çok haklısın metram herkes kendi doktoru olmalı bu defa da ateşim çıkıyor sırtım göğsüm yüzüm yanıyorum sanki ama annemle eşim baktı ateşin yok azcık sıcaksın diyor bana göre vallada ateşim var darlandımGecmis olsun canim bugun nasilsin karin agrisi cok zordur... herkes kendi vucuduna gore beslenince daha faydali olur herkes kendi kendinin doktoru olmali
tam dzsunda bence ekmeğin menün de çok güzel sağlıklı olmuş gülüm afiyet şifa olsunIyi aksamlar
Sabah 10:30
1 bardak limonlu ilik su
Kahvalti 11:30
1,5 yumurtali mantarli omlet
2 yk lor peynir
2 ceri domates - salatalik
3 zeytin
2 dilim tb ekmek
Ara 14:00
2 avuc kuruyemis
1 fincan yesil cay
Ara 16:30
1 paket form buskuvi
3 yk yogurt
Aksam 19:30
1 tabak kiymali soslu ali nazik
1 kase salata
1 dilim tb ekmek
Kizlar sporu aksam yapicam allahin izniyle suyu cok icemedim bu aralar ekmek yemek istiyo canim bu kadar engelledim kendimi ancak yoksa daha da yerdim
Dusa girip yatip dinlen canim bu gecis mevsiminde herkesler hasta kendine dikkat etçok haklısın metram herkes kendi doktoru olmalı bu defa da ateşim çıkıyor sırtım göğsüm yüzüm yanıyorum sanki ama annemle eşim baktı ateşin yok azcık sıcaksın diyor bana göre vallada ateşim var darlandım
kuzum yaa sende mi hastalandın ne oluyoruz biz böyle metramın dediği gibi herkes hastalanıyor mevsim dönümünden herhalde dökülüyoruz resmenBen de oyle bir hastayim ki anlatamam. Dua edin bana
kuzum yaa sende mi hastalandın ne oluyoruz biz böyle metramın dediği gibi herkes hastalanıyor mevsim dönümünden herhalde dökülüyoruz resmen
allah şifa versin gülüm
Gayet guzel menu canim aksam ekmek yerine cigkofte yemissin 2 cig kofte 1 dilim ekmek yerine geciyo diye biliyorum yanlis da olabilirsabah 7:00
1 portakal
öğle 12:00
1 sucukla yumurta
1 kk peynir
domates saltalık
yarım dilim ekmek
ara 16:00
1 fincan sütlü kahve
yarım elma
1 portakal
akşam 19:10
1 yumurtalı melemen( 2 yemek kaşığı)
4 etsiz çiğ köfte
marul maydanoz nane
domates salatalık
4 yeşil zeytin
1 dilim ekmek
Gecmis olsun tatlitambak annenle baban yanindaydi gitmemislerdir insallahBen de oyle bir hastayim ki anlatamam. Dua edin bana
çok haklısın metram herkes kendi doktoru olmalı bu defa da ateşim çıkıyor sırtım göğsüm yüzüm yanıyorum sanki ama annemle eşim baktı ateşin yok azcık sıcaksın diyor bana göre vallada ateşim var darlandım
Ben de oyle bir hastayim ki anlatamam. Dua edin bana
Iyi o zaman annen yanindaysa daha cabuk toparlanirsin gecmis olsun tekrardan canmYok canim buradalar daha babam birkac gune gider.annem kalacak.sagol canimmetra
Menu tam diyelik olmus canim orucunu da allah kabul etsin miladcim tavuk kabak sandali nasil yapiyosun tarif alayim canim hem lezzetli hem hafif biseye benziyoMenümü yazayım
Sahur
3 dilim kepek ekmegi
1 has yumurta
2 kaşık lor peyniri
4 zeytin
Domates Salatalik
Yeşil cay
Iftar
1 kabaktan tavuklu sandal ( fırında )
4 5 kasik yağsız alinazik
Yarim kase domates çorbası
Ara
Cay
2 kare bitter
Menu tam diyelik olmus canim orucunu da allah kabul etsin miladcim tavuk kabak sandali nasil yapiyosun tarif alayim canim hem lezzetli hem hafif biseye benziyo
galiba üşütmüşüm annem de eşimde üşütmüşsün sen diyorAblam sen dışarı yürüyüş yaparken usuttun mu acabageçmiş olsun ilerlemez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?