zerre kadar sevinç kalmadı içimde

mervemert

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012
205
1
46
Denizli
eşim bana dogum gunum için yuzuk aldı, bugunde teslim almaya giderken bir bayan arkadasıyla karsılasmıs gel yuzuk almaya gidiyorum birlikte gidelim demis elin karısıyla benim yuzugumu almaya gidiyor ona gösteriyor ne ozelligi kaldı ki bunun sinir oldum istemiyorum onun hediyesinide

uzun zmndır görmediği bir arkadasıdır belki cnm..konusmak için biyere oturmak yerine yüzük almaya giderken konusmayı tercih etmiştir..sıkma bu kdr canını bence

Fikir almak içindir erkekler takıdan pek anlamaz ki güzel bişey olsun istemiştir abartıyorsun bence.

Bence bunda bir terslik yok, eşiniz size güzel bir hediye almak istemiş, alırkende bir bayanın görüşü iyi olur diye düşünmüş.

anlayamadınız ben yuzugu begendim alınacak yuzuk belli sadece ölçüsü yapılacagı için bugun teslim alınacaktı eşimde teslim almaya giderken onu da götürmüş neymiş yuzugumu begenmiş birde ona gösterecegim diye yere düşürmüş çok begendiyse verseydin deseydim keşke

Elin karısı... Ne kadar kaba bir tabir

Bunda takılacak ne var, n'olmuş bir arkadaşı yüzüğü görünce

Sizin elinizdeyken başka kadınlar görmeyecek mi ...

Fikir almak için götürmüştür bence öyle çok abartılcak bişey yok erkekler hediye konusunda deneyimsiz oluyorlar.

eşim bana ilkkez bir hediye alıyor ve bunu benden önce baskalarına gösteriyor ne özelligi kaldı ki benim elimde görüpte bunu eşim aldı demek varken o baskasına ben karıma bunu aldım diye göstermeye götürüyor hoş mu sizce

Cok pardon ama sizin esinizle gercek probleminiz nedir?

kadın gözüyle bakmasını istemiştir belki..
ona almamışya sana almış sonuçta....

Bu kadın milletine yaranılmıyor arkadaş ( vesveseli olanlara yani )

Hediye almasa vay efendim hediye almadı olurdu

Şimdi ' yüzük ' almış , incelik etmiş adam.. Ama herhangi bir bayan arkadaşına danışıyor diye ' zerre kadar heves kalmamış ' sevgili konu sahibinde..

Bravo.. Hayatı kendinize de eşinize de zehir edin böyle..

Yüzük zaten beğenilmiş ölçü için başka güne kalmış fikir alıvanak bir durum yok

Hanımefendinin sıkıntısı yüzüğü başkasına göstermesi değil

Diyor ki benim eşim birini görünce slm versin iyi akşamlar desin seviyeli olsun geçsin gitsin

Dişi hiçkimseyle konuşmasın ne o öyle yok yüzük almaya gidelim beraber, yok yürüyelim beraber

ne işi var diyor başkalarının fikriyle zikriyle yüzük bahanesi

Yanılıyormuyum konu sahibi ??? Ben öyle sezdim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…