ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

hahahah valla hak edecek bu tartılar kırılmayı sonunda
hem nerden aklına geldi bilmiş bilmiş konuşuyor yazmak aşk olsun miladım aklımın ucuna bile gelmez öyle şeyler beni biliyorsun zaten hepimz ne diyorsak ne yapıyorsak ortak zayıflayalım derdine gülüm

çorba dediğimde sulu yemek gibi et nohut gerisi yayla çorbası gibi yoğurt yumurta 1 kaşık unla pişti
neyse akşam olsun ben cıkınca sofrada bakarım nefsm hangisine yöneliyor ona göre seçim yaparım artık

aha da ben uyumaya gidiyorum 1 saat yatıcam sonra belki dışarı çıkarız annemle
görüşürüz miladım kafam döneyoo dayanamıyorum daa

Iyi bakalım ara ogunleri arttirip yarin bana tarti sonucunu soyle olur mu merak ederim

aha da ben uyumaya gidiyorum 1 saat yatıcam sonra belki dışarı çıkarız annemle
görüşürüz miladım kafam döneyoo dayanamıyorum daa

Iyi uykular bol enerji toplarsin bol bol yürürsün inşallah :))

Geldim canlar ama valla belim koptu sabahtan beri ayaktayim bari aksam yemegini de yapip oyle oturayim dedim cok sukur onu da hallettim guzel bi guvec ve yogurt corbasi yaptim bitti ama ben de bittim artik guzel bi yaslanmayi hakettim tabi cocuklar okuldan cikana kadar

Aynen canim ya bende cok yoruldum arada dinlenmeye size bakıyorum güle güle kullan temizliğini

Kizlar ya moral olarak cok bozugum o kadar kötüyüm ki suanda.. aksama olabilecek bir durum var Rabbim engel olsun inşallah karısık bir mesele ne olur dua edin bana.. menuyu sonra veririm idare edin beni

Kizlar ya moral olarak cok bozugum o kadar kötüyüm ki suanda.. aksama olabilecek bir durum var Rabbim engel olsun inşallah karısık bir mesele ne olur dua edin bana.. menuyu sonra veririm idare edin beni

Hayir olsun kuzum. Oyle bir yazmişsin ki ben korktum kiz burada

Slm kızlar menüm

Sabah şekersiZ kahve 1 hurma

Öğlen 2 yumurta haşlanmış ıspanak 1 domates

Akşam yeşil mercimek çorbası salata

Su 1,5 litre

Spor 1 saat yürüyüş bide temizlik onuda spordan sayıyorum

Canim benim Allah feraha kavustursun insallah hayirlisi herneyse hakkinizda onu versin anlatmak istersen dinlemeye haziriz canim

Bugunku menum
Sabah
İki tane ceviz ve suyu

Ara
Sade kahve

Saat 11
İki tane tabuk baget
5 dilim patates
Az domates
Az salatalik

Ara
Sade kahve

Aksam
Bir tabak guvec
Yarim kase yogurt

Aksam 45 dakika bisiklet surmeye calisicam

Canim menun hafif tabi ama isvec diyeyinde corba yok diye biliyorum birde spor cok iyi

geçmiş olsun vertigo da kötü anacım insanda denge bırakmıyor fır fır dönderiyor başını şimdi nasılsın düzeldin mi ilaç sonrası
Simdi iyiyim sukur ilac iyi geldi sukurler olsun..sabah kalkarken cok kotu yapiyo...sanirim ilaclari rutin lullanmam gerek..

Selam aekadaslar menumu yazmaya yeni vaktim oldu...sabah iki haslanmis yumurtadan salata..ara 2 kucuk elma..oglen 3 kasik pilav,5 kasik kuru fasulye..ara tarcinli sut...aksam 1 biber dolmasi,1 kase manti corbasi,yogurt...aksamda tarcinli sut icicem insaallah...

sabah 10 a doğru
yağsız domates sossun içine bir tüm yumurta (çılbır gibi oldu)
1.5 kk ye yakın peynir
1 dilim ekmek

13:30
bir avuç kabuksuz haşlanmış nohut

16:30
1 dilim sütlü tatlı

18:10
2 tulumba tatlısı (eşim getirmiş çıtır çıtır taze ye ye diyince )
1 tabak nohutlu etli çorba düğün çorbası gibi
biraz haşlanmış karnıbahar üstüne sarımsaklı yoğurt
1 dilim ekmek
2 saat yürüyüş
şimdiye kadar 2.5 litre su