ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Hoşbulduk canım çok teşekkür ederim

Canım benide listeye eklesene ;(

Aksama menünü bekliyorum ebrarcim ne yedik ne kadar su ictik spor yaptiysak sporu topluca aksam da paylaşıyor ve birbirimizi değerlendiriyoruz.. ben motive oluyorum diye hem öğün öğün hemde herkes degerlendirebilsin diye aksam topluca paylaşıyorum

Bende zaten paylaşmak için akşamı bekliyorum abla paylaşıcam mutlaka 13 günlük isveç bitsin normale döncem ölçüm yaptım abla belim 82 kalçam 105 göbeğim 96 çıktı 12 gün sonra tekrar ölçücem

Cok iyi yapmışsın bu senin motivasyonunu yükselecektir ben cesaret edemiyorum ölçmeye fahiş rakamlar görmek moralimi bozar :)) benim baz aldigim sey kiyafetlerim yazlik pardesulerimi deniyorum hele bi tanesi var hedefim ona girmek şimdi kapanıyor ama benim amacım bollasmasi bu yaz onlari giyinip cok genisleyince hepsini çıkaracagim evden gelsin yeni ciciler

Gunaydin arladaslar sabah vertigo nobetiyle uyandim surunerek ilac icip 2 haslammis yumurtadan kahvaltimi yaptim simdi yatiyom...
geçmiş olsun vertigo da kötü anacım insanda denge bırakmıyor fır fır dönderiyor başını şimdi nasılsın düzeldin mi ilaç sonrası

Tamam Ablacım bende aslen ıraklıyım istanbulda yaşıyorum evliyim 1 kızım var 2,5 yaşında sen işine bak konuşuruz yine isveç diyetinin zengin kahvaltısını haxırlim
allah bağışlasın evladını canım

ben topiğe gelene kadar annenler sana gelmiştir bile fikir vermenin de anlamı kalmadı tabii bol muhabbetler eğlenceler sana gülüm

ooyy oyy miladım sebebi ne olabilir sen söyle ben hatayı düzeltmeye bakayım
şimdi de benim uykum geliyor akşam yemeklerini bile hazırladım yoruldum :)

ooyy oyy miladım sebebi ne olabilir sen söyle ben hatayı düzeltmeye bakayım
şimdi de benim uykum geliyor akşam yemeklerini bile hazırladım yoruldum :)

Canim gülüm bidenem gecen hafta iki öğün yiyirdun ya hani az yedigin halde az eksi oldu hani dedikya ya biraz arttiracaktin ben özellikle dedimki aralari arttir sabah erken kalıyorsun genelde ama gec yiyorsun meto canlanmiyor sadece bir ara yapıyorsun ve bugunlerde kahvaltilarin azıcık ağır oluyor

ekim2009 canim en az 5 öğün yap bugun olur mu? Az az sik ye canim inan iyi gelecek ben az yesem ara yapmasam kilom duruyor hatta arti oluyorum

sabah erken kalkıp 9 -9 buçuk gibi geri yatıyordum :)
bu gün yatmadım kahvaltıyı 10 gibi yaptım hafif olsun diye yazdan domates bibe karışımı pişirmiştim yağsız onu sos tenceresinde tekrardan fokurdatıp içine yumurta kırdım karıştırmadım çılbır gibi tğm kaldı haşlama gibi oldu onu yedim 1.5 kk ye peynşr 1.5 dilim baytalıktan kurumuş ekmek yedim önceye göre hafiflettim bu gün itibariyle az öncede 1 avuç haşlanmış kabuksuz nohut tırtıkladım ara niyetine sence nasıl iyi mi bu günlük

ekim2009 canim en az 5 öğün yap bugun olur mu? Az az sik ye canim inan iyi gelecek ben az yesem ara yapmasam kilom duruyor hatta arti oluyorum
tamam gülüm bu gün zorlayıp 5 öğün yapıcam
akşama kendim için karnıbahar haşladım havuç dereotu sarımsaklı yoğurtla yerim dedim
palıcan pişirdim ama onu yemiycem nohutlu etli düğün çorbası benzeri bir çorba yaptım ondan bi kase yerim ekmek inşallah yemem
ara içinde cevizle kuru kayısı yesem diyorum
nasıl uygun mu sence bu menü

Ara icin cevizlerin yanina yogurt kuru kayisinin yanina sütlü kahve icsen super olur bu acikmana da engel olur sik yedigin icin acikacaksin da çünkü:)) aksam patlicanli yemekten 4-5 kasik yanina salata ve yogurt niyetine karnabaharli salata ve yarim ase çorba miss olur çorba ictigin icin ekmeğe gerek yok zaten kacta yiyeceksin aksam yemegini?

çok karıştırınca tüm karın bölgesi mide, mide yanları karnım 15 cm kadar şişiyor içerden derim geriliyor ittiriliyor gibi çok şişiyorum korkudan bu gün akşam erken ve az yiyeyim diyorum patlıcanı yemem çok karışmış olur

ekim2009 canim bak bilmis bilmis konuşuyor diye dusunmeyecegini biliyorum sadece emegin boşa gitmesin diye icim gidiyor her hafta eksi görelim istiyorum bakalim cuma benim tarti ne diyecek al sana arti derse parcalanmayi hak etti demektir :))

Himm o zaman salatayi yeme yogurt salata yapmak istiyorsun ama onu ilerleyen gunlerde yap canim biz daha 100 lu kilolardayiz daha onumuzde cokkk zaman var dahada kismamiz gereken zamanlar gelecek 1 tabak sicak yemek ve yarim kase corba icsen sana iyi gelecek