zengin olma isteği


hımm bu mantıklı bir yorum olmuş.. 30 yaşın psikolojisi ile alakalı olabilir .. yalnız 40 yaşına basınca dikkat edin hayallerinize.. ferrariden ötesi ne bilmiyorumda saraya göz dikmeyin sonra
 

Bir de işe yararmış

Canım ferrari değil de bmw olsa olur mu?
Bi kahve markasının çekilişi var 3ü 1 arada içiyorsun şifreyi yolluyorsun bmw veriyor.

Bence dene sen de , gerisini yavaş yavaş tamamlarsınız artık bi yerden başlamak lazım
zenginlik zor zanaat
 
Kim istemez geniş penceresinden masmavi boğaza karşı uyanıp kahvaltı yapıp kahve içmeyi. Ama dediğimiz gibi hayal.
Eşimle gezerken 'keşke bizimkiler zamanında geldiklerinde şuradan bir gecekondu alsalarmış' deriz. Hiç bir şey yapmamışlar iyi mi?

Sahip olamayacağımızı bildikten sonra takıntı yapıp yağmur duasına çıkar gibi dua etsek kaç yazar?
Ama ferrari falan nedir ya? Bence hiç güzel değiller. Daha estetik duran otomobiller var.
 
hayaller ve hayatlar :) aslında fikirler çok güzel ama takıntıya dönüşmediği sürece bazen insan huy değiştiriyor ya da bir şey alma arzusunu durduramıyor.Bende çok fazla kozmetik alışverişi yapmazdım şu sıralar sırf kozmetik alışverişi için dışarı çıkar oldum.... önceden mesela bir ürün bende varsa ve ben onu 1-2 ay kullanabileceğimi biliyorsam 2.ürünü almıyordum şimdi öyle değil hep biraz daha fazlasını almaya dönüştü iş...
Bunları alabildiğim sürece hayal değiller fakat villalar arabalar kısmına hiç girmemişim ben,bence dikkatli olun :)
 

Ben onlara şifre gönderirken bile satsak kaç para eder, ne alırız diye düşünüyorum yaw. Bende durum vahim.
 
Ben ona sifre gonderirken vergisini bana itelerler mi acaba, nasıl oderim diye düşünüyorum.
 
Valla bu devirde zengin olmak için ya calcaksınız ya da calan koca bulcaksınız. Fakirin umudu piyango bile şaibeli artık. Biz yine 3 kurus maaslı gercek hayatımıza donelim en iyisi :)
 
Benimde 20 senelik hayalım zengin olmak .gençlikte bu kadar umursamıyodum ama yaş ilerleyince insan daha bi zenginliği lüx yaşamı istiyo .ama malesef bi arpa boyu yol katedededik bu uğurda .vermeyince mabut napsın sultan mamut.;)
 
Biz de esimle zengin olunca napariz hayali kuruyoruz bazen loto oynarken. Sonra düsünüp düsünüp yoruluyorum ve zengin olmak yorucu ismis istemiyorum ben diyorum. Hatta su an zengin olsam uzunca bir süre yine simdi nasil yasiyorsam öyle yasardim galiba. Ev al icini döse ya da dösettir, o eve alis, kokun sinsin.. Öff , icim gecmis.
 
benim de plajda magnum çubuğu toplayıp araba çekilişine katılmışlığım çoktur. Çıkarsa mahalle arası apartmanın önüne nasıl park edicem bunu anında canını okurlar. Satar ne yaparız hayalleri kurardım.
 
bende de var o istek ama bir geliyor bir geçiyor
geçiyor çünkü mecbur hayatın gerçekleri öküze özenen kurbağa gibi patlayacağım (yani lafım yanlış anlaşılma olmasın böyle bir deyim vardı yazarken bir tuhaf gözüktü)
ama benim en çok istediğim şey bir şeyi parasızlık yüzünden yapmak zorunda kalmak yada istediğin bir şeyi parasızlık yüzünden alamamak ve yapamamak gibi
 
Bana da ara ara geliyorlardı. Hatta eşimle beraber hayaller kuruyoruz. Arabalar ev yazlık faln. Sonra şükür önemli deyip oturuyoruz yerimize
 
Para ve saglik bir arada olunca ben insanin mutlu olacagina inaniyorum.
Zengin ve iyi bi adamla evli bir akrabam var kadinin mutlulugu gozlerinden okunuyor. Cocuguda cok mutlu bi cocuk.
Zengin akrabalarim var onlarinda cocuklari, esleri cok rahat.
Ben para olmasada olur diye dusunemiyorum.
Ne kadar paran olursa insanlar sana o kadar saygi duyuyor. Oturdugun site ve semte gore bile sana olan tavir davranis degisiyor.
Kendi arabamla disari ciktigimda, nisanlimin arabasiyla ciktigim kadar ilgi gormuyorum. Ustelik benim arabamda bi bayan arabasina gore lux sayilir.
Butun alicilarimiz pahali zevklere odaklanmis bir yali yada villa gorunce bakip inceliyorum. Yanimdan gecen lux araclara bakiyorum.
Halime sukrediyorum fakat insan hep daha fazlasina odaklaniyor.
 
bir de eskiden gülerdim ama şu diziler falan da bizi etkiliyor sanırım
hiç işe gitmeyen insanlar en aşağısı iki katlı bahçeli villada oturan gündüzleri bile topuklu ayakkabıyla gezen üstü açık arabası olan insanlar
bilinçaltını etkiliyordur kim bilir
 
Bende cok zengin olmak istiyorum mesela; bebegimi sag salim kucagima alip onu opup koklamak istiyorum...
 
Kara Sevda da Nihan'in evinde oturmak isterdim. Evde yerler mermer bi hali serdim mi tam benlik olurdu ciplak ayaklada basardim.
Zenginler hep sabah kosusu yapiyor ama ben yapmazdim.
Istedigimm kadar cok yer sonra gider yaglarimi aldirirdim.
Yurtdisina alisverise gider bi kac gun kalir donerdim.
Amerika da bi evim olsun Miami de Sibel Canla komsu olurdum.
Eve ünlü bir sef tutardim hergun farkli bi yemek yerdim.
Sunlari yazmak bile beni rahatlatti yaşasam nasil olurdu dusunemiyorum.
 
Asiri zengin olmak istemem.
Arkamdan konusurlar iyyy sonradan gorme derler kesin
Bi havuzlu yazligim olsun. Bir mustakil evim. Bir de yardimci alacak kadar maddi durum. Daha fazlasini istemem :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…