Merhaba kizlar bende sabahtan beri disardadayim bir suru isim vardi hallettim geldim Allahim benim islerim hic bitmiyor simdi de evleri toparlayip aksam yemegi yapmam lazim yalniz kiz kardesim dun aksam cheescake getirmis aksam yemedim ama simdi bir dilim yedim onun icin aksam yemegi cok hafif olucak
Supersin canimbisiklet cok faydali vucudu guzel sekillendiriyo
karar yada kararsızlık rabbim nasip ederse herşey bahane gülüm hakkına hayırlısı sen şu tahlillerini yaptır da varsa ona göre hareket edersin yoksa yola devam :)
4 aydır canım cheesekek istiyor ama yemiyorum diyetteyim diye: ))Kolay gelsin tatlim cheescake şimdi Yemen cok iyi gerçekten dengeledigimiz surece ne yersek yiyelim sorun yok bence tabi hergun olmasa daha iyi
Gercekten sekillendiriyor haklısın ben bu kisa zamanda bile faydasini gördüm. ozellikle sirt ve kalcada ilerleme var zamanla daha iyi olacak..
4 aydır canım cheesekek istiyor ama yemiyorum diyetteyim diye: ))
4 aydır canım cheesekek istiyor ama yemiyorum diyetteyim diye: ))
Kolay gelsin tatlim cheescake şimdi Yemen cok iyi gerçekten dengeledigimiz surece ne yersek yiyelim sorun yok bence tabi hergun olmasa daha iyi
Gercekten sekillendiriyor haklısın ben bu kisa zamanda bile faydasini gördüm. ozellikle sirt ve kalcada ilerleme var zamanla daha iyi olacak..
maşallah dışarda işlere koşturdun sporda sayılır hem o şimdide işe yemeğe ee kuzum sen ne ara dinlenicen
iyiki gündüz yemişsin cheescakeki akşama bile kalmaz o vücudun yakıtı olur yanar gider
Yok her zaman olmicak uzun suredir yemiyordum kucuk bi dilimden bisey olmaz dedim ve hüplettim canim
Bisiklet gercekten cok faydali vucudun her yanini sekillediriyor ben eskiden de cok yaptim tartida cok fazla kilo vermesende inceliyorsun onun icin devam et
birde ben çok az kaçamak yapsam hemen farkediyor.
bu sıralar fena taktım galiba bu meseleyi :S
Aksama kadar dinlenmek yok bana canim aralarda oturup buraya bakinca soluklaniyorum iste
yas 30Dedigim gibi kişiye özel bir durum tabi.. kac kilosun yas kac?
annem üşütmüş kardeşimdeyken sesi değişti halsiz benical içti inşallah iyi gelir onun dışında bol muhabbet çene yapıyoruz :))Kuzucuuummm sen nasilsin? Nasil geciyor anneciginle zaman ?
yas 30
kılo 56
annem üşütmüş kardeşimdeyken sesi değişti halsiz benical içti inşallah iyi gelir onun dışında bol muhabbet çene yapıyoruz :))
sağol gülüm iyileşir inşallah elma sirkesi içiyor bana iyi geliyor çabuk geçiyor soğuk algınlığım diyor :)Gecmis olsun canimm kizi etrafinda fir dönüyordur biran once iyileşir inşallah..
takıntı yaptığın için o 2 kilocuğu veremiyorsun farkındasın değil midiyetisyene göre 54 olmalıymışım.
boyum 60
ama hala beğenmiyorum vücudumu
dedim ya takıntı oldu
sağol gülüm iyileşir inşallah elma sirkesi içiyor bana iyi geliyor çabuk geçiyor soğuk algınlığım diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?