Zevksiz Miyim?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhabalar. Okuldan bir arkadaşımız 12.sınıfların mezuniyet törenine katıldı. Kız 11 ama. Kendisi mezun değil yani. Ama mezuniyette görev aldı sunucu olarak. Dizlerde siyah bir elbise giymiş,topuklu ayakkabılar... Hafif makyaj yapmış, saçlarına da maşa... Tam yaşına uygun ve hoştu bence. Bir arkadaşımla konuşurken, ya X ne kadar hoş olmuş dedim. Bana hışımla döndü. Sen ne kadar zevksiz bir kızsın dedi. Ben onun yerinde olsam yerlere kadar tuvaletler giyerdim. Çok güzel olurdum. Ninem gibi olmuş dedi. Ki bence hiç alakası yok. Kendi mezuniyeti değil,niye yerlere kadar tuvalet giysin? Bana zevksiz demesine bozuldum. Zevk kişiden kişiye göre değişir dedim. Öyle ama yine de belirli bir zevk vardır dedi. Sizce ben zevksiz miyim,nerede ne giyilmesi gerektiğini bilmiyor muyum

İlahi çok yaşayın :)) biz kıyafeti görmeden ne diyebiliriz ki..
Siz beğenmişşsiniz boşverin gerisini zevkler tartışılmaz...

Sizce ben zevksiz miyim,nerede ne giyilmesi gerektiğini bilmiyor muyum
Onu bilemem de bunu internette tanımadığınız yabancıların bilebileceğini düşünecek kadar naif misiniz?
Kim olduğunuzu bilmiyorum hangi elbiseyi beğendiğinizi bilmiyorum nasıl zevksiz olup olmadığınıza karar vereyim

Anlattığına göre sunucu kız gayet güzel yaşına göre giyinmiş. Asıl arkadaşın zevksiz bence uzun tuvalet yaşından büyük gösterir o yaşlarda kısa elbiseler sizin için daha uygundur. Ahh keşke bende o yaşlara donebilsem ☺

İşte bildiğiniz düz siyah, dizlerde kolsuz bir elbise.

Bence sen normalde beğendiğin elbiselerin fotoğraflarını falan at buraya biz de bakalım zevksiz misin?
Yoksa nasıl bilebiliriz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…