çok haklısın....takıntı yaptığın için o 2 kilocuğu veremiyorsun farkındasın değil mi
zayıflamanın yediklerinden çok kafada bitiğini ne yesem ne yapsam da kilo vereyim diye sürekli düşününce zihin altına sadece kiloyu yerleştirdiğini unutma canımçok haklısın....
birde tartı günüm yok. hergün tartılıyorum... buda takıntı oldu.
ama yavaş yavaş koyvercem.
Ay miladcim bende iki sene once aldigim ferace mi giyinmek cok istiyorum cok az kullanabildim malesef artik bu yaz giyinmeliyim sporla sikilasalim giyinelim cicilerimiziAfiyet olsun canım.. gecen sene aldigim pardrsuler bana olmuyor bu sene alırsam buyuk beden almak zorundayim şimdilik havalar iyice ısınana kadar hedef onlara girmek sonra da yenilerini almak.. o yuzden kilo vermekten ziyade incelmeye ihtiyacim var
Kizlar gunluk spor yapildi 50 dk hizli tempo yuruyus yaptimm
Ay miladcim bende iki sene once aldigim ferace mi giyinmek cok istiyorum cok az kullanabildim malesef artik bu yaz giyinmeliyim sporla sikilasalim giyinelim cicilerimizi
Arkadaslar hamile degilimm...
Aksam yemegi
1 tabak mendik kavurması
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Ve bu gunu de kapattim cok sükür.. cok acikmadikca birsey yemegi düşünmüyorum.
Arkadaslar hamile degilimm...
Amin canim...allah razi olsun..Biraz daha yazmasan ben yazacaktım e hayırlısı canim Rabbim doğru zamanda nasip etsin
Amin Amin Amin..Canim rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin
Sabah ve ogle menumu paylasmistim.
Saat 3 te 1 bardak tarcinli sut...saat 6 da 2 elma 1 yumurta ve 1 kk tulum peynirinden yagsiz omlet yedim..saat 8 bucuk gibide 1 bardak tarcinli sutle gun kapanacak insaallah
1 saat arayla oldu eve gelince cok actim elma yedim sonrasi yumurta...Canim aksam yemegin cok degil ama biraz karisik geldi bana meyve ve yumurta bi arada olunca
baya azalttın sen de gülüm menün güzel öğlende zaten yoğurtla yulaf kepeğiydi afiyet şifa olsunAksam yemegi
1 tabak mendik kavurması
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Ve bu gunu de kapattim cok sükür.. cok acikmadikca birsey yemegi düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?