hoş geldin çıtır hatuncevap veriyorum. :))
diyete akşam başladığım için sadece akşam menüsünü koydum
çilekler dombalaktı, o yüzden 4 tane yidim :)
3 saat sonra aaa bi ara öğün yapayım dedim. :)
severim seni :)
Biraz once okuldan geldim kizlar nasil yagmur yagiyo anlatamam bi anda hizlandi baya islandik...
Simdi mutfaga geciyorum aksam icin tavuklu hunkar begendi yapiyorum patlicanlari kozledim sosu hazirlayip gitmistim kaldigim yerden isimin basina gidiyim ben :))
Bugunki menum..
Sabaheynir,1 cay kasigi finduk kremasi,ceyrek simit..
Ogle:yumurtali kabak kavurmasi..
Ara:yourt..
Aksam:3 kasik patlican tava,5 kasik pilav,yarim kase cacuk..2,5 lt su ve bir yesil cay icildi..
Tabiki haber veririm..nursehulya canım maydanoz sende ise yararsa beni bilgilendirir misin bende düzensiz adet sıkıntısı yaşıyorum deneyebilirim eger sana iyi gelirse..
Cevabim biraz gec oldu canim okulumuz anaokulu cok aktif cidden piknikler kutlamalar hic bitmezBaya etkinlik yapılıyor sizin okulda anasınıfına gidiyor oglun dimi canım?
Sofrada oruclu kimsenin olmasi ayri bi mutluluk veriyo insana masallah annene cnm allah orucunu kabul etsinsabah+öğle 12 de
1 haşlama yumurta
peynir
domates salatalık
akşama doğru
yarım poğaça (ben yaptım )
akşam 20 :05
annem oruçtu iftarı bekledik
1 kase çorba
1 kepçe kuru fasulye
1 biber dolma
salata
Afiyet olsun canim herseyden dengeli almissinBugunki menum..
Sabaheynir,1 cay kasigi finduk kremasi,ceyrek simit..
Ogle:yumurtali kabak kavurmasi..
Ara:yourt..
Aksam:3 kasik patlican tava,5 kasik pilav,yarim kase cacuk..2,5 lt su ve bir yesil cay icildi..
Izgarayi evdemi yaptiniz canim menu gayet leziz istah acici hele oglen menusu tam benlik 4 tane sarmayla iyi durmussunKayinpederimin evindeyim bugün yanında kimse yok diye ben geldim menuyu vereyim
Sabah
2 dilim t.b
5 zeytin
2 kk köy peyniri
1 c.k ahududu receli
Domates köy biberi
Ogle
Yarim tabak.mantı
4 etli yaprak sarma
Aksam
Izgara tavuk ve et saymadim
Yesiliik
Ayran
2 dilime denk lavas
Sofrada oruclu kimsenin olmasi ayri bi mutluluk veriyo insana masallah annene cnm allah orucunu kabul etsin
Menunde gayet iyi canm
Afiyet olsun canim herseyden dengeli almissin
Izgarayi evdemi yaptiniz canim menu gayet leziz istah acici hele oglen menusu tam benlik 4 tane sarmayla iyi durmussun
Aksam yemek hazirlamaya giristigimde eşim aradi cocuklari disari goturelim diye ilk maaş hediyesi olsun dedi kiramadi( buarada eşim iş degistirdi kizlar) avm ye gittik aksam yemegi butun gunu batirdi .. neyse butun yorumlara acigim menuyu yinede yaziyim
Sabah 10:00
Yarim muz
Yarim litre su
Kahvalti 12:00
1 yumurtayla kabakli menemen
2 yesil zeytin
2 ceviz
1 tk bal
1 dilim tb ekmek
Ara 15:00
1 elma
Ara 17:00
1 domates
1 salatalik ve 1 yesilsogandan salata
Aksam 19:00
1/2 lahmacun
1/2 pide
2 dilim pizza
Kola ( zero)
5 km hizli yuruyus yapildi...3 litre su icildi....
hayırlı olsun eşinin yeni işi rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın helalinden bol kazançlar nasip etsinAksam yemek hazirlamaya giristigimde eşim aradi cocuklari disari goturelim diye ilk maaş hediyesi olsun dedi kiramadi( buarada eşim iş degistirdi kizlar) avm ye gittik aksam yemegi butun gunu batirdi .. neyse butun yorumlara acigim menuyu yinede yaziyim
Sabah 10:00
Yarim muz
Yarim litre su
Kahvalti 12:00
1 yumurtayla kabakli menemen
2 yesil zeytin
2 ceviz
1 tk bal
1 dilim tb ekmek
Ara 15:00
1 elma
Ara 17:00
1 domates
1 salatalik ve 1 yesilsogandan salata
Aksam 19:00
1/2 lahmacun
1/2 pide
2 dilim pizza
Kola ( zero)
5 km hizli yuruyus yapildi...3 litre su icildi....
Allah razi olsun canim benim hepimizin evi bol bereketli olsun su kandil hurmetine rabbim gonlumuzun muradini versinBence aksami iyi atlatmissin canim eşinin yeni iside hayırlı olsun bol kazanclar dilerim
Allah razi olsun canim benim hepimizin evi bol bereketli olsun su kandil hurmetine rabbim gonlumuzun muradini versin
Amin canim insallahhayırlı olsun eşinin yeni işi rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın helalinden bol kazançlar nasip etsin
akşam yediklerini yürüyüşle yakmışsındır gülüm yarın azcık daha dikkat eder dengelersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?