Değil mi ya, ben de kendimi sorguluyordum ben mi anormalim diye :)Sunucu olarak lise mezuniyetinde yerlere kadar tuvaletgözