Saç Kesim Şekilleri Zenci Kıvırcığı Saçlara Sahip Olanlar..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
youtube araştırmalarım sonucu bazı yabancı ürünleri kullanmaya başlıycam,tabi ürünler elime ulaşır ulaşmaz.sonuçları paylaşırım

birşey daha ebaydan saç ürünü alınıyor mu?daha doğrusu saç ürünleri kozmetik yasağı kapsamında mı?
kestane kebap acele cevap:)(alışveriş için sabırsızlanıyorumda:))

İnternette rastlamıştım,zenci kıvırcığı saçlara sahipmiş,saçlarını yola getirmek için baya bir uğraşmış.

http://www.lusterproducts.com/products/Pink/01.htm

Bu ürünü kullandığını söylemiş..''Taramak yok, islakken havluyla hafif hafif sikmak var, elle de cekistirmek yok, sadece minciklamak var. Cok degil, luleler acilacak kadar degil. Basinizi one atip saclari one birakip az minciklar ve sonra basi geriye atarsaniz, kendiliginden havali ve hos oluyor. Sonra biraz sprey, tamam!

Ve simdi siki durun: sacinizi ayda birden bile az sampuanlayin! Evet, igrenc gibi geliyor ama ben bunu Amerika’da sadece kivircik sacla ugrasan, cok unlu bir kuafor var, ondan ogrendim. Bu kuaforun ulkede birkac yeri var ve aylarca sira bekledikten sonra gidilebiliniyor. Ben sadece onerileri aldim (bir kitabi var) ama ise yaradi. Inanin saclariniz kirlenip igrenc olmayacak. Kivircik sac herkesin dusundugunun aksine, cok kirilgan ve zarif. Oyle sampuana filan gelmiyor. Hem de lulelerini kaybedip kabariyor. Siz yikayin ama sampuanlamayin. Dustan cikinca asla tarak surmeyin. Sekle sokup, kabartmayacak cinsten sac fisfisi sikin.''

ben birde şu yağları deniycem.bugüne kadar hiç kullanmamıştım.belki iyi gelir.bugün gidip giliserin ve jojoba yağı aldım.ikiside nemlendirici etki yapıyor.bakalım sonuç ne olacak ?

ben birde şu yağları deniycem.bugüne kadar hiç kullanmamıştım.belki iyi gelir.bugün gidip giliserin ve jojoba yağı aldım.ikiside nemlendirici etki yapıyor.bakalım sonuç ne olacak ?

aloe veralı şampuan kullan ve hindistan cevizi yağı da kat jojobaya

Son düzenleme:
dün akşam duştan sonra saçlarıma gliserin yağını kullandım.tabi ilk kullanımda herhangi bir etki yok.kullanmaya devam edicem.inşallah biraz olsun etki eder.

Senin için baktım kozmetik yasak yazıyor.Ama bazıları satıcıya paketin açıklama kısmına hediye(gift) yazdırıyorlarmış.Ozaman gümrükte sorun olmuyormuş.Birçok kişi de bu şekilde kozmetik alıyormuş.

okudukça yoruldum valla
çoğu zaman saçlarım bağlı ve örülü. kabarmaya çözüm bulsam kıvırcığım güzel da herşeyi denemekten da sıkılsım açıkcası.
jöle güzel yapıyo ama hem döküyor hem sert. ben yumuşak olsun istiyorum.
elidorun saç kremini kullanıyorum. o da iyi ama hergün yenileme istiyor. yazın neyse de kışın hasta olurum diye kullanamıyorum.
bebek yağını duydum. nemli tutup kabarmasını önlüyor. ama az miktarta sürmek gerek. yoksa yağlı görünür. birde saçlarınızı 2ye yada 4e ayırın tutam tutam yedirin. ben sprey şişesine ekledim çok kullanmıyorum. duruma göre sizede de işe yarar inşallah
saçlarımıza nazar değmesin

birde 3 kişide olan saçlar benim kafamda vardı. doğumdan sonra epey azaldı ( böyle daha iyi idare ediliyorlar

bebe yağını bende kullanıyordum ama artık hindistan cevizi yağından daha çok memnununum. hem kokusu güzel. birde shea butter çok tavsiye ediliyor youtube'ta.onuda sipariş ettim bakalım nasılmış.
birde kızlar kıvırcık saçlar çok kuru olduğu için mutlaka sülfatsız şampuan kullanmalıymış.onuda sipariş ettim sonuçları yazarım
zenci kıvırcığı için amerikada çok ürün var da burda yok maalesef,orda çoğunluk burda azınlığız:)son zamanların konuşulan kinky curly die birşey var.onu ebay'dan ısmarlıycam artık risk alarak yasağa takılırsa param yanarsa yanar napalım olan 40$ a olur.

İnşallah sorun çıkmadan eline ulaşır..
Youtube'dan ben de bakıyorum birçok ürün var hepsini denemek isterdim keşke burda da satılsa..

[video=youtube;G9uQXs8BR0U]http://www.youtube.com/watch?v=G9uQXs8BR0U&list=UUhFtIFokGfWATn1Je7Cf6Vg&index=8&feature=plcp[/video]

Bu kızın saçlarına bayıldım ne kadar canlı ve kıvırcıklığı çok hoş.Kullandığı ürünleri paylaşmış:

DevaCurl - No Poo (Cleanser)
DevaCurl - One Condition (Conditioner)
Shea Moisture Yucca & Aloe Growth Milk (leave in)
Shea Moisture Coconut & Hibiscus Curl Enhancing Smoothie (styler)
Aubrey Organics - pure Aloe Vera (Sealer)
Jojoba Oil (Sealer + Moisturizer)
Micro Fiber Towel

bu videoyu bende izledim. kız kafasına o kadar çok krem sürüyor ki ondan böyle görünüyor.yoksa onunki de kıvırcık kategorisinde bence

biz birazcık jöle krem sürünce offf saçlarım döküldü yıprandı diyoruz. bu kız ne bulsa sürüyor yahuu :44:

zencilerin çoğu malaysian curly hair kullanıyo kızlar o yüzden kıvırcıkları böyle güzel duruyo

Bu saçla uğraşmaktan nasıl sıkıldım nasıl bunaldım anlatamam ..Burada birinin bir mucize paylaşmasını umut ediyorum

Glatt ürününü deneyen oldu mu? Nasıl düzleştiriyor,defrize mi oluyor acaba?

Pin,saçların ne durumda merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…