eşim bana dogum gunum için yuzuk aldı, bugunde teslim almaya giderken bir bayan arkadasıyla karsılasmıs gel yuzuk almaya gidiyorum birlikte gidelim demis elin karısıyla benim yuzugumu almaya gidiyor ona gösteriyor ne ozelligi kaldı ki bunun sinir oldum istemiyorum onun hediyesinide
uzun zmndır görmediği bir arkadasıdır belki cnm..konusmak için biyere oturmak yerine yüzük almaya giderken konusmayı tercih etmiştir..sıkma bu kdr canını bence
anlayamadınız ben yuzugu begendim alınacak yuzuk belli sadece ölçüsü yapılacagı için bugun teslim alınacaktı eşimde teslim almaya giderken onu da götürmüş neymiş yuzugumu begenmiş birde ona gösterecegim diye yere düşürmüş çok begendiyse verseydin deseydim keşke
eşim bana ilkkez bir hediye alıyor ve bunu benden önce baskalarına gösteriyor ne özelligi kaldı ki benim elimde görüpte bunu eşim aldı demek varken o baskasına ben karıma bunu aldım diye göstermeye götürüyor hoş mu sizce
eşim bana ilkkez bir hediye alıyor ve bunu benden önce baskalarına gösteriyor ne özelligi kaldı ki benim elimde görüpte bunu eşim aldı demek varken o baskasına ben karıma bunu aldım diye göstermeye götürüyor hoş mu sizce