ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Amin ablam. Kocam aman sen hastalanma diye bakip duruyor bana.malum iki çocuk var küçük
ne yalan diyim benim de aklıma ilk küçük çocuklarla bu kız hastalanırsa mecbur eni sonu kalkıp dolanacak iyice perişan olur diye aklıma geldi
inşallah yarına iyi olursun evin annesi hasta olunca herkes perişan oluyor anne daha da fazla

miladım allah kabul etsin
çok güzel olmuş menün afiyet olsun :)

Saol canim en kisa zamanda denerim bende nefis yemek tariflerinden baktim da o kabaklari kizartmis o yuzden pek begenmedim bu tarif daha guzel

Disarda yurumenin dezavantaji ama havalar ısınıyor cok sükür şimdi nasılsın peki?

Saol canim en kisa zamanda denerim bende nefis yemek tariflerinden baktim da o kabaklari kizartmis o yuzden pek begenmedim bu tarif daha guzel

Evet rahmetli kv de kizartirdi bostan kabagindan soslu tavuk yapardi oyle bir lezzet yoktu yaa ama böyle hafif oluyor bide ben kabaklari pasta fircasiyla yagladim daha az yag yedi

pembikokedi canim cuma gunleri 12 ye kadar tarti sonucunu bildirirsen sevinirim bi yarim saat bekleyecegim canim olmazsa listeye eklenmen haftaya sarkacak..
Ay abla özür dilerim hatırlayamadım ben Perşembe günü kaynanam bizdeydi cuma günü kızkardeşimdeydim yazmamadım kilo bildirimi de tamamen aklımdan çıkmıştı ;(. Olmadı beni haftaya ekle ablacım bide söylemeyi unuttum ben açık lise okuyorum haftanın 2 günü evde olamıyorum

Selam kizlar..hepinize gunaydin..sabah 1 haslais yumurta 1kk prynir..1 domates..1 dlm kpk ekmegi...

Canlar aksama misafir var ugrayamadim

Simdiye kadar yediklerim

Sabah
Sucuklu yumurta
1 t.k labne
2 dilim t.b
5 zeytin
Domates Salatalik maydanoz

Ara
2 kasik dondurma

Ogle
Cok az yagsiz salata
2-3 kaşık pilav
Yarim dilim t.b
1 kk peynir

Merhaba kizlar iki gundur aktif degilim ama oruc tutuyorum menulerim de pek iç açici degiller bugun ve yarin da niyetliyim insallah beni pazartesi gunune kadar idare edin ne olur optum hepinizi

Canim zayiflama yarismalarina katilacaktim ki gunlukleri kesfettim yaris bana gore degil cunku belli sayida mesaj istiyorlar benim de iki cocugum var kendime yakin hissettim seni..ben 70 den 53e dustum amacim 49 boyum 158 cunku
Insallah veririz ben de buraya yaziyim izninle

Dun 08.04.2016 53.0 dim

Bugun sabah jillian yaptim ama cocuktan tamamlayamadim
Iki parca kiymali borek
Ceyrekten az simit
Bi parca peynir
Bi has yumurta
Domates salata

Ogle
Bi isirik muz
Bi isirik simit
Yarim ceviz

Saat 16.00
Iki kasik makarna
Bi porsiyon patatesli tavuk
Bi kase yogurt
Saat 17.30 gibi
bi nescafe 3u bi arada

Su simdilik 1 lt yi gecti
Aksam yazarim yinee

selam kızçelerrr menü yazayım hemen
sabah 11:30
1 haşlama yumurta
çeyrek simit
yarım kk. peynir
birkaç dilim salatalık 3-4 çeri domates

14:30
1 bardak tarçınlı süt yarım elma
5-6 cips

akşam 18:00
1 kase çorba
1 biber 1 patlıcan yarım kabak dolma (biber tam bir lokmalıktı)
1.5 kase cacık

Hosgeldin canim maşallah iki çocuğa rağmen kilon gayet iyi
Tabiki yazabilirsin

Bende aksam menümü yazayım
3 4 kasik pilav
1 kepce et haslama
1 parca tavuk
1 kase mercimek çorbası
Salata