bu gereksiz bir hareket bana göre buna kızdım evet kıskancım buda ayrı bir konu yüzügü de istemeyle aldı içinden geldiginden kendiliginden degil merak etmeyin
Günaydın herkese, kazasız belasız atlattık geceyi :) hiç sesimi çıkarmadım kızlar kızdığımı da dile getirmedim söylediğiniz gibi hevesini kırmak istemedim ama içten için kızdım yine de eger ben begenmemiş olsaydım daha önce tamam fikir almaya götürdü derdim ama begendigim benim parmagıma göre yapılmış bir yüzügü baskasına göstermek için sarrafa götürmesine anlam veremedim ben yapsam bunu o da bozulurdu belli etmese bile hiç olmadık şeyleri kıskanabiliyor çünkü
Belki uzun zamandır görüşülmeyen bi'arkadaş vakit yok ve hadi gel beraber gidelim denildi. Bence eşiniz size değer veriyor ve seviyor. Hem içinde bir şey olsa gelip yüzüğü düşürdüğüne kadar anlatır mı :)) Bence eşinizin içi çoğu erkekten temiz, o yüzden sakinlik iyidir diyorum. Güle güle takın yüzüğünüzü deMutlu günler
Ayrintilar onemli degil. Bence evli bir erkegin yolda karsilasip da suraya gidiyorum gel birlikte gidelim diyebilcecegi kadar samimi bir bayan arkadasi olmamali. Aynisini sen yap bakalim o zaman nasil bir kiyamet kopuyo..
Ben Allahın varlığına inanıyorum , sizin gibi birini bile evlendirmiş :)
eşinizede sabır diliyorum, bende eşim yeşil renkli sabun almış en pembe sabun sverim diye konu açacaktım açmayayım bari buradan devam edelim
sizin için bir sakıncası var mı?
Kusura bakmayın ama yorumunuz çok çirkin, hatta düpedüz hakaret.
eşim bana ilkkez bir hediye alıyor ve bunu benden önce baskalarına gösteriyor ne özelligi kaldı ki benim elimde görüpte bunu eşim aldı demek varken o baskasına ben karıma bunu aldım diye göstermeye götürüyor hoş mu sizce
kızlar begendigim yüzügü almaya gitti zaten neyin fikrini alacak ki
eşim bana ilkkez bir hediye alıyor ve bunu benden önce baskalarına gösteriyor ne özelligi kaldı ki benim elimde görüpte bunu eşim aldı demek varken o baskasına ben karıma bunu aldım diye göstermeye götürüyor hoş mu sizce
E neden o zaman siz de gitmediniz eşinizle birlikte zaten gidip siz beğenmişsiniz bir sürprizi kalmamış takılıp gitseydiniz peşinden ben olsam eşimle giderdim sonradan böyle dert edinmektense
canım yüzügün ölçüsü yapılıp teslim alınacaktı sadece eşim almaya giderken yolda arkadasını görmüş gel birlikte gidelim demiş ben çalışıyorum o yuzden eşimin gidip alması daha uygundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?