zerre kadar sevinç kalmadı içimde

tesekkur ederim bu konuyu gündeme getirmedim bende günümüz iyi gecti böylece :)) tesekkurler herkese birdaha böyle birsey olursa o zmn uyarırım artık

Başka mesajınızda da beraber gittik begendik,ölçüsü için geri verdik demişsiniz.

Şimdi de benden önce başkasına gösteriyor diyorsunuz?

Çok garipsiniz. Olay çıkarmakta üstünüze yok sanırım.

Siz böyle tepki verirseniz,
merak etmeyin bu hediye,
eşinizin size aldıgı ilk ve son hediye olur!

Adam düşünüp yüzük almış öyle titizlenmiş ki bir bayan arkadaşının fikrini almak istemiş...
Çok mu zor böyle düşünmek? illa art niyet mi aramak lazım?
Bu erkek milletine de yazık hediye alsa kabahat almasa kabahat...

İşte bende bunu sevmiyorum ama erkekler bunu düşünemiyor galiba canım

İşte erkek- kadın ayrımı burada çıkıyor. Öyle bi'şey deyin hemen ben erkeğim amaya gidecek muhabbet. Ama bu yakınlık derecesiyle alakalı. Benimde annem sorar arada babamın arkadaşına yani kıskanılmayacak kişiler oluyor illaki. Ama eşinize yansıtsanız bi'daha size bu kadar ayrıntılı hayatta anlatmaz. Ki ne güzel gelip safça ayrıntıya kadar anlatmış Diyorum ya erkekler böyle hediye olaylarında aslanım benim deyip sırtının sıvazlanmasını çok severler

Belli ki konu sahibi icin onemli bir hediye yargilayici yorum yapanlari anlayamiyorum cunku ben olsam yerinde bir dusundum tanimadigim bir bayan arkadasiyla gel yuzuk alcam birlikte alalim dese ne alakaya musakka derim yani.karsilasmislar da gel yuzuk alalim demis. Allah allah.hatta senaryoyu yazabilirim birlikte ciktilar zaten disari yuzugu almaya gidecegi aklina geldi git diyemedi kadina beraber gittiler,sana da soyleme sebebi yarin oburguo dukkana giderseniz yuzugu veren adam bise der diyedir.valla bilemiyorum olcusu alinmis begenilmis bir yuzuk icin yoldan kadin cevrilip kuyumcuya goturulup yuzugun de dusurulmesini:/

sana bunu eşin mi söyledi peki nerden biliyorsun ayrıca bunda anormal birşey göremedim ben belki bir bayan gözüyle dogru tercih yapmak istemiştir cocukluk yapma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…