zerre kadar sevinç kalmadı içimde

Şimdi objektif bakacak olursak ilk bakışta saçma ama yorum yazanların bir çoğu sanıyorum ki benim gibi bekar. Yani görüş farklılıkları olacaktır illaki. Evliyken daha bi'sahiplenme duygusu sarıyor insanı. Bence arkadaşta belki normalde bu kadar bozulmazdı ama olur ya hani bazen zaman, bazen kişilerden dolayı, bazen de ruh halimizden dolayı bi'olaya değişik tepkiler verebiliyoruz. Hele ki bize soran bir kadın kıskançlık illaki olacaktır, içimizde var Ama dışarıdan bakan biri olarak art niyet aramayın derim istediğiniz kadar sizin isteğiniz doğrultusunda yüzük alındı deyin eşiniz istemese 40 gün yalvarsanız da almazdı :) Ben kaç aydır sevgilime yalvarıyorum "eheh bak çiçekçiiii" diye adam içimden gelince alıcam sen söyleyince anlamı kalmıyor diyo o gündür susuyorum Erkekler yaptıkları şeylerden böbürlenmeyi, gurur duyulmasını çok severler. Orada da muhtemelen eşime yüzük aldım artistliği olmuştur Sizde kıskanmak yerine en sevilen kadın huyu olarak biraz gururunu okşayın. Zira hediye yerine diğer bayan arkadaş gündeme sorun olarak gelirse cidden heves kırılır ve aldığıma alacağıma pişman oldum lafını işitip, daha çok üzülebilirsiniz. Kendinizi sakinleştirin ve güzel şeyler düşünün

biraz nefes aldirin adama yahu... bizim kizlar nikah memurunu tapu sicil memur saniyo valla. esiniz de hediyeyi begenmis olacak ki heyecanla arkadasina da gostermis bak bunu esime aldim diye, arkadasi da onu kirmayip eslik etmis diye elin karisi olmus aniden..

Günaydın herkese, kazasız belasız atlattık geceyi :) hiç sesimi çıkarmadım kızlar kızdığımı da dile getirmedim söylediğiniz gibi hevesini kırmak istemedim ama içten için kızdım yine de eger ben begenmemiş olsaydım daha önce tamam fikir almaya götürdü derdim ama begendigim benim parmagıma göre yapılmış bir yüzügü baskasına göstermek için sarrafa götürmesine anlam veremedim ben yapsam bunu o da bozulurdu belli etmese bile hiç olmadık şeyleri kıskanabiliyor çünkü

Belki uzun zamandır görüşülmeyen bi'arkadaş vakit yok ve hadi gel beraber gidelim denildi. Bence eşiniz size değer veriyor ve seviyor. Hem içinde bir şey olsa gelip yüzüğü düşürdüğüne kadar anlatır mı :)) Bence eşinizin içi çoğu erkekten temiz, o yüzden sakinlik iyidir diyorum. Güle güle takın yüzüğünüzü de Mutlu günler

tesekkurler daha iyisi sizlerin olsun :)) eşimi çok seviyorum çok iyi biridir ama ben kıskancım işte o yuzden huysuzum biraz yinede onu dün üzmedigim için mutluyum eger sizlerle paylamasaydım sinirimi içimde saklar ona patlardım aksam iyi ki varsınız.......

İşyerindeki evli abilerimiz, kardeşlerimiz, nişanlı arkadaşlarımız eşlerine, nişanlılarına hatta sevgililerine aldıkları hediyeleri hep bize gösterirler. Sürpriz yapacakları hediyeleri eşlerinden önce hep ben görmüşümdür Ay birde o kadar hevesli oluyorlar ki bi görün. Çocuk gibi sevinçli oluyorlar. Hele birde aldığı hediyeyi çok güzel, karın çok beğenecek dediğimde değmeyin keyiflerine.

Yani sizin eşiniz de bu kadar hevesle keyifle almış hediyesini. Art niyet olsa o bayan arkadaşı demezdi bile. Bence gereksiz yere kaprsi yapıyorsunuz, kocanz size hiç bir hediye almaz. Benim annem de babama böyle 1-2 kapris yapmş ve kadın senelerdir "bu adam bana hiç birşey almıyor" diye yakınır

Burada ilk kez böyle bir yorum yapacağım sanırım.
Ben konunuzu okuyunca çok art niyetli olduğunuzu düşündüm.
Bu durum önce eşinize hakarettir.
Ben olsam çok gücenirdim.

Ayrintilar onemli degil. Bence evli bir erkegin yolda karsilasip da suraya gidiyorum gel birlikte gidelim diyebilcecegi kadar samimi bir bayan arkadasi olmamali. Aynisini sen yap bakalim o zaman nasil bir kiyamet kopuyo..

öküz altında buza aramaktır artık bu durum ne önemi var sana hediye getirmiş kendini mutsuz etmek için bu kadar uğraşma

mutlu olmaya çalış

başka kadın görse ne görmese ne metresine mı seçtirmiş de bu kadar üzüldün :44:

senın parmağında görse kadın o zaman daha iyi mi olur amaaan kuzum kendını huzursuz etmek için bu kadar uğraşan başka bir cins var mıdır bu dünyada acaba?

Kusura bakmayın ama yorumunuz çok çirkin, hatta düpedüz hakaret.

Kusura bakmayın ama yorumunuz çok çirkin, hatta düpedüz hakaret.

Allah'ın varlığına inanmayı benim evlenmemle bağdaştıran bir insana cevap verme geregi bile duymuyorum canım, Allah kısmet etmeseydi evlenmezdik zaten sadece bu özelligimden dolayı evde kalacaksam şimdi ki bayanların çoğu bekar kalırdı. yeşil olan da sabun degil kınadır bence bir kere daha bakmalı....

E neden o zaman siz de gitmediniz eşinizle birlikte zaten gidip siz beğenmişsiniz bir sürprizi kalmamış takılıp gitseydiniz peşinden ben olsam eşimle giderdim sonradan böyle dert edinmektense

kızlar begendigim yüzügü almaya gitti zaten neyin fikrini alacak ki

Okuyup geçeçektim konuyu gereken yorumlar yapıldığı için ama şuraya takıldım.
Hem yüzüğü siz seçmişsiniz hemde ben görmeden neden o gördü diyosunuz.
Problem büyük.
Adamı hediye aldığına pişman edin sonra beni önemsemiyo hediye almıyo diye konu açarsınız.
Biraz kıymet bilseniz ne hoş olur.

E neden o zaman siz de gitmediniz eşinizle birlikte zaten gidip siz beğenmişsiniz bir sürprizi kalmamış takılıp gitseydiniz peşinden ben olsam eşimle giderdim sonradan böyle dert edinmektense

canım yüzügün ölçüsü yapılıp teslim alınacaktı sadece eşim almaya giderken yolda arkadasını görmüş gel birlikte gidelim demiş ben çalışıyorum o yuzden eşimin gidip alması daha uygundu

anladım cnm tabi kıskanmakta haklısın ama bunu kendinize dert edinmeyin bence sonuçta eşinin kötü bir niyeti yoktu. güzelce söyle ben bayan arkadaşlarınla bu kadar samimi olmanı istemiyorum de ayaküstü hal hatır et geç git de. hediyesi için de teşekkür et. anlar bence seni kendini benim yerime koy flan de. böyle güzel bir günde ve güzel bir hediye almışken gününü zehir etme kendine tadını çıkarmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…