Zekası Kıt Kuzen

Iste zaten bu sorumsuz ebeveynler yüzünden böyle yetisiyor bu ergenler.
Bir sey deseniz bir de suclu çıkarırlar aman noldu sanki diye

Iste zaten bu sorumsuz ebeveynler yüzünden böyle yetisiyor bu ergenler.
Bir sey deseniz bir de suclu çıkarırlar aman noldu sanki diye
Tabi öyle olacak şimdi anneme diyorum eğer bir sorun olursa alırım parasını diye annem de saçmalama alınmaz hem dilinden kurtulamayız diyor hem suç senin niye izin verdin diyor!!! Çıldırmak üzereyim ya tam düşünemeyen bir insanın yaptığı şey yüzünden beni sorumlu tutuyor ailem.

bı rahat ol artık :)
bırsey olmayacak
o sahısı da engelle gıtsın ıstese de yazamasın

Ne demek alamam. Gerekirse ortaligi ayaga kaldirin. Para kolay mi kazaniliyor
Valla anneme dedim alırım diye alınmaz halanın dilinden kurtulamayız diyor. İşte böyleler. Laf çıkar birileri arkamızdan konuşur diye canlarından can gidiyor. Oysa hakkım olan ben yanlış hiçbir şey yapmadım

Telefonunuzu kimseye vermeyin bir daha varsın malı kıymetli desinler.Benim kuzenler de fotoğraflarıma meraklıdır gerizekalılar.Direkt galeriye girerler.Evlenince bakamaz oldular gerçi gerizekalı üstü gerizekalı kuzenlerim.

Hangi dil hangi harf ?

Telefonumu asla kimseye vermem. Kendi telefonundan gönderdiği bir kod yüzünden oldu. Ne kadar gereksiz insanlar var ya

Sadece telefonun donmasina sebep oluyormus. Guncellemeyi de yapmissiniz bug duzeltilmis zaten. Bu kadar sinirlenmeniz sagliginiza zarar

Telefonumu asla kimseye vermem. Kendi telefonundan gönderdiği bir kod yüzünden oldu. Ne kadar gereksiz insanlar var ya

Kendi yazınca bişey olmuyo o kod size geldi diye tel mi donuyo? Ne garipmiş. Sizde ona atın engelleyin

Kendi yazınca bişey olmuyo o kod size geldi diye tel mi donuyo? Ne garipmiş. Sizde ona atın engelleyin
Ios değil android onun telefonu yazsam da bir şey farketmez...

Benım arkadaşıma da oldu . yenı aldıgı için apple servisine götürdü . Gerekli güncellemeleri yapıp vermişler geri .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…