- 28 Mayıs 2014
- 1.747
- 1.844
- 333
- 33
Hoşbulduk canım çok teşekkür ederimHosgeldin aramizapembikokedi insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin canim
Kizlar nasilsiniz iki gundur katilamiyorum araniza bugun insallah aktif olmaya calisacagim ogleden sonra halam halamin kizi ve annem bana gelecekler birazdan ev islerine girisecem... kizlar tatli turu yaptim patates salatasi yapicam kurabiye de var tuzlu borek yada pogaca ne yapsam pratik fikir verin bana
Muş'a göç aldık orda doğdum istanbula geldik burda büyüdümİraklisin ama uzun turkcen harika uzun zamandır türkiyedesin galiba
Canım benide listeye eklesene ;(Selamlar 30 yaşında 2 erkek çocuk annesiyim hayatimin son 11 yılı yarı yada tam obez olarak geçti.. zaten 11 yıllık evliyim 1.5 yılım başarısızlıklarla geçmiş olsa da onları unutup yoluma en bastan başlıyorum..
3 Mart 2016 103.6
8 Mart 2016 101.4
Hedefim 70 kg (şimdilik)
*Tarti gunleri cuma günüdür
Katılımcılar
1- @milad_tbBoy:1.69--> Baslangic:01.04.16--> Baş.kg:100.6-->Guncel:??.?-->Fark-->?.?
2-ekim2009 Boy:1.66-->Başlangıç:01.04.16--> Baş.kg:99.4-->Guncel:??.?-->Fark-->?.?
3- @nursehulyaBoy:1.61-->Başlangıç:01.04.16--> Baş.kg:72.1-->Guncel:??.?-->Fark-->?.?
4- @aysun163Boy:1.60-->Başlangıç:01.04.16-->Baş.kg:83.5-->Guncel:??.?-->Fark-->?.?
5- @metraBoy:1.75-->Başlangıç:01.04.16-->Baş.kg:101.5-->Guncel:??.?-->Fark-->?.?
Canım benide listeye eklesene ;(
Tamam AblacımTatlim cuma gunu tarti gunlerimiz senin baslangicinda cuma gunu olacak bizde daha önce baslamis olmamıza ragmen cuma gününü baz aldik
Tamam Ablacım
Bende zaten paylaşmak için akşamı bekliyorum abla paylaşıcam mutlaka 13 günlük isveç bitsin normale döncem ölçüm yaptım abla belim 82 kalçam 105 göbeğim 96 çıktı 12 gün sonra tekrar ölçücemAksama menünü bekliyorum ebrarcim ne yedik ne kadar su ictik spor yaptiysak sporu topluca aksam da paylaşıyor ve birbirimizi değerlendiriyoruz.. ben motive oluyorum diye hem öğün öğün hemde herkes degerlendirebilsin diye aksam topluca paylaşıyorum
Bende zaten paylaşmak için akşamı bekliyorum abla paylaşıcam mutlaka 13 günlük isveç bitsin normale döncem ölçüm yaptım abla belim 82 kalçam 105 göbeğim 96 çıktı 12 gün sonra tekrar ölçücem
geçmiş olsun vertigo da kötü anacım insanda denge bırakmıyor fır fır dönderiyor başını şimdi nasılsın düzeldin mi ilaç sonrasıGunaydin arladaslar sabah vertigo nobetiyle uyandim surunerek ilac icip 2 haslammis yumurtadan kahvaltimi yaptim simdi yatiyom...
allah bağışlasın evladını canımTamam Ablacım bende aslen ıraklıyım istanbulda yaşıyorum evliyim 1 kızım var 2,5 yaşında sen işine bak konuşuruz yine isveç diyetinin zengin kahvaltısını haxırlim
ben topiğe gelene kadar annenler sana gelmiştir bile fikir vermenin de anlamı kalmadı tabii bol muhabbetler eğlenceler sana gülümHosgeldin aramizapembikokedi insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin canim
Kizlar nasilsiniz iki gundur katilamiyorum araniza bugun insallah aktif olmaya calisacagim ogleden sonra halam halamin kizi ve annem bana gelecekler birazdan ev islerine girisecem... kizlar tatli turu yaptim patates salatasi yapicam kurabiye de var tuzlu borek yada pogaca ne yapsam pratik fikir verin bana
ooyy oyy miladım sebebi ne olabilir sen söyle ben hatayı düzeltmeye bakayımBen geri yattım bu defa dayanamadım :) azcik belimi dinlendireyim dedim gözümü açtım saat 10 45:))
Cabucak atarsın sen o fazlaligi inşallah ogleden sonra bu konuyu bi konuşalım canim ben sebebini biliyorum galiba :))
İşlere kalkip nasıl kosturdum anlatamam ablam.ama iyi geldi iyiki uyuyakalmisim
Bende oyumu borekten yana kullanıyorum canim kahvaltı dışında pogaca pek tercih etmem ben oturmalarda börek daha hoş yeniyor ki sen yeme :))
ooyy oyy miladım sebebi ne olabilir sen söyle ben hatayı düzeltmeye bakayım
şimdi de benim uykum geliyor akşam yemeklerini bile hazırladım yoruldum :)
sabah erken kalkıp 9 -9 buçuk gibi geri yatıyordum :)Canim gülüm bidenem gecen hafta iki öğün yiyirdun ya hani az yedigin halde az eksi oldu hani dedikya ya biraz arttiracaktin ben özellikle dedimki aralari arttir sabah erken kalıyorsun genelde ama gec yiyorsun meto canlanmiyor sadece bir ara yapıyorsun ve bugunlerde kahvaltilarin azıcık ağır oluyor
tamam gülüm bu gün zorlayıp 5 öğün yapıcamekim2009 canim en az 5 öğün yap bugun olur mu? Az az sik ye canim inan iyi gelecek ben az yesem ara yapmasam kilom duruyor hatta arti oluyorum
tamam gülüm bu gün zorlayıp 5 öğün yapıcam
akşama kendim için karnıbahar haşladım havuç dereotu sarımsaklı yoğurtla yerim dedim
palıcan pişirdim ama onu yemiycem nohutlu etli düğün çorbası benzeri bir çorba yaptım ondan bi kase yerim ekmek inşallah yemem
ara içinde cevizle kuru kayısı yesem diyorum
nasıl uygun mu sence bu menü
çok karıştırınca tüm karın bölgesi mide, mide yanları karnım 15 cm kadar şişiyor içerden derim geriliyor ittiriliyor gibi çok şişiyorum korkudan bu gün akşam erken ve az yiyeyim diyorum patlıcanı yemem çok karışmış olurAra icin cevizlerin yanina yogurt kuru kayisinin yanina sütlü kahve icsen super olur bu acikmana da engel olur sik yedigin icin acikacaksin da çünkü:)) aksam patlicanli yemekten 4-5 kasik yanina salata ve yogurt niyetine karnabaharli salata ve yarim ase çorba miss olur çorba ictigin icin ekmeğe gerek yok zaten kacta yiyeceksin aksam yemegini?
çok karıştırınca tüm karın bölgesi mide, mide yanları karnım 15 cm kadar şişiyor içerden derim geriliyor ittiriliyor gibi çok şişiyorum korkudan bu gün akşam erken ve az yiyeyim diyorum patlıcanı yemem çok karışmış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?