- 3 Nisan 2014
- 36.360
- 148.557
- 798
- Konu Sahibi deniz54321
-
deniz54321
Çok tatlı buldum itirafinizi.
Sebebi için bir şey diyemem, sadece aklıma şu geldi, 30 lu yaşlara baslamakla alakası olabilir mi? Hani gençken herseye daha idealist bakilir, azıcık aşım kaygısı başım lar söylenir ama yaş ilerledikçe insan bir şeyler koymak, katmak, büyümek, büyütmek ister.
Yani bende 29 yaşındayım, 6 ay önce bir kozmetik harcaması yapmaya başladım, Kendim bile inanamadim. Sonuç ihtiyacım olmayan bir sürü zimbirti :) çoğunun ne zaman kullanılacağını bile bilmiyorum :)
Şimdi geçti çok sukur. İnşallah bütçenize zarar vermeden siz de atlatirsiniz
Onun disinda kurduğunuz hayaller bence güzel :) benim de hayalim müstakil ev, şöyle kocaman bahçesi falan olan :) olur mu? Olmaz. E madem olmaz en azından hayali güzel olsun der meyve ağaçlarımdan bir meyve koparirim
varmış
Bir de işe yararmış
Canım ferrari değil de bmw olsa olur mu?
Bi kahve markasının çekilişi var 3ü 1 arada içiyorsun şifreyi yolluyorsun bmw veriyor.
Bence dene sen de , gerisini yavaş yavaş tamamlarsınız artık bi yerden başlamak lazım
zenginlik zor zanaat
Ben ona sifre gonderirken vergisini bana itelerler mi acaba, nasıl oderim diye düşünüyorum.Bir de işe yararmış
Canım ferrari değil de bmw olsa olur mu?
Bi kahve markasının çekilişi var 3ü 1 arada içiyorsun şifreyi yolluyorsun bmw veriyor.
Bence dene sen de , gerisini yavaş yavaş tamamlarsınız artık bi yerden başlamak lazım
zenginlik zor zanaat
Ben onlara şifre gönderirken bile satsak kaç para eder, ne alırız diye düşünüyorum yaw. Bende durum vahim.
Ben ona sifre gonderirken vergisini bana itelerler mi acaba, nasıl oderim diye düşünüyorum.
Bana da ara ara geliyorlardı. Hatta eşimle beraber hayaller kuruyoruz. Arabalar ev yazlık faln. Sonra şükür önemli deyip oturuyoruz yerimize30 yaşındayım ve hayatımın 29 yılı mütevazi yaşayarak ve bunu savunarak geçti. Hiçbir zaman marka takıntım olmadı ve hatta gereksiz buldum. aslında bunlardan tamamen uzak bir şekilde büyümedim mesela en büyük örneği abim her zaman lükse düşkün bir insan olmuştur ama ben kaçınırdım bundan. evlenirken bile hep takdir edildim, eşimin bütçesini zorlamadım ne düğünde ne ev eşyasında.
amaaaa şu son 1 yıldır bana ne oldu bilmiyorum kızlar. deli gibi bir marka takıntısı ve sahip olma isteği ortaya çıktı ama öyle böyle değil. mesela araba konusunda tek hayalim ferrarihadi olmadı en kötü ihtimalle porche da kabulüm fakat daha aşağısı olmaz. diğer arabaların hiçbiri beni çekmiyor. ev desen ona keza. yalılarda oturmayı filan hayal ediyorum ne ara bu hale geldim bilmiyorum. dizi filan da izlemem hiç, hani oralardan görüp etkilendim desem ki zaten o yaşları çoktan geçtim. ciddi ciddi gece gündüz bu hayallerle yaşıyorum ve gerçekten aklımdan şüphe etmeye başladım. hayal ettiğim şeylere sahip olma ihtimalim kesinlikle yok zira eşimle aylık gelirimiz 4500-5000 civarı
en son google da "zengin olma duası" aratmaya başlayınca kendimi buraya attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?