Ne bileyim benimki çöktü mü demişim bakın işte arama motoru denen bir şey var nasıl çöküyormuşO nasil oluyor nasil cöküyor
Ailemden beş kuruş almadan aldım bu telefonu...Bana böyle bişey yapılsa öldürürdüm heralde bu nasıl şaka ya sende ona yap anlasın
Garanti kapsamında 3-4 ay oldu olalıson guncellemeyı yaptıysan sıkıntı olmaz
imeı ve dıger bılgılerın calınmıyor sadece yazılımı cokertıyor donanımsal bır arıza olduguna ınanıyorsan ve telefonun hala garantı kapsamındaysa bır apple servısıyle gorusebılırsın
ama bu hata arıza cıkartmıyor
tamam sıkıntı olmaz zaten son guncelleme yapıldıysa sorun cıkmazGaranti kapsamında 3-4 ay oldu olalı
Acaba götürüp versem mi bir sorun var mı diyeson guncellemeyı yaptıysan sıkıntı olmaz
imeı ve dıger bılgılerın calınmıyor sadece yazılımı cokertıyor donanımsal bır arıza olduguna ınanıyorsan ve telefonun hala garantı kapsamındaysa bır apple servısıyle gorusebılırsın
ama bu hata arıza cıkartmıyor
sımdı goturmene hıc gerek yok sorun cıkarsa goturursunAcaba götürüp versem mi bir sorun var mı diye
Tüh ya üzüldüm valla kuzeniniz naptı öyle oluncaAilemden beş kuruş almadan aldım bu telefonu...
Ay çok sağolun... içim bir nebze rahatladısımdı goturmene hıc gerek yok sorun cıkarsa goturursun
Az sakinNe bileyim benimki çöktü mü demişim bakın işte arama motoru denen bir şey var nasıl çöküyormuş
Şakaya vurmaya çalıştı güldü falan şu an hala oradayım öfkem geçmedi sakın yapma derken yaptı...Tüh ya üzüldüm valla kuzeniniz naptı öyle olunca
Öfkeliyim biraz sert yazmışım. Sağolunuz...Az sakingüncelleme olduysa birşey olmaz anakart zarar görse telefon açilmaz 2 saniyelik şeylede imei çalınmasj bana mantikli gelmedi gecmiş olsun
Ay dengesiz yaaaa sinir oldum şuan onaŞakaya vurmaya çalıştı güldü falan şu an hala oradayım öfkem geçmedi sakın yapma derken yaptı...
Dedim vallahi. Ama bir şey olsa alamam tabii öyle bir yürek yok ne yazık ki. Telefonu kendi çabalarımla aldım şu an çok üzgünüm yaEğer telefonuma bir şey olursa parasını senden kuruşu kuruşuna alirim deyin, korkutun ciddi olun. Çocuk değil yapmaması gerekirdi
Annesi de yanındaydı hiçbir şekilde kızmıyor neden böyle yaptın demiyor. Lüzumsuzsun dedi sadece. Ben böyle büyümedim ya insanlara insanların eşyalarına zarar verme diyerek büyütüldüm. Ben de mi sorun millette mi anlamıyorumAnnesine ya da babasına söyleyin bence.
Hatta telefon düzeldi diye bilgi vermediyseniz sabaha arayıp biraz korkutun,teyze/hala/dayı her kimse bilsin salak bir çocuğun neler yapabileceğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?