ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

çok haklısın....
birde tartı günüm yok. hergün tartılıyorum... buda takıntı oldu.
ama yavaş yavaş koyvercem.
zayıflamanın yediklerinden çok kafada bitiğini ne yesem ne yapsam da kilo vereyim diye sürekli düşününce zihin altına sadece kiloyu yerleştirdiğini unutma canım
tartıya haftada bir dayanamazsan 2 kere çık sürekli aklın baskülde kilonda olmasın genceciksin bir çok kadına göre zaten ideal bedenindesin böyle takıntılarla kendini üzme hayatın şu anın güzelliklerini kaçırma bence

Ay miladcim bende iki sene once aldigim ferace mi giyinmek cok istiyorum cok az kullanabildim malesef artik bu yaz giyinmeliyim sporla sikilasalim giyinelim cicilerimizi

Ay miladcim bende iki sene once aldigim ferace mi giyinmek cok istiyorum cok az kullanabildim malesef artik bu yaz giyinmeliyim sporla sikilasalim giyinelim cicilerimizi

İnşallah canım zayiflamak önemli tabi ama sarkmadan zayiflamak daha onemli porsumus sekilde zayiflamak bana hic cazip gelmiyor bu yaz sımsıkı hatunlar olalim

Bende bugunku menumu vereyim

Sabah
İki ceviz ve suyu

Saat 12
İki haslanmis yumurta
İki kk peynir
Yarim salatalik
5 tane zeytin
Bir dilim ekmek
Bunlarin ustune de bir dilim cheescake

Ara
Bir fincan rezene cayi
Yarim muz

Aksam 17
Bir kase yogurdun icine salatalik dogradim yedim

Bu aksam spor yapamam sabahtan beri ayaktayim cok yoruldum hem bacaklarim dinlensin biraz

Sabah ve ogle menumu paylasmistim.

Saat 3 te 1 bardak tarcinli sut...saat 6 da 2 elma 1 yumurta ve 1 kk tulum peynirinden yagsiz omlet yedim..saat 8 bucuk gibide 1 bardak tarcinli sutle gun kapanacak insaallah

Canim aksam yemegin cok degil ama biraz karisik geldi bana meyve ve yumurta bi arada olunca

günün menüsü kızlar

sabah öğle beraber 12:20

1.5 servis kaşığı yumurtalı melemen
yarım k.k. peynir
5 zeytin
bir lokmalık kaymakla bal
1 t.b. ekmeği
1 dilim de sarı buğday ekmeği

ara 17 :00
1 bardak süt azcık nescafeli

akşam 18 :40
2 kaseden biraz az karnıbahar çorbası