zerre kadar sevinç kalmadı içimde

bugun iş yerinde gergin birgun gecirdim zaten, sonra yuzugu aldım diye aradı ama düşürdüm dedi olsun önemli degil tesekkur ederim dedim biran mutlu oldum sonra x le yolda karsılastık ona gel yuzuk almaya gidiyorum dedim onunla gittik x e yüzügü gösterirken düşürdüm dedi ztn sesim kesildi o an neyse tesekkur ederim hepinize sakin olmaya calısıyorum iyi akşamlar

Benim başıma geldi.. Sözlüm daha biz sevgiliyken bana hediye almaya bir kız arkadaşıyla gitmiş, sorun etmedim açıkçası
bi evlen başına gelir de yine ne var ki canım bunda dersen helal derim :))))

bir de şöyle düşünüyorum, tam tersi olsa merve eşinin hediyesini bi arkadaşına gösterse eşi sorun eder miydi?
etmem derse ona da helal diycem

selam canım
normaldir zaman zaman olabilir ben seni anlıyorum
ama rahat ol biraz
erkekler çok sıkılmaktan hoşlanmaz
biriktirir biriktirir patlar
sen zaten uyarmışsın bir daha yapmaz inşallah merak etme
ama seni rahatsız eden bir şey olursa sakin anlat, üstüne gitme

Yalnız o 180 derecedir. :)

Kızma dereceniz bu kadının kim olduğu ve samimiyet derecenizin ne olduğuna bağlı. Ben de istemezdim sanırım eşimin bir kadını peşine takıp götürmesine. Sanki yüzüğün sahibi o gibi bir izlenim dışarıya karşı

okumaya basladıgımda eşiniz bir bayan arkadasıyla gidip size yüzük almıs , o bayan da size gelip bunu söylemiş sürprizin hediyenin ne anlamı kaldı ki diye hayıflanıyorsunuz sandım biran..hediye sizin zorunuzla alınmıs süprizlik bir durum yok nasılsa, zaten süpriz olmayan bir olaya neden "elin karısı gördü ilk, oysa ilk ben gösterecektim herkese" diye hayıflandınız ki bu kadar? bence aksam da surat yapıp adamı yüzüğü aldıgına alacagına pişman etmeyin

arkadaşa aynen katılıyorum sen zaten yüzüğü beğenmişsin başka bir kadını niye yanında götürüyor ki bu kadınla samimiyetiniz ne derece bende olsam sinirlenirdim açıkcasıyine de abartıp tatsızlık çıkarma evde canım

arkadasi sonucta bunda ne sorun varki birlikte gitmesinin seninde erkek arkadasin vardir bi yere gitmiyormusun hic ?

benide yolda giderken sevdiğim bir arkadaşım çevirse dese ki,eşime yüzük alıyorum bak bakalım gerçekten güzelmi dese,hiç çekinmem giderim yani
ne var bunda
kişi kendinden bilirmiş!

belkide yolda karşılaştığı bayan,sizin kilolarınızdaysa parmak ölçüsü almak için de yardım istemiş olabilir,yada uzun zamandır görüşmüyorlarsa ve zaman kısıtlıysa yolda muhabbet etmek içinde beraber yüzük almaya gitmiş olabilirler.hem size bunu söylediğine göre can sıkacak bir durum yok.yüzüğünü güle güle tak tatlım.

Ben Allahın varlığına inanıyorum , sizin gibi birini bile evlendirmiş :)
eşinizede sabır diliyorum, bende eşim yeşil renkli sabun almış en pembe sabun sverim diye konu açacaktım açmayayım bari buradan devam edelim
sizin için bir sakıncası var mı?

anlaşılan pek hoşlanmadığın bir bayan veya tanımadığın bir bayan
bu yüzden eşinle birlikte yüzük bakması seni kıskandırmış gibi
ama eşinin kötü bir niyeti olsa bu durumu sana anlatmazdı canım,
bence olayı eşine çok yansıtma, erkekler bizim gibi düşünmezler hemen sıkılırlar,
ben hediye aldım bide üstüne afra tafra yapıyorsun diyebilir,aman ha kavga etmeyin.

Elin karısı...
Eğer siz bir arkadaşınızla onun eşine bir yüzük baksaydınız ve karşı taraf size elin karısı dese hoşunuza gider miydi?
Ne kadar arkadaş düşmanı bir karakter bu.
Çok yanlız kalırsınız bu kafayla.
Allah vere de adamın canına tak etmese..

evet öyleyim o da başa çıkamayacagını düşünse evlenmezdi zaten tesekkurler

Evlenmis olabilir ama sonsuza kadar evli kalicak diye bisey yok adam cok sabirli bence cunki bisey demiyorsa...
boyle yaparak kendi icini vicdanini sustura bilirsin ama o adami kendinden UZAKLASTIRIRSIN ve MUTLUGU BASKA YERDE ARAR VE ZAMANLA SEN YANLIZ KALIRSIN...
KADIN NEKDAR GUZEL OLURSA OLSUN NEKADAR BAKIMLIDA OLURSA OLSUN EVDE HUZURU YOKSA GIDER .... DISARDA BULUR BASKASINI.... SONUCTA EVE BARBIE BEBEK DEIL HAYAT ARKADASI ALMIS IYI GUNDE KOTU GUNDE SIZ HEP KOTU GUN YASATIRSANIZ COK FAZLA DAYANMAZ O ADAM.

eminim arkadaş gibi düşünen bidolu üye vardır, nedenki bukadar kırıcı yorum? enteresan:103:

eminim arkadaş gibi düşünen bidolu üye vardır, nedenki bukadar kırıcı yorum? enteresan:103:

aynen yaa... iyi gününde değildir stres altındadır ne bileyim takıntılı bir zamanıdır sinirlenmiştir.
benim sevgilim ilk kez bana hediye alacağı zaman yoldan sadece öylesine kızla gitse ben de biraz bozulurum. konu sahibi biraz sinirlenmiş ama olsun...
onun yapması gereken bu kıskançlığını eşine yansıtmamak. erkekler kıskanıldıklarını anladıklarında egoları şişiyo bizzat gördüm

mutluluklar paylaşılda çoğalırmış adamcağız mutlu olmuş, sevinmiş biriyle paylaşmış ne var bunda . . .

suanda yuzuk yok yani ?

insanlar burda konu açıyor ne hediye alsam diye fikir alıyor
siz eşinize bir şey alırken hiç bir arkadaşınıza sormaz mısınız fikir almaz mısınız göstermez misiniz
beğenilsin istemez misiniz

bu bayanın km olduğunu bize söylermisiniz size eşinize yakınlık derecesi ne kadar. biraz enpati kurup eşimize biz böyle bişey yapsak nasıl tepki verir? anlayışla karşılarmı?
olaya böyle bakmak lazım bide dimi ama abartmamak lazım tabi karşımızdakini boğabiliyoruz bazende :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…