arkadaşlar aşağıdaki yazı kuaför birine ait. alıntıdır. paylaşmak istedim...
Yaklaşık 7-8 sene boyunca, 25-30 kez saç düzleştirme işlemi yapmış birisi olarak bu konuda birkaç bilgi vermek isterim arkadaşlar. Ufak da olsa bir yardımım dokunursa ne mutlu bana...
2002 yılında, kısa sayılabilecek saçlarımla başlamıştım bu işlemlere. İlk kullandığım ürün Glatt'tı ve harika sonuç almıştım. Yaklaşık 6 ayda bir tekrarladım ama saçlarım uzadıkça eskisi gibi verim alamadım. Ardından perma ilacı ve Hair Strait Therapy ile 4-5 deneme daha yaptım. Bu ürünlerde de fena olmayan sonuçlar aldığımı söyleyebilirim. Ancak 2005 yılında, İngiltere'de karşıma çıkan bir ürün tüm sorunları bir kenara attı. Ürünün adı Olive Oil. Glatt gibi tarama seansı veya diğer ürünler gibi 4-5 saatlik bir işlem gerektirmiyor. Ürünün sertliğine göre 12-20 dakikada işlem tamamlanıyor. Tıpkı diğer ürünler gibi saçlarınızın diplerine temas ettirmeden uyguluyorsunuz. Tek fark; saçınıza sürdükten sonra yalnızca beklemeniz. Alınan sonuç ise mükemmele yakın. E-bay gibi sitelerde yaklaşık 6-7 dolara, rahatça bulabilirsiniz. Yaklaşık 20 dakika içerisinde de en az diğer ürünler kadar başarılı bir işlem gerçekleştirebilirsiniz. Tabii ki benim gibi evde denemenizi tavsiye etmem. Kuaförünüzden yardım almanızı öneririm. Kuaför olmamama rağmen bu konuda oldukça deneyimli olduğumu düşündüğüm için bu uygulamaları kendim yapıyor ve iyi sonuç alıyorum. Sanırım ürünü edindikten sonra, uygulayacak bir kuaför bulmakta zorluk çekmezsiniz. Çünkü boyadan bile basit bir işlem diyebilirim.
Hatırlatmamda fayda var;
Özellikle çok sert ve kıvırcık saça sahip olan siyahi tükeciler bu ürüne büyük ilgi gösteriyor. Onların saçlarında bile mükemmel bir sonuç veriyor. Dalgalı veya hafif kıvırcık saçlarda çok çok daha iyi sonuçlar vereceği aşikar. Doğru bir uygulama yapar veya yaptırabilirseniz, memnun kalacağınızdan şüphem yok.
Ürünün uygulamasına dair detaylar vermek istemiyorum şu an için. Ancak ilgilenen arkadaşlar olursa, uygulamaya dair de notlar yazabilirim.
Son olarak bu ürünü aldığım sanal dükkanlardan birinin linkini ekleyeceğim. Bu sayede hem ürünü, hem de satıcıları yakından inceleme fırsatı bulabilirsiniz;
eBay - The UK's Online Marketplace
Dikkat etmeniz gereken tek şey, ürüne dahil olan tüm parçaların eksiksiz olarak satıldığı bir dükkan bulmanız. Ve Türkiye'ye kargo imkanı tabii ki. Zaten fiyatlar birbirine çok yakın. Daha geniş çaplı bir incelemeyle, kendinize uygun olan dükkandan alışveriş yapabilirsiniz. Ya da imkanınız varsa, yurtdışındaki büyük yerleşim merkezlerini tavaf ederek bu ürüne sahip olabilirsiniz. Özellikle New York ve Londra'da bu ürünleri satan birçok sayıda dükkan mevcut. Umarım dilediğiniz sonuçları alır, neşenize neşe katarsınız.
Keyifli günler dilerim...