- Konu Sahibi yalnizlikcaa
Yaşla alakalı bir durum çekingenlik bende nisantasina gidince hissetmiştim yaşlı kadınlar bir makyajlı bir guzel giyinmisler maddi durumum yerinde olmasina ramen ezik hissetim kendimi. Özgüven eksikliği bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar olgunlasmamis ruh ve beyinler ,zaten insanlara yuksekten bakan.insanlarin(guzellik,zenginlik, kariyer)ortak ozelligi kendilerini.gozlerinde buyutmeleri ,ham olmaları yoksa bulundugu konumu sindiren insanlarin hiic boyle dertleri yok ,kompleksli.insan baskasina takargerçekten görmeliydiniz. Ben kıyafet alırken onnlar beni ayrı biri sandı ondan baktıklarını gördüm ne insanlar var ya
öyle bir yazmışsınız ki istinye park'ta şalvarla gezdiniz, köyden indim şehire filmi gibi bir sahne oldu sandım.
bence biraz siz abartıyorsunuz.
ama aşmanız lazım tabi. inanın bir cafede birşeyler sormak, hesap istemek sandığınız gibi zor değil. sadece ilkinde kendinizi biraz zorlamanız lazım.
emin olun kimsede yadırgamaz. nazik yanıtlar alırsınız. sonra arkası gelir zaten.
Hangimiz fabrikatör cocuguyuz ki hepimiz daha lüks veya daha mütevazi yerlere gitmisizdir. Ben bilmedigim bir yere gittigimde önce bir ortami gözlemliyorum ona göre hareket ediyorum. Benim yön duygum cok kötidür kizilay avm de giris cikisi bulabilmek icin kimseye caktirmadan alisveris yapiyor gibi 6 tur atmistim bir keresinde en son birini takip etmistim de öyle bulmustum![]()
Ahahaha moralimi yerine getirdiniz cok sağoluno yalnız sizin sorununuz değil, kızılay avm'nin sorunu. resmen yerli hogwarts orası. bir giren çıkamasın diye yapmışlar. mesela 2. kattan 1. kata in merdivenle, aynı merdivenden yukarı çıksan 2. kata varmazsın öyle bir kör mimarın işi.
O basık tavan birazdan kafamıza inecek diye kollaya kollaya merdiven çıkmak da cabası. Ne zaman o iş hanına girsem kendimi fare gibi hissediyorum.o yalnız sizin sorununuz değil, kızılay avm'nin sorunu. resmen yerli hogwarts orası. bir giren çıkamasın diye yapmışlar. mesela 2. kattan 1. kata in merdivenle, aynı merdivenden yukarı çıksan 2. kata varmazsın öyle bir kör mimarın işi.