sen de vesvese var göğsüne oturup kalkmaz boşta kaldığın her an aklına takılır bir şeyler hatta gece uykuna dalmana bile engel olurBende stresten oldugunu dusunuyorum..cok takintili bi insanim sanki dunyayi ben kurtaricam tarzi..kotu bir huy oldugunu biliyorum ama vazgecemiyorym
İlginize cok tesekkur ederim arladaslar..yspicam bunlari..sen de vesvese var göğsüne oturup kalkmaz boşta kaldığın her an aklına takılır bir şeyler hatta gece uykuna dalmana bile engel olur
miladımın dediğine ek uykuya dalmadan hemen önce uyku uyanıklık arası dönem var ya işte o zaman uykuya dalana kadar şu olumlama cümlelerini kendi kendine tekrar et
ben huzurluyum
ben mutluyum
ben mutlu huzurlu olmayı hak ediyorum
ben değerliyim
ben seviliyorum
ben saygı duyulan biriyim
ben saygıyı sevilmeyi hak ediyorum
bir kaç gün dene uyanır uyanmaz aklına yine bunları getirmeye çalış farkı göreceksin
Gunaydin kizlarr
@milad_tb kafvaltini yapmissin bile neden sadece tost yedin canim
nursehulya iyi haberlerini bekliyoruz canim doktordan gelince yaz merak ederiz
ekim2009 gunaydin tatlim nasilsin annenle mis kokulu kahvaltilar mi yapiyosun
Gunaydin kizlar aksam misafirim vardi giremedim sonrada yatip uyudum yorgunluktan
Aa unutmuşum tatlim iyiki soyledin 3 zeytin de yedim.. yaa sabah tartiya çıktım istahim kaçtı kendime kahvaltı hazırlamak gelmedi içimden oglanlar börek yiyince onların kahvaltisida beni sarmadi öyle işte
Aksam poliklinigine gidicem sonucu yazarim hemen ...Gunaydin kizlarr
@milad_tb kafvaltini yapmissin bile neden sadece tost yedin canim
nursehulya iyi haberlerini bekliyoruz canim doktordan gelince yaz merak ederiz
ekim2009 gunaydin tatlim nasilsin annenle mis kokulu kahvaltilar mi yapiyosun
Moral bozmak yok tatlim sen kacamaksiz ilerle bir hafta sonra iki kilo birdenAa unutmuşum tatlim iyiki soyledin 3 zeytin de yedim.. yaa sabah tartiya çıktım istahim kaçtı kendime kahvaltı hazırlamak gelmedi içimden oglanlar börek yiyince onların kahvaltisida beni sarmadi öyle işte
Tamam cwnimAksam poliklinigine gidicem sonucu yazarim hemen ...
Moral bozmak yok tatlim sen kacamaksiz ilerle bir hafta sonra iki kilo birden
Az once yine ciktim tartiya 1 kilo az ciktim sabahkine göre bende anlamadım ki odem mi vardı sabah her türlü devam canim kilo veremesem de sağlıklı beslenecegim Allahin izniyle..
*Kizlar yarın tartı gunumuz unutmayalim bugun menumuzde ve aklimizda kacamaga yer olmasin
Bagirsagin falan bosalmis olabilirmu diye dusundum..Az once yine ciktim tartiya 1 kilo az ciktim sabahkine göre bende anlamadım ki odem mi vardı sabah her türlü devam canim kilo veremesem de sağlıklı beslenecegim Allahin izniyle..
Canim sabah kalktiktan bir saat sonra tartil bence bazen sislik olbiliyor tabi bisey yiyip icmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?