Saç Kesim Şekilleri Zenci Kıvırcığı Saçlara Sahip Olanlar..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Brezilya fönü ile saçlarımız bu şekilde olur mu acaba? Hiç zenci kıvırcığı saçı olup da brezilya fönü yaptıran ve memnun kalan yok mu?
Bana kuaför senin saçına brezilya fönü olmaz demişti

Son düzenleme:
saçlarım dalgalı cok elektırıklenıyorrrr buna çözüm bulamıyorumm kızlarr çözüm istiyorummmmm :)

hayır brezilya fönu hıc işe yaramaz. benım saclarım normal dalgalıydı benım bıle düzlestıremedı üstüne üstlük cok yıprattı ve döktu hala da dökuyorr. asla tavsiye etmem.

Eger yıpranmasını kafaya takmayacaksan belki defrize dedikleri işlemi yaptırabılırsın. o da yıpratıor ama en azından daha düz yapar. ama brezilya fönü mü bir daha aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Ben de aynı dertten muzdaribim tam bir zenci kıvırcığı. Çocukken annem tararken ağlardım hep örülürdü saçlarım tüm hafta da açılmazdı. Sonra 4. sınıfta kısacık kestirdim liseye kadar öyle kullandım uzatmaya başladım uzama aşaması korkunçtu kabaran ve asla toplanmayan saçlar. Neyse uzattım falan. Hep topluyordum ki bilirsin normal tokalarla topalayamzsınız illa kancalı lastikli tokalar ve krem bazlı saç şekillenrici yatıştırıcılar ile. Güzellik merkezinde muhasebede çalışmaya başladım. Sonra oranın kuaförüne eczacıbaşından sttreet teraphy adlı bir ürün geldi düzleştirici bende denediler zaten benden daha iyi bir denek asla bulamazlardı eminim. İlk defa olduğu için aşırı ihrimamla yapıldı ve sonuç hayatımda ulaşamadığım dümdüz, pırıl pırıl saçlar oldu ve nerdeyse belime geliyordu saçlarım inanamadım. Tabii 4 saat falan sürüyor ilaç sürülüyor asla taranmıyor elle uçları uzatılıp bırakılıyor, ykanıyor bakım uygulanıyor bir ilaç daha sürülüyor bekletiliyor yine yıkanıyor bakım yine.Sonra düz maşa yapılıyor işte bu aşama çokl önemli o maşayla şeklini alıyor ve ne kadar güzel yapılırsa saç o kadar süre düz ve güzel kalıyor. Maşadan sonra bitti mi hayır yine yıkanıyor ve düz fön çekiliyor iki gün yıkanmıyor asla hiçbir tür toka takılmıyor ve süper saçlar tabii sonraları alttan çıkınca kabarıyor ama fön falan rahat çekiliyor yarı toplayıp yarı açık bırakabiliyorsunuz, şekillendirici kullanıp açık bırakılabiliyor ama 2. kez yapıldığında maşa biraz baştan savma yapıldı daha kabardı ama uzun süre kulandım sonra işten ayrıldım başka şehire geldim evleip yaptırmadım ama brezilya düşündüm de güvenemedim yaa o kadar paraya etkisi daha kısa sürüyormuş. Şimdi de hep topluyorum duştan çıkınca şekillendirici sürünce güzel ama kurunca yine kabarık bir kafa.

peki kullandığımız ürünlerden bahsedelim biraz. ben şuan yeni ürünler arama peşindeyim,bukle belirginleştirici kuruluğu giderici yada parlaklaştırıcı.çok bilinmeyen böyle ürün deneyimlerini paylaşalım mı?
benim bu zamana kadar denediğim 7/24 ler,köpükler ve maskeler.ama toutube'ta kıvırcık saçlara daha farklı ürünler gözüme çarptı.kullanan var mı?

Straight therapy'yi ben de yaptırdım.Dediğin gibi ilk başta baya güzel,etkili oluyor ama zamanla çok yıpranıyor.Benim saçımda kırılmalar ve kopmalar oldu.Dipten çıkınca kötü de gözüküyor.Brezilya düşünüyorum ama bizim saça uygulanabilecek bir marka bulamadım daha...

