Iste zaten bu sorumsuz ebeveynler yüzünden böyle yetisiyor bu ergenler.Annesi de yanındaydı hiçbir şekilde kızmıyor neden böyle yaptın demiyor. Lüzumsuzsun dedi sadece. Ben böyle büyümedim ya insanlara insanların eşyalarına zarar verme diyerek büyütüldüm. Ben de mi sorun millette mi anlamıyorum
Ne demek alamam. Gerekirse ortaligi ayaga kaldirin. Para kolay mi kazaniliyorDedim vallahi. Ama bir şey olsa alamam tabii öyle bir yürek yok ne yazık ki. Telefonu kendi çabalarımla aldım şu an çok üzgünüm ya
Tabi öyle olacak şimdi anneme diyorum eğer bir sorun olursa alırım parasını diye annem de saçmalama alınmaz hem dilinden kurtulamayız diyor hem suç senin niye izin verdin diyor!!! Çıldırmak üzereyim ya tam düşünemeyen bir insanın yaptığı şey yüzünden beni sorumlu tutuyor ailem.Iste zaten bu sorumsuz ebeveynler yüzünden böyle yetisiyor bu ergenler.
Bir sey deseniz bir de suclu çıkarırlar aman noldu sanki diye
bı rahat ol artık :)Tabi öyle olacak şimdi anneme diyorum eğer bir sorun olursa alırım parasını diye annem de saçmalama alınmaz hem dilinden kurtulamayız diyor hem suç senin niye izin verdin diyor!!! Çıldırmak üzereyim ya tam düşünemeyen bir insanın yaptığı şey yüzünden beni sorumlu tutuyor ailem.
Valla anneme dedim alırım diye alınmaz halanın dilinden kurtulamayız diyor. İşte böyleler. Laf çıkar birileri arkamızdan konuşur diye canlarından can gidiyor. Oysa hakkım olan ben yanlış hiçbir şey yapmadımNe demek alamam. Gerekirse ortaligi ayaga kaldirin. Para kolay mi kazaniliyor
Engelledim. Stabil devam eden hayatımda böyle dalgalanmalar beni çok geriyor.bı rahat ol artık :)
bırsey olmayacak
o sahısı da engelle gıtsın ıstese de yazamasın
Hangi dil hangi harf ?Ne kadar böyle insan varsa gelip beni buluyor. Iphone kullananlar varsa bilirler yeni bir bug bulunmuş. Bir dile ait birkaç harf gönderince telefon çöküyormuş. Yanımdaydı kuzenim sakın yapma derken yaptı. WhatsApp üzerinden gönderdi ve telefon beni WhatsApp’tan attı. Yazılım güncellemesini yaptım şimdilik bir sorun yok ama anlayan arkadaşlarım telefon imesi çalınmış olabilir anakart zarar görmüş olur diyor. Anlayan arkadaşlar varsa neler yapabilirim söylerseniz çok iyi olur. Ayrıca bu telefonu kendi çabalarımla aldım, çok uğraştım almak için. Öfkem içimde taşıyor kuzenime ne söyleyebilirim? Yaptığı normal bir şey mi ya? Küçük falan da değil 18 yaşında!!!
Telefonumu asla kimseye vermem. Kendi telefonundan gönderdiği bir kod yüzünden oldu. Ne kadar gereksiz insanlar var yaTelefonunuzu kimseye vermeyin bir daha varsın malı kıymetli desinler.Benim kuzenler de fotoğraflarıma meraklıdır gerizekalılar.Direkt galeriye girerler.Evlenince bakamaz oldular gerçi gerizekalı üstü gerizekalı kuzenlerim.
O dediğiniz şeyi bilmiyorum.Ben eline aldı yaptı sandım.Engelleyin gitsin o zaman.Telefonumu asla kimseye vermem. Kendi telefonundan gönderdiği bir kod yüzünden oldu. Ne kadar gereksiz insanlar var ya
Telugu diline ait bir karaktermiş. Hindistan da konuşuluyorHangi dil hangi harf ?
Engelledim ama yapacağını yaptı ne yazık kiO dediğiniz şeyi bilmiyorum.Ben eline aldı yaptı sandım.Engelleyin gitsin o zaman.
Telefonumu asla kimseye vermem. Kendi telefonundan gönderdiği bir kod yüzünden oldu. Ne kadar gereksiz insanlar var ya
Ios değil android onun telefonu yazsam da bir şey farketmez...Kendi yazınca bişey olmuyo o kod size geldi diye tel mi donuyo? Ne garipmiş. Sizde ona atın engelleyin
Çekemiyolar biziiIos değil android onun telefonu yazsam da bir şey farketmez...
Ne bileyim benimki çöktü mü demişim bakın işte arama motoru denen bir şey var nasıl çöküyormuş
Sinirini de al git haydi yievrumO zaman sen de arama motoruna yazsaydin usluba bak ya sinirim zipladi
Evet ya hayır kötü birseyde yazmamış nasıl oldu filan demiş. .O zaman sen de arama motoruna yazsaydin usluba bak ya sinirim zipladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?