- 16 Şubat 2009
- 619
- 0
- 641
- Konu Sahibi ordinaryday
-
Benim de saçlarım oldukça dalgalı,dalgalarım da düzensiz ve saçlarım kuru
ben bunlarla uğraşırken kollarım ağrıyor artık
seni düşünemiyorum bile,benim de arkadaşlarım senin gibi saçlarım olsa keşke derler ya da düzleştirme kıvırcık daha güzel diye ama
ben çeken bilir diyor başka bir şey demiyorum.
Böyle diyenlerin sadece bir hafta boyunca bu saça sahip olmalarını çok isterdim.O saçı sabah kalkıp şekillendirmek sadece toplamak bile o kadar zor ki.Açık bıraksan ufak bir rüzgarda saçın birbirine girer,kabarır,oldukça rahatsız eder.Etraftan 'hahahaha saça bak ya' seslerini duymak inanılmaz sinir bozucu!
Merhaba kızlar..Aranızda zenci kıvırcığı saçlara sahip olanlar var mı? Saçlarınızla nasıl başa çıkıyorsunuz? Kullandığınız şampuanları,kremleri,bakım ürünlerini paylaşabilir misiniz?
Gerçekten çok zor bir saç nefret ediyorum.Hiçbir şekilde başa çıkamıyorum.Straight therapy yaptırıyorum ama bu işlem saçı çok yıpratıyor.Ama bundan başka yapabileceğim bir şey de yok.Yabancı sitelerden araştırıyorum,bakıyorum.Aslında birçok ürün var yurtdışında bu tarz kıvırcık saçlılar için ama malesef temin edemiyorum.Siz nasıl yatıştırıyorsunuz bu saçları,neler önerirsiniz?
Eki Görüntüle 387014 Eki Görüntüle 387024 Eki Görüntüle 387022 Eki Görüntüle 387023
Böyle diyenlerin sadece bir hafta boyunca bu saça sahip olmalarını çok isterdim.O saçı sabah kalkıp şekillendirmek sadece toplamak bile o kadar zor ki.Açık bıraksan ufak bir rüzgarda saçın birbirine girer,kabarır,oldukça rahatsız eder.Etraftan 'hahahaha saça bak ya' seslerini duymak inanılmaz sinir bozucu!
Çok seviniyorum aynı saça sahip olan kişileri okuyunca.Azınlığız çünkü duyunca mutlu oluyorum :)
Evet hep yurtdışında bu ürünler,malesef burda bu saçları yatıştırabilecek doğru düzgün bir ürün yok.Ben de saçımın dümdüz olmasını istemiyorum.Hoş güzel dalgaları olsa ne kadar güzel olurdu.İri perma yaptırmayı duymamıştım açıkçası.Güzel olur mu bilmiyorum,kıvırcık saçlarıma maşayla dalga verdirmiştim bir kere çok kötü olmuştuBir araştırayım..
Bir de yine yurtdışında olan bir ürün var. 'Olive oil-Organic root stimulator' adında bir ürün..Bunu saçına sürüp belli bir saat bekletip yıkadıktan sonra saçların dümdüz oluyormuş.Kıvırcıkları belirginleştiren ürünleri de mevcut.İnternetten videolarına bakmıştım.Zenci kadınların saçlarını mükemmel yapmış.Ama malesef ki yurtdışında işte..
evet belime kadar gelen dalgalı saçlarımı kısacık kestirip afro perma yaptırmayı düşünüyorum canım :) inşallah seninki gibi olur
Çok seviniyorum aynı saça sahip olan kişileri okuyunca.Azınlığız çünkü duyunca mutlu oluyorum :)
Evet hep yurtdışında bu ürünler,malesef burda bu saçları yatıştırabilecek doğru düzgün bir ürün yok.Ben de saçımın dümdüz olmasını istemiyorum.Hoş güzel dalgaları olsa ne kadar güzel olurdu.İri perma yaptırmayı duymamıştım açıkçası.Güzel olur mu bilmiyorum,kıvırcık saçlarıma maşayla dalga verdirmiştim bir kere çok kötü olmuştuBir araştırayım..
Bir de yine yurtdışında olan bir ürün var. 'Olive oil-Organic root stimulator' adında bir ürün..Bunu saçına sürüp belli bir saat bekletip yıkadıktan sonra saçların dümdüz oluyormuş.Kıvırcıkları belirginleştiren ürünleri de mevcut.İnternetten videolarına bakmıştım.Zenci kadınların saçlarını mükemmel yapmış.Ama malesef ki yurtdışında işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?