ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Kolay gelsin tatlim cheescake şimdi Yemen cok iyi gerçekten dengeledigimiz surece ne yersek yiyelim sorun yok bence tabi hergun olmasa daha iyi

Supersin canim bisiklet cok faydali vucudu guzel sekillendiriyo

Gercekten sekillendiriyor haklısın ben bu kisa zamanda bile faydasini gördüm. ozellikle sirt ve kalcada ilerleme var zamanla daha iyi olacak..

karar yada kararsızlık rabbim nasip ederse herşey bahane gülüm hakkına hayırlısı sen şu tahlillerini yaptır da varsa ona göre hareket edersin yoksa yola devam :)

Kuzucuuummm sen nasilsin? Nasil geciyor anneciginle zaman ?

4 aydır canım cheesekek istiyor ama yemiyorum diyetteyim diye: ))

4 aydır canım cheesekek istiyor ama yemiyorum diyetteyim diye: ))

İradeni kutluyorum canim tabi bu biraz kisiye özel mesela verecek kilon azsa ve hızlı kilo veremeyen bir yapiya sahipsen bu dedigin senin icin doğru yontem olabilir ama kilosu cok ve kilo verme hizi normal olan kisiler haftada bir iki đefa hamurisi tatli gibi seyler yiyebilir.. bunu savunan diyetisyenler var hatta teşvik edenler var bencede mantikli cunku ben diyeti bıraktıktan sonra ömür boyu bu yiyeceklerden uzak duramayacaksam eger dengelemeyi öğrenmem gerek..

Yok her zaman olmicak uzun suredir yemiyordum kucuk bi dilimden bisey olmaz dedim ve hüplettim canim
Bisiklet gercekten cok faydali vucudun her yanini sekillediriyor ben eskiden de cok yaptim tartida cok fazla kilo vermesende inceliyorsun onun icin devam et

evet haklısınız aslında: sanırım iradem güçlü. 4 aydır işte hiç bir tatlı yok.aslında diyet listelerim var.onu uyguluyorum .20 günde bir diyetisyene gittim.
ama dediğiniz gibi hiç veremiyordum .

maşallah dışarda işlere koşturdun sporda sayılır hem o şimdide işe yemeğe ee kuzum sen ne ara dinlenicen
iyiki gündüz yemişsin cheescakeki akşama bile kalmaz o vücudun yakıtı olur yanar gider

Aksama kadar dinlenmek yok bana canim aralarda oturup buraya bakinca soluklaniyorum iste

Afiyet olsun canım.. gecen sene aldigim pardrsuler bana olmuyor bu sene alırsam buyuk beden almak zorundayim şimdilik havalar iyice ısınana kadar hedef onlara girmek sonra da yenilerini almak.. o yuzden kilo vermekten ziyade incelmeye ihtiyacim var

Aksama kadar dinlenmek yok bana canim aralarda oturup buraya bakinca soluklaniyorum iste

Bu senin icin avantaj biliyor musun aysunum ben ne kadar işim olursa olsun cok sik oturma ihtiyaci duyuyorum biraz dinlenip sonra kalkıp devam ediyorum kilo alma surecimde böyle hizlandi sanki. O yuzden hareket iyidir

annem üşütmüş kardeşimdeyken sesi değişti halsiz benical içti inşallah iyi gelir onun dışında bol muhabbet çene yapıyoruz :))

Gecmis olsun canimm kizi etrafinda fir dönüyordur biran once iyileşir inşallah..

diyetisyene göre 54 olmalıymışım.
boyum 60
ama hala beğenmiyorum vücudumu
dedim ya takıntı oldu

sağol gülüm iyileşir inşallah elma sirkesi içiyor bana iyi geliyor çabuk geçiyor soğuk algınlığım diyor :)

Him ilginç doğal elma suyu içiyordur inşallah çünkü hazırlari zamanla mideye zarar verebilir