ne yalan diyim benim de aklıma ilk küçük çocuklarla bu kız hastalanırsa mecbur eni sonu kalkıp dolanacak iyice perişan olur diye aklıma geldiAmin ablam. Kocam aman sen hastalanma diye bakip duruyor bana.malum iki çocuk var küçük
miladım allah kabul etsinMenümü yazayım
Sahur
3 dilim kepek ekmegi
1 has yumurta
2 kaşık lor peyniri
4 zeytin
Domates Salatalik
Yeşil cay
Iftar
1 kabaktan tavuklu sandal ( fırında )
4 5 kasik yağsız alinazik
Yarim kase domates çorbası
Ara
Cay
2 kare bitter
galiba üşütmüşüm annem de eşimde üşütmüşsün sen diyor
yaz sıcağı gibi ılıktı en son yürüyüşe çıktığımızda ben yine üşüdüm içime hırka bile giyip çıktım ama kollarım buz gibi olmuştu
miladım allah kabul etsin
çok güzel olmuş menün afiyet olsun :)
Saol canim en kisa zamanda denerim bende nefis yemek tariflerinden baktim da o kabaklari kizartmis o yuzden pek begenmedim bu tarif daha guzel
iyi geceler kızlar benim uyku iyice geldi kaçmadan uyuyayım :)
Ay abla özür dilerim hatırlayamadım ben Perşembe günü kaynanam bizdeydi cuma günü kızkardeşimdeydim yazmamadım kilo bildirimi de tamamen aklımdan çıkmıştı ;(. Olmadı beni haftaya ekle ablacım bide söylemeyi unuttum ben açık lise okuyorum haftanın 2 günü evde olamıyorumpembikokedi canim cuma gunleri 12 ye kadar tarti sonucunu bildirirsen sevinirim bi yarim saat bekleyecegim canim olmazsa listeye eklenmen haftaya sarkacak..
Canim zayiflama yarismalarina katilacaktim ki gunlukleri kesfettim yaris bana gore degil cunku belli sayida mesaj istiyorlar benim de iki cocugum var kendime yakin hissettim seni..ben 70 den 53e dustum amacim 49 boyum 158 cunku
Insallah veririz ben de buraya yaziyim izninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?