ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Bende stresten oldugunu dusunuyorum..cok takintili bi insanim sanki dunyayi ben kurtaricam tarzi..kotu bir huy oldugunu biliyorum ama vazgecemiyorym
sen de vesvese var göğsüne oturup kalkmaz boşta kaldığın her an aklına takılır bir şeyler hatta gece uykuna dalmana bile engel olur
miladımın dediğine ek uykuya dalmadan hemen önce uyku uyanıklık arası dönem var ya işte o zaman uykuya dalana kadar şu olumlama cümlelerini kendi kendine tekrar et
ben huzurluyum
ben mutluyum
ben mutlu huzurlu olmayı hak ediyorum
ben değerliyim
ben seviliyorum
ben saygı duyulan biriyim
ben saygıyı sevilmeyi hak ediyorum
bir kaç gün dene uyanır uyanmaz aklına yine bunları getirmeye çalış farkı göreceksin

İlginize cok tesekkur ederim arladaslar..yspicam bunlari..

Aa unutmuşum tatlim iyiki soyledin 3 zeytin de yedim.. yaa sabah tartiya çıktım istahim kaçtı kendime kahvaltı hazırlamak gelmedi içimden oglanlar börek yiyince onların kahvaltisida beni sarmadi öyle işte

Aa unutmuşum tatlim iyiki soyledin 3 zeytin de yedim.. yaa sabah tartiya çıktım istahim kaçtı kendime kahvaltı hazırlamak gelmedi içimden oglanlar börek yiyince onların kahvaltisida beni sarmadi öyle işte
Aksam poliklinigine gidicem sonucu yazarim hemen ...

Moral bozmak yok tatlim sen kacamaksiz ilerle bir hafta sonra iki kilo birden

Moral bozmak yok tatlim sen kacamaksiz ilerle bir hafta sonra iki kilo birden

Az once yine ciktim tartiya 1 kilo az ciktim sabahkine göre bende anlamadım ki odem mi vardı sabah her türlü devam canim kilo veremesem de sağlıklı beslenecegim Allahin izniyle..

Az once yine ciktim tartiya 1 kilo az ciktim sabahkine göre bende anlamadım ki odem mi vardı sabah her türlü devam canim kilo veremesem de sağlıklı beslenecegim Allahin izniyle..
Bagirsagin falan bosalmis olabilirmu diye dusundum..

Canim sabah kalktiktan bir saat sonra tartil bence bazen sislik olbiliyor tabi bisey yiyip icmeden

Canım ben genelde 7- 7.30 arasında kalkıyorum 8 de kahvalti yapıyorum o arada da tartıliyorum haklisin sabah siskinligi olabiliyor gec uyandigimda hep kilom daha eksik çıkar