zerre kadar sevinç kalmadı içimde

beğendiğiniz bir yüzüğü bir bayanla almaya gidiyor dimi ben öyle anladım. bu kişi tam olarak kim oluyor peki?
sizin takıldığınız yüzük değil bence eşinizin yanında bir bayan olması yani kısaca kıskançlık ben olsam bende kıskanırdım çünkü kıskançlıkta üstüme yoktur

hiç bir problemimiz yok çok şükür

O zaman buyutmeyin. Adam istediginiz yuzugu almis. Ne esler var okumuyor musunuz burada?

Gostermesinin sebebi su olabilir. Erkekler gurur duyduklari bir is yaptiklarinda paylasmak isterler cevrelerindekilerle. Baska bir niyet veya eylem yapsaydi ruhunuz duymazdi emin olun.

Sakin esinize bu yuzunuzu belli etmeyn. Yoksa omur boyu birakin yuzugu maydanoz bile almaz.

lütfen abartmayın...

kötü düşünseydi zaten yanına o arkadaşını çağırmaz, herşeyden önemlisi sizinde bundan haberiniz olmazdı.
size süprüz yapmak istemiş, sizde biraz lise öğrencisi gibi davranıyorsunuz.

Insanları anlamak ne kadar da zor

Son düzenleme:
canım kafaya takılcak bişe deil tak yüzüğünü eşinin sana yüzük almasının keyfini yaşa erkeler bazen böle gereksiz hareketler yaparlar takılma bence sonuçta sana alınmış bir yüzük eğer önemli birşey olsaydı emin ol sana eşin okadınla gittiğini bile sölemezdi rahat ol

bu gereksiz bir hareket bana göre buna kızdım evet kıskancım buda ayrı bir konu yüzügü de istemeyle aldı içinden geldiginden kendiliginden degil merak etmeyin

Çok merak etmiştik.. Kendi isteğiyle mi aldı , sizin baskınızla mı diye.. bizi aydınlattığınız için teşekkürü bir borç biliriz

Neysem.. Birşey demiyorum..

Haksız bulunan her konu sahibi gibi 360 derece değişim mi gösterildi ?

Yoksa bizi müneccim sanıp konunun sadece sonu mu anlatılmıştı ?

Bilemiyorum

Son düzenleme:
bu gereksiz bir hareket bana göre buna kızdım evet kıskancım buda ayrı bir konu yüzügü de istemeyle aldı içinden geldiginden kendiliginden degil merak etmeyin

çok uzatırsan aldığı ilk hediyenin yanında ayrıca son hediye de olabilir. hevesini kaçırma adamın, pişman olmuştur eğer çok üstüne gittiysen...

Almis sonucta. Almayabilirdi dimi?

Bence eve gelince yuzugu kafasina atin. Yuzugu gosterdigi kisiye hediye etsin eminim daha kiymeki olacak, deger bilecektir diger kisi. Siz de rahat edeceksiniz.

Allah esinize gercekten sabir versin. Ne kadar sabit ve inatcisiniz.

Biz niye merak edelim bence siz merak edin.. Böyle davranarak adamın hevesini kırarsınız sonra da hediye almıyor diye yakınabilirsiniz.. Ne var yani, bir hanım arkadaşıyla size yüzük almaya gittiyse.. Hayır zaten anormal bir durum olsa, kadını size hediye aldığı yere götürmez.. Biraz anlayışlı davranın..

evet öyleyim o da başa çıkamayacagını düşünse evlenmezdi zaten tesekkurler

kızlar begendigim yüzügü almaya gitti zaten neyin fikrini alacak ki

hem benden önce başkası gördü diyorsunuz...
hemde ben zaten görüp beğendim sadece alıcaktı diyorsunuz...

bunda bir şey yokki sadece fikrini sormak istemiş...:26:

ilk hediyesi demiştiniz..
bu tepkinizi eşinizede belli ettiyseniz son hediyesi olur herhalde...

merak ettiğimizden değil canım dert yandın bizde sana gereksiz yere kendini üzdüğünü söylüyoruz artık eşine de birşey söleme adamı hiç hediye aldırtmaz edeceksin takılma hem ne var arkadaşıyla gittiyse senle nikahlı ve yüzüğüde sana alıo ve hadi diyelim kadın la arasında bişe var ki yok ne burda kıskanılacak kişi sensin cunku sana karısına aldığı yüzüğü gösteriyor eşin ozaman her halukarda eşin kötü niyetli olmadığı cıkıyor ortaya tamam mı canım

valla bence yorum yapanların yarısından fazlasının başına gelse onlarda aynı senin gibi tepki verirdi merak etme
ve evet kıskançlık yapmışsın ve evet bencede gereksiz bi hareket ve son kez bence de uzatmaya, canını sıkmana gerek yok, al gülegüle tak yüzüğünü uzatıp kendi canını da eşininkini de sıkmaya değmez..bir daha olursa burnundan getirirsin :)))

Benim başıma geldi.. Sözlüm daha biz sevgiliyken bana hediye almaya bir kız arkadaşıyla gitmiş, sorun etmedim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…