ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Gecmis olsun canim bugun nasilsin karin agrisi cok zordur... herkes kendi vucuduna gore beslenince daha faydali olur herkes kendi kendinin doktoru olmali
çok haklısın metram herkes kendi doktoru olmalı bu defa da ateşim çıkıyor sırtım göğsüm yüzüm yanıyorum sanki ama annemle eşim baktı ateşin yok azcık sıcaksın diyor bana göre vallada ateşim var darlandım

tam dzsunda bence ekmeğin menün de çok güzel sağlıklı olmuş gülüm afiyet şifa olsun

Dusa girip yatip dinlen canim bu gecis mevsiminde herkesler hasta kendine dikkat et

kuzum yaa sende mi hastalandın ne oluyoruz biz böyle metramın dediği gibi herkes hastalanıyor mevsim dönümünden herhalde dökülüyoruz resmen
allah şifa versin gülüm

Amin ablam. Kocam aman sen hastalanma diye bakip duruyor bana.malum iki çocuk var küçük

Gayet guzel menu canim aksam ekmek yerine cigkofte yemissin 2 cig kofte 1 dilim ekmek yerine geciyo diye biliyorum yanlis da olabilir

Ablam sen dışarı yürüyüş yaparken usuttun mu acaba geçmiş olsun ilerlemez inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Menümü yazayım

Sahur
3 dilim kepek ekmegi
1 has yumurta
2 kaşık lor peyniri
4 zeytin
Domates Salatalik
Yeşil cay

Iftar
1 kabaktan tavuklu sandal ( fırında )
4 5 kasik yağsız alinazik
Yarim kase domates çorbası

Ara
Cay
2 kare bitter

Menu tam diyelik olmus canim orucunu da allah kabul etsin miladcim tavuk kabak sandali nasil yapiyosun tarif alayim canim hem lezzetli hem hafif biseye benziyo

Menu tam diyelik olmus canim orucunu da allah kabul etsin miladcim tavuk kabak sandali nasil yapiyosun tarif alayim canim hem lezzetli hem hafif biseye benziyo

Sagol canim
Dur sana tarifi atayim Arda sefin tarifi bu

Bu tarifle gayet güzel oluyor 2 kaşık unu var karbon olarak sadece onuda 4 e böldugünde pek bisey kalmıyor:))

Ablam sen dışarı yürüyüş yaparken usuttun mu acaba geçmiş olsun ilerlemez inşallah
galiba üşütmüşüm annem de eşimde üşütmüşsün sen diyor
yaz sıcağı gibi ılıktı en son yürüyüşe çıktığımızda ben yine üşüdüm içime hırka bile giyip çıktım ama kollarım buz gibi olmuştu