ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Bagirsagin falan bosalmis olabilirmu diye dusundum..

Yok canim ondan dolayi degil benim kabizlik sorunu pek olmuyor cok sükür sindirim düzenlidir.. ama sabah siskinligi olabilir esimden kaynakli gec uyuyorum son zamanlarda odem olmus olabilir yada en düşük ihtimal tarti iflas etmis olabilir:)) olsun canim ben fazla yemeyeyim de tarti sorunu geçici inşallah :)))

gülüm ben saat 9 -9 buçuk gibi geri yatıyorum öğlene doğru kalkıyorum o zaman kahvaltı yapıyoruz anneminde kilo vermesi lazım diye çok dikkat ediyoruz yediklerimize öyle aman aman mis kokulu kahvaltıları her gün yapmıyoruz yani:))önce sağlık

Aksam poliklinigine gidicem sonucu yazarim hemen ...
yaz gülüm ben çok merak ederim bende de var biraz vesvese hele de söz konusu sağlık oldu mu ne oldu nasıl oldu diye aklıma takılır durur kendimi hiç tınlamam canımı bilmem başkalarına olunca vesvese gitmiyor bir türlü

Az once yine ciktim tartiya 1 kilo az ciktim sabahkine göre bende anlamadım ki odem mi vardı sabah her türlü devam canim kilo veremesem de sağlıklı beslenecegim Allahin izniyle..
miladım bende de acayip bir kararlılık var öncelik sağlık sonra kesinlikle eksi kilolar
kendimiz için zayıflıycazzzzzzz

Sabah 1 isirik yagli pide,yarim tatli,1 haslanmis yumurta..ara 1 elma..ogle yarim pors.tavuklu mantar sote,yarim borek...

Canim sana söyle bir elestirim olacak sabah kahvaltin saglikli seylerden olsun.. yumurta güzel diyelimki yanında 1 dilim yagli pideyi de canin çekti ve sabah yerim aksama kadar yakarım dedin okey cok güzel fikir yaninda bi sebze sogusde yersin ve aksama kadar artik saglikli gidersin bu yagli pideyi bile ara sira kaldirir ama ondan bi isirik bundan yarim yersen ne yediginden lezzet alirsin nede diyetin saglam olur. Çalışıyorsun ve diyet menusunu olusturman biraz zor olur ama aksamdan yapacagin bi kac dklik hazırlık senin icin kurtarıcı olur.. bi saklama kabina bi kac sebzeyi doğrarsin yanina da ton baligi yada haslanmis tavuk alirsin oglen katistirir yersin yanina da ayran super olur.. sabahtan yanina tost alabilirsin yagsiz ve kepek ekmekli tabi.. kepekli sandviç hazirlayabilirsin hem butcene katkisi olur hem diyetine tabi bunlar öneri senin şartlarına uyarmi bilmiyorum..

Tabii ki once saglik canim

miladım bende de acayip bir kararlılık var öncelik sağlık sonra kesinlikle eksi kilolar
kendimiz için zayıflıycazzzzzzz

Canimm ben ta burdan hissedebiliyorum o kararlılığı menülerinden ve yazdıklarından da bu o kadar belli ki.. hayat akip gidiyor neden her yeni gune eksilerle ve sonundada fit bit vücutla girmeyelim ki. Su halimizle cektigimiz Saglik sorunları, etrafımızdan gelen hakeretvari yorumlar, aynaya baktigimizda hoşumuza gitmeyen hantal görüntü yedigimiz yemeklerin yaninda hafif mi kalıyor değiyor mu yani dimi.. bunu birbirimize hatirlatip silkelemekten baska care yok bu yil bu kilolar gi-de-cek

aynen gülüm bu yıl bu kilolar gidecek
dün yemekte etli kuru fasülye pilav ıvır zıvır bişeyler daha vardı ben sadece çorba içince annem azcıkte yemekten yeseydin dedi anneme ben o fasülyeninde pilavında tadını biliyorum zaten karnım da doydu yememe gerek yok senelerce yedim artık kendimden usandım bu böyle gitmez diyince doğru diyorsun kızım sen bildiğin şekilde devam et zayıflıyacaksın bak görürsün dedi :))

İnsallah guzel sonuclar olur yazari
İnsallah iyi sonuclar cikar canim..

Bende birazdan yuruyus yapacagim canim henüz spor namina birsey yapmadım
Bol bol spor yapalim canim kilo vermek onemli daha onemlisi yagdan gitmesi ayrica sikilasmis bi vucut
Bugun internette bi fotograf gordum nasil sarkmis kadinin vucudu cok kotu gorunuyodu onuda gorunce daha bi gaza geldim valla