan menümü yazayım bari:
bu akşam:
bulgur pilavı, yağsız iki kaşık kuşbaşı et ve yoğurt
ekmek yok. yemekten 3 saat sonra 4 adet çilek yidim.
nasıl olmuş menüm :)
chentiq
Gunaydin arkadaslar...sabah enerrjimizin bol olmasi dilegiyle...bugun nobetciyim dolayisiyla isim cok gidene kadar yemek yapicam...muaait olunca gorusuruZ...
sağol canımcım su içmemek hemen etkiliyor gerçekten işe koşturmaya dalıp su içmeyi unuttum bir kaç gün pazar günü ve dün su içmeye dikkat ettim artıdan hemen kurtuldum şükürSu icin maydonoz sapi kaynatip suyunu icmek de cok yararli oluyor. Ben 2 kiloya yakin turltnustum bir dönem.
deli kiz :)) maratona etiket koydum ben. Dalmis gitmisim.ama madem etiketledin yorum yapayim. Seyy himmm aksama kadar bir seycik yemedin mi :)) cilek neden 4 adet.. neden 3 saat sonra
miladım bu gün tartıda 100.4 çıktım daha cuma günü 101.5 ti ve neden o kadar çok çıktım anlamamıştım geri inmiş su tutmuşum demek ki dedim kendi kendime
çok sık içilince bıktırıyor mübarek :)Evet canim kesinlikle öyle olmuştur su senin meyve suyu vardı ya onu söyle denesene bi kac gun bir Sürahiye 1 yesil elma ve 1 limonu dörde bölüp kabuguyla at çubuk tarcin tane karabiber ve karanfil at geceden sabaha kalsin sabah kalktiginda bu suda ic bittikce doldur üstünü ben denedim sonuç guzeldi ama tarcini cok kullandigimdan mıdır ne midem bulandi artık yapamıyorum
çok sık içilince bıktırıyor mübarek :)
reishi mantar çayı içmeye başladım bir hafta onu deneyeyim araya başka şey katmayayım diyorum inşallah cidden dinçlik verip ağrılarımı azaltır :)
Supermis masaallah...bir sonraki bildirimin birincisi sen olursun insaallah...miladım bu gün tartıda 100.4 çıktım daha cuma günü 101.5 ti ve neden o kadar çok çıktım anlamamıştım geri inmiş su tutmuşum demek ki dedim kendi kendime
Hosgeldin menun. Muhtesem gorunuo...Hedefim 58 leri görmek... Hemencecik kahvaltı menümü paylaşayım o Zaman bu sabah biraz geç oldu kahvaltım hava kapalı uyumuşum...
Eki Görüntüle 1825390
gülüm önceki bildirim 100.6 yada 7 ydi birden 101. 5 e çıkmıştı sonra geri indi dellendi benim bünye kafayı yedi iyice :))Supermis masaallah...bir sonraki bildirimin birincisi sen olursun insaallah...
afiyet olsun maydanoz suyunu kaynattın mı yoksa çiğden suyla blendırdan mı geçirdinSabah: biraz peynir miktarini olcmedim,1 cay kasigi findik kremasi, ceyrek simit,limonlu maydonoz suyu ictim..
Ogle:1 kucul tabak yumurtali kabak kavurmasi...toplamda 1.5 lt su ictim..simdi yesil cay yapicam..
Bu bizdeki menu karmasasina bunyemi dayanir haklisin..gülüm önceki bildirim 100.6 yada 7 ydi birden 101. 5 e çıkmıştı sonra geri indi dellendi benim bünye kafayı yedi iyice :))
Kaynattim abla ..mensturasyon polemigi başgosterdi yardimci olsun diye..afiyet olsun maydanoz suyunu kaynattın mı yoksa çiğden suyla blendırdan mı geçirdin
seninde mi sıkıntılı oluyor bu dönem bir kabızlık birde bundan çektiğimiz nedir bizim yaa:))Kaynattim abla ..mensturasyon polemigi başgosterdi yardimci olsun diye..
Su icin maydonoz sapi kaynatip suyunu icmek de cok yararli oluyor. Ben 2 kiloya yakin turltnustum bir dönem.
deli kiz :)) maratona etiket koydum ben. Dalmis gitmisim.ama madem etiketledin yorum yapayim. Seyy himmm aksama kadar bir seycik yemedin mi :)) cilek neden 4 adet.. neden 3 saat sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?