sağlıklı güzel olmuş menün canım afiyet olsunSabah ve ogle menumu paylasmistim.
Saat 3 te 1 bardak tarcinli sut...saat 6 da 2 elma 1 yumurta ve 1 kk tulum peynirinden yagsiz omlet yedim..saat 8 bucuk gibide 1 bardak tarcinli sutle gun kapanacak insaallah
gülüm elle tutulur bi kahvaltın var birde yarım muz akşam acıkırsın gibime geldi salatalık yoğurt akşam 5 te yemişsin tutar mı ki seniBende bugunku menumu vereyim
Sabah
İki ceviz ve suyu
Saat 12
İki haslanmis yumurta
İki kk peynir
Yarim salatalik
5 tane zeytin
Bir dilim ekmek
Bunlarin ustune de bir dilim cheescake
Ara
Bir fincan rezene cayi
Yarim muz
Aksam 17
Bir kase yogurdun icine salatalik dogradim yedim
Bu aksam spor yapamam sabahtan beri ayaktayim cok yoruldum hem bacaklarim dinlensin biraz
Gozun aydin canim peki neden gecikmis adetin bi sorun yoktur insallahArkadaslar hamile degilimm...
gülüm sen bu ara ciddi sıkıntı stres yada kafana bişeyleri takıp üzüldün mü ondan senin malum dönem başlamamış demek ki direk etkilenir hormonlarArkadaslar hamile degilimm...
çok güzel sağlıklı menün gülüm sütlacı bile erken saat olduğu halde yarım yemişsin :))Iyi aksamlar kizlar
Sabah 2 bardak ilik su
Kahvalti
Yarim kase sutlac
1 avuc kuruyemis (aksam bizimkiler yerken canim istedi sabah yedim)
Ara 6-7 cilek
2.ara 1 fincan sutlu sekersiz kahve
1 kucuk fincan sari leblebi
10 tane igde
Aksam
8-9 tane izgara kofte
Ve biber mantar kabak bunlarida izgarada yaptim
3 yk yogurt
Suyumuda baya ictim ama miktarini bilmiyorum
Cocuklar yarim birakmislar aslinda 1 kase yicektim butun bolmeyim sunu yeyim dedim o da nefsimi korlemeye yettiçok güzel sağlıklı menün gülüm sütlacı bile erken saat olduğu halde yarım yemişsin :))
afiyet şifa olsun
günün menüsü kızlar
sabah öğle beraber 12:20
1.5 servis kaşığı yumurtalı melemen
yarım k.k. peynir
5 zeytin
bir lokmalık kaymakla bal
1 t.b. ekmeği
1 dilim de sarı buğday ekmeği
ara 17 :00
1 bardak süt azcık nescafeli
akşam 18 :40
2 kaseden biraz az karnıbahar çorbası
yarım dilim t.b. ekmeği
miden küçülmüş senin :))Cocuklar yarim birakmislar aslinda 1 kase yicektim butun bolmeyim sunu yeyim dedim o da nefsimi korlemeye yetti
sağol gülümCok guzel soylicek bisey yok canim
Iyi aksamlar kizlar
Sabah 2 bardak ilik su
Kahvalti
Yarim kase sutlac
Ara 6-7 cilek
10 tane igde
Aksam
8-9 tane izgara kofte
3 yk yogurt
gülüm elle tutulur bi kahvaltın var birde yarım muz akşam acıkırsın gibime geldi salatalık yoğurt akşam 5 te yemişsin tutar mı ki seni
Canim bugunu guzel gecirdin de aksam o ekmek olmasaydi daha iyi olurdu bence
Bende bugunku menumu vereyim
Sabah
İki ceviz ve suyu
Saat 12
İki haslanmis yumurta
İki kk peynir
Yarim salatalik
5 tane zeytin
Bir dilim ekmek
Bunlarin ustune de bir dilim cheescake
Ara
Bir fincan rezene cayi
Yarim muz
Aksam 17
Bir kase yogurdun icine salatalik dogradim yedim
Bu aksam spor yapamam sabahtan beri ayaktayim cok yoruldum hem bacaklarim dinlensin biraz
günün menüsü kızlar
sabah öğle beraber 12:20
1.5 servis kaşığı yumurtalı melemen
yarım k.k. peynir
5 zeytin
bir lokmalık kaymakla bal
1 t.b. ekmeği
1 dilim de sarı buğday ekmeği
ara 17 :00
1 bardak süt azcık nescafeli
akşam 18 :40
2 kaseden biraz az karnıbahar çorbası
yarım dilim t.b. ekmeği
baya azalttın sen de gülüm menün güzel öğlende zaten yoğurtla yulaf kepeğiydi afiyet şifa olsun
Iyi aksamlar kizlar
Sabah 2 bardak ilik su
Kahvalti
Yarim kase sutlac
Ara 6-7 cilek
10 tane igde
Aksam
8-9 tane izgara kofte
3 yk yogurt
evet gülüm çorba benim tarif olanAslinda yemeyecektim çok acda degildm bilincli yedim bi on kilo sonra kilo vermesi durabilir o zaman aksam ekmegini cikaracagim canim o zamana kadar midemde küçülmüş olur zorlanmam da hem..
Menun guzel ama gunduz aksami iptal edecek kadar fazla yememissin aysunum bence simdiden büyük kisitlamalara girme son 5-6 kiloda belki daha da kisman gerekecek
Menun harika canim karnibahar çorbası su senin tarifin olandi dimi
Oglen tavuk ve çorbaydi yogurt yulaf ikindi ogunuydu
Güzel canim aksam kacta yiyorsun? Bugun bende sutlac yaptim yemedim cok aşırı sevsem bende kahvalti yada öğle yerine yerdim ama kahvalti yada öğleyi iptal etmeyi gözüm yemiyor
evet gülüm çorba benim tarif olan
kusuruma bakma öğle ikindi öğünlerini karıştrdım yine :) b12 iğnem 1 hafta gecikince kafamı toparlıyamıyorum karışıyor yine herşey az önce yaptırdım iğneyi yarına dikkatım de kafam da daha iyi olur allahın izniyle
Yarin dr a gidicem bakalim ne diyecek burada paylasirim canim..Gozun aydin canim peki neden gecikmis adetin bi sorun yoktur insallah
Bende stresten oldugunu dusunuyorum..cok takintili bi insanim sanki dunyayi ben kurtaricam tarzi..kotu bir huy oldugunu biliyorum ama vazgecemiyorymgülüm sen bu ara ciddi sıkıntı stres yada kafana bişeyleri takıp üzüldün mü ondan senin malum dönem başlamamış demek ki direk etkilenir hormonlar
Bende stresten oldugunu dusunuyorum..cok takintili bi insanim sanki dunyayi ben kurtaricam tarzi..kotu bir huy oldugunu biliyorum ama vazgecemiyorym
Cok iyi bir yontemmis bu gercekten bende demeyim..takildigim seyler aslinda basitte taktikca buyuyo..Kendine telkin edebilirsin sesli olarak "herseyi ben yapmak zorunda degilim" "ben olmasam da her sey yoluna gider" gibi tam ne yasadiginj bilmiyorum ama bendeki durumlara benzettigim icin kendi yöntemimi anlatıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?