hiç bir problemimiz yok çok şükür
lütfen abartmayın...
kötü düşünseydi zaten yanına o arkadaşını çağırmaz, herşeyden önemlisi sizinde bundan haberiniz olmazdı.
size süprüz yapmak istemiş, sizde biraz lise öğrencisi gibi davranıyorsunuz.
eşim bana ilkkez bir hediye alıyor ve bunu benden önce baskalarına gösteriyor ne özelligi kaldı ki benim elimde görüpte bunu eşim aldı demek varken o baskasına ben karıma bunu aldım diye göstermeye götürüyor hoş mu sizce
bu gereksiz bir hareket bana göre buna kızdım evet kıskancım buda ayrı bir konu yüzügü de istemeyle aldı içinden geldiginden kendiliginden degil merak etmeyin
bu gereksiz bir hareket bana göre buna kızdım evet kıskancım buda ayrı bir konu yüzügü de istemeyle aldı içinden geldiginden kendiliginden degil merak etmeyin
Almis sonucta. Almayabilirdi dimi?
Bence eve gelince yuzugu kafasina atin. Yuzugu gosterdigi kisiye hediye etsin eminim daha kiymeki olacak, deger bilecektir diger kisi. Siz de rahat edeceksiniz.
Allah esinize gercekten sabir versin. Ne kadar sabit ve inatcisiniz.
eşim bana ilkkez bir hediye alıyor ve bunu benden önce baskalarına gösteriyor ne özelligi kaldı ki benim elimde görüpte bunu eşim aldı demek varken o baskasına ben karıma bunu aldım diye göstermeye götürüyor hoş mu sizce
kızlar begendigim yüzügü almaya gitti zaten neyin fikrini alacak ki
valla bence yorum yapanların yarısından fazlasının başına gelse onlarda aynı senin gibi tepki verirdi merak etme
ve evet kıskançlık yapmışsın ve evet bencede gereksiz bi hareket ve son kez bence de uzatmaya, canını sıkmana gerek yok, al gülegüle tak yüzüğünü uzatıp kendi canını da eşininkini de sıkmaya değmez..bir daha olursa burnundan getirirsin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?