Ben şuan elidorun belirgin bukleler şekillendiricisini kullanıyorum aslında cok memnunum guzel yapıyor ama saclarımı cok dokuyor joleden bınkat ıyı ama ben sacımı dokmeyen yıpratmayan ıstıyorum oda cok zor neyse ya elidora devam cok hos sekıllendırıyor.Gerçi ben sacım ıslak yatarım hep oyle daha cok sekıl ama elidoru tavsıye ederım :)

saçlarım islaken bebe yagı kulanıyorum kabarmıyor ve parlak yapıyor benım şaçlarda kıvırcık ve bırde kalıtelı olan brezilya fönünü dene bende işe yaradı

Ya bu kızın saçları nasıl böyle olmuş ya offf Allah'ım ben de istiyorum lütfen.
Bu şekilde olsun saçlarım.Hayrına biri açıklasa nasıl böyle doğal dalgalara kavuşmuş ki ya

ah canım benim seni öyle iyi anlıyorumkii işu kadarını söyliyim hayatta tek dilek hakkım olsa yalnızca düz saçlarım olsun isterdimm.bu öyle birşey ki herşeyden her bakım ürününden her şampuandan medet umuyorsun.uğraşıyorsun didiniyorsun sonuç bir rüzgarda ambole olan bonus kafa..:2::2:

topiği baştan sona okudum ve bir arkadaşın saçı yanmış bir üründen çok üzüldüm.bazen sırf saçlarım yüzünden dışarı çıkmadığım(çıkamadığım)olmuştur..kim uğreşçek şimdi bu saçlarla diye arkadaşlarımı ektiğim olmuştur..
öyleki bir yerde böyle kıvırcık saçlı birini görsem kader birliği yapmış gibi bir anda ona karşı dostluk besliyorum ve yazık bu da benden diyorumm.
sorun sadece kıvırcık olması veye zor şekil alması olsa neyse..kuruluğu ayrı tiftiklenmesi ayrı sorun.

Canım çok sağol çok içten yazmışsın..Zaten bu saçlara sahip olmayan kişiler bizi anlayamaz.Gerçekten bıktım usandım artık.
Aynı şekilde ben de dışarı çıkmak için giyiniyorum saçlarımla uğraşırken yorulup vazgeçiyorum dışarı çıkmaktan.
Hele bir de bu sıcak havalarda beni daha çok yoruyor.Bir çare bulmaya çalışıyoruz ama bakalım..

sana önerim şu olabilir benimki senin kadar kıvırcık değil..2buçuk yıl kadar önce kuaförün gazabına uğradım kulak hizasına kadar kesildi.iyikide olmuş diyorum çünkü kıvırcıklığı açılmıştı biraz olsun.uzasın diye bebe yağı sürüp tarakla fırçayla tarayıp iyice yediriyordum yağı sonra yıkamıyordum ablamlar bitlenirsin dedi hep.. ama bunun dışında ne jöle ne köpük hiçbişey sürmedim lastik tokayla topladım hep..o yağlar benim saçlarımı hem nemlendirdi hemde kuruluğunu giderdi

Bebe yağını daha önceden kullanmıştım kısa vadede kuruluğunu gidermişti diyebilirim ama çok yağlı duruyordu bir daha da denemedim.
Saçımı kısa kestirmek benim için azap olur herhalde orta okuldayken öyleydi ve çok zorlanmıştım.
Brezilya fönü denemek istiyorum açıkçası bir bulsam uygun markayı hemen yapcam
Tavsiyelerin için teşekkürler..

resimlerde gördüklerinize inanmayın onlar çekim sonuçta kuaför ile yapılmış doğal halleri deil. beyonce'nin doğal halini görmüştüm bi fotoğrafta bildiğin arap bacı gibi.saçlar feci kıvırcıktı.tabi brezilya fönü yaptırıyo olabilirler ama onlarınki de yıpranıyordur normalde,çekimlerde güzel duruyor sadece

bu arada kimseden enteresan ürün tavsiyesi gelmedi,demekki kıvırcık saçla başetmede fazla bilgili değiliz ondan böyle başımız dertte:))

Evet ya mucize yaratacak bir tavsiye bekliyorum inşallah yazan olur öyle bir şey :)
Haklısın,sürekli kuaförden çıkmamak gerekiyor sanırım öyle saçlar için.
Ama yine de o kızın saçları her zaman bakımlı ve hoş duruyor sanırım çok özen gösteriyor.Kullandığı bakım ürünleri vardır illaki saçı çok güzel tam istediğim gibi.
Bir öğrensem saçı için neler kullandığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…