hahahah valla hak edecek bu tartılar kırılmayı sonundaekim2009 canim bak bilmis bilmis konuşuyor diye dusunmeyecegini biliyorum sadece emegin boşa gitmesin diye icim gidiyor her hafta eksi görelim istiyorum bakalim cuma benim tarti ne diyecek al sana arti derse parcalanmayi hak etti demektir :))
çorba dediğimde sulu yemek gibi et nohut gerisi yayla çorbası gibi yoğurt yumurta 1 kaşık unla piştiHimm o zaman salatayi yeme yogurt salata yapmak istiyorsun ama onu ilerleyen gunlerde yap canim biz daha 100 lu kilolardayiz daha onumuzde cokkk zaman var dahada kismamiz gereken zamanlar gelecek 1 tabak sicak yemek ve yarim kase corba icsen sana iyi gelecek
çorba dediğimde sulu yemek gibi et nohut gerisi yayla çorbası gibi yoğurt yumurta 1 kaşık unla pişti
neyse akşam olsun ben cıkınca sofrada bakarım nefsm hangisine yöneliyor ona göre seçim yaparım artık
aha da ben uyumaya gidiyorum 1 saat yatıcam sonra belki dışarı çıkarız annemle
görüşürüz miladım kafam döneyoo dayanamıyorum daa
Geldim canlar ama valla belim koptu sabahtan beri ayaktayim bari aksam yemegini de yapip oyle oturayim dedim cok sukur onu da hallettim guzel bi guvec ve yogurt corbasi yaptim bitti ama ben de bittim artik guzel bi yaslanmayi hakettim tabi cocuklar okuldan cikana kadar
Aynen canim ya bende cok yoruldum arada dinlenmeye size bakıyorum güle güle kullan temizliğini
Canim cuma günü tartilacagim umarim sonuç güzel olur sen 2 kiloyu attin bile galiba tebrikler takio ediyorum seni
Kizlar ya moral olarak cok bozugum o kadar kötüyüm ki suanda.. aksama olabilecek bir durum var Rabbim engel olsun inşallah karısık bir mesele ne olur dua edin bana.. menuyu sonra veririm idare edin beni
Hayir olsun kuzum. Oyle bir yazmişsin ki ben korktum kiz burada
Kizlar ya moral olarak cok bozugum o kadar kötüyüm ki suanda.. aksama olabilecek bir durum var Rabbim engel olsun inşallah karısık bir mesele ne olur dua edin bana.. menuyu sonra veririm idare edin beni
Slm kızlar menüm
Sabah şekersiZ kahve 1 hurma
Öğlen 2 yumurta haşlanmış ıspanak 1 domates
Akşam yeşil mercimek çorbası salata
Su 1,5 litre
Spor 1 saat yürüyüş bide temizlik onuda spordan sayıyorum
Simdi iyiyim sukur ilac iyi geldi sukurler olsun..sabah kalkarken cok kotu yapiyo...sanirim ilaclari rutin lullanmam gerek..geçmiş olsun vertigo da kötü anacım insanda denge bırakmıyor fır fır dönderiyor başını şimdi nasılsın düzeldin mi ilaç sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?