sorma miladım yoruldum akşam yemek sonrası yattım kalkınca hamur kalmıştı ince yassı kebap deriz ondan yaptık hamur mayalamıştım 1 tepsi poğaça 1 tepsi kadarda cevizli çörek yaptım fırın hala çalışıyor gündüzde tüm ütüyü bitirdim kolumun dermanı kalmadı boynumda yumurta kadar şiş oturuyorum hihihihi
annemle yaptık dolma köfteyi kebap dediğimin çoğunu da annem yaptı zaten de ben çürüğüm pilim çabuk bitiyor :))Ailen afiyetle yesin baya yuklenmissin kendinefizik tedaviyi ozledin heralde ablam Bende sabah utuyu bitirip attim kendimi dışarı uyudum da öyle attım yorgunluğumu
sende baya baya azalttın miladım yemeği
hani şu demiştin ya bir diyet listesi var ona mı başladın
Iyiki gelmiş teyzem yaa sana iyi geliyorannemle yaptık dolma köfteyi kebap dediğimin çoğunu da annem yaptı zaten de ben çürüğüm pilim çabuk bitiyor :))
mayısa kadar 3 hafta var matranın dediği gibi süre belli kısıtlı olunca nefsini kontrol etmesi daha kolay gibi geliyor bana gaza gelmesi de tabii ben elimden geleni yapıp hareketi arttırmaya çalışıcam bakalım ne kadar eksi görücez sen zaten bi kafaya koydun mu çok hızlı ağırlık atabiliyorsunYok o siradan bi diyetisyen listesiydi canim bildigin standart liste ama benim kiloma göre bugun iyi değildi cok karbon oldu dikkat edicem yine inşallah
mayısa kadar 3 hafta var matranın dediği gibi süre belli kısıtlı olunca nefsini kontrol etmesi daha kolay gibi geliyor bana gaza gelmesi de tabii ben elimden geleni yapıp hareketi arttırmaya çalışıcam bakalım ne kadar eksi görücez sen zaten bi kafaya koydun mu çok hızlı ağırlık atabiliyorsun
ben varım gülüm cidden kilolarda aynı gibi adaletsizlikte olmaz süper fikir
aman gözünü seveyim dikkat et kendine temizliğide boş ver önce sen iyi olHepimiz oyleyiz canım istedik mi yapamayacağımız sey yok
yarin temizlige baslayacagim aciliyeti artti artik..bizim kaloriferler söndü biraz erken söndü bende erken başladım tişörtle yatmaya öksürüyorum hırıltılı çıkıyor nefesim insallah temizlikte ilerlemez ben yattim herkese hayirli geceler yarin dinamik ama huzurlu bir gun olsun hepimiz icin biraz daha aktif ilmaya çalışırsak diyet motivasyonumuzda artar kizlar az daha gayret.
menün güzel sağlıklı olmuş akşam seninde canın şekerli çekince bir ısırık rulokatla körlemişsin nefsini tebrikler biz artık şekerli isteğini kessin diye tarçınlı süt içiyoruz istersen sen de deneMerhaba kizlar
Bugun yorucu gecti
Sabah
Bi parca peynir
Bir dilim ekmek
1 tatli kasigi bal
2 bardak sekersiz cay
1 has yumurta
1 kare sutlu irmik tatlisi
1 gun kurusu kayisi
Yarim nescafe
1 tabak tarhana corbasi
1 tabak ispNak yemegi
aksam yesilcay 1 isirik rulokat
1 salatalik
Spor yok ama gun boyu temizlik yaptim
2 lt su ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?