Bagirsagin falan bosalmis olabilirmu diye dusundum..
gülüm ben saat 9 -9 buçuk gibi geri yatıyorum öğlene doğru kalkıyorum o zaman kahvaltı yapıyoruz anneminde kilo vermesi lazım diye çok dikkat ediyoruz yediklerimize öyle aman aman mis kokulu kahvaltıları her gün yapmıyoruz yani:))önce sağlıkGunaydin kizlarr
@milad_tb kafvaltini yapmissin bile neden sadece tost yedin canim
nursehulya iyi haberlerini bekliyoruz canim doktordan gelince yaz merak ederiz
ekim2009 gunaydin tatlim nasilsin annenle mis kokulu kahvaltilar mi yapiyosun
yaz gülüm ben çok merak ederim bende de var biraz vesvese hele de söz konusu sağlık oldu mu ne oldu nasıl oldu diye aklıma takılır durur kendimi hiç tınlamam canımı bilmem başkalarına olunca vesvese gitmiyor bir türlüAksam poliklinigine gidicem sonucu yazarim hemen ...
miladım bende de acayip bir kararlılık var öncelik sağlık sonra kesinlikle eksi kilolarAz once yine ciktim tartiya 1 kilo az ciktim sabahkine göre bende anlamadım ki odem mi vardı sabah her türlü devam canim kilo veremesem de sağlıklı beslenecegim Allahin izniyle..
evettt tartı günümüz inşallah yarına hepimizin yüzü güler*Kizlar yarın tartı gunumuz unutmayalim bugun menumuzde ve aklimizda kacamaga yer olmasin
Sabah 1 isirik yagli pide,yarim tatli,1 haslanmis yumurta..ara 1 elma..ogle yarim pors.tavuklu mantar sote,yarim borek...
Tabii ki once saglik canimgülüm ben saat 9 -9 buçuk gibi geri yatıyorum öğlene doğru kalkıyorum o zaman kahvaltı yapıyoruz anneminde kilo vermesi lazım diye çok dikkat ediyoruz yediklerimize öyle aman aman mis kokulu kahvaltıları her gün yapmıyoruz yani:))önce sağlık
Insallah kizlar bakalim salidan cumaya ne degisecek merak ediyorumevettt tartı günümüz inşallah yarına hepimizin yüzü güler
miladım bende de acayip bir kararlılık var öncelik sağlık sonra kesinlikle eksi kilolar
kendimiz için zayıflıycazzzzzzz
Kizlar ben bebegimi uyuttum camasir asip yuruyus yapicam sonra gorusuruz
aynen gülüm bu yıl bu kilolar gidecekCanimm ben ta burdan hissedebiliyorum o kararlılığı menülerinden ve yazdıklarından da bu o kadar belli ki.. hayat akip gidiyor neden her yeni gune eksilerle ve sonundada fit bit vücutla girmeyelim ki. Su halimizle cektigimiz Saglik sorunları, etrafımızdan gelen hakeretvari yorumlar, aynaya baktigimizda hoşumuza gitmeyen hantal görüntü yedigimiz yemeklerin yaninda hafif mi kalıyor değiyor mu yani dimi.. bunu birbirimize hatirlatip silkelemekten baska care yok bu yil bu kilolar gi-de-cek
İnsallah iyi sonuclar cikar canim..yaz gülüm ben çok merak ederim bende de var biraz vesvese hele de söz konusu sağlık oldu mu ne oldu nasıl oldu diye aklıma takılır durur kendimi hiç tınlamam canımı bilmem başkalarına olunca vesvese gitmiyor bir türlü
Bol bol spor yapalim canim kilo vermek onemli daha onemlisi yagdan gitmesi ayrica sikilasmis bi vucutBende birazdan yuruyus yapacagim canim henüz spor namina birsey yapmadım
Kizlar ben bebegimi uyuttum camasir asip yuruyus yapicam sonra gorusuruz
Canim sarmalar inceyse 10-12 yesen yeterli olur kalinsa 7-8 tane ye benceKizlar bir tencere kara lahana sarmasi sardim sizce aksam yemegi olarak kac tane yesem ki yaninda da yogurt yerim eskiden olsa tencere bitene kadar gelir gider yerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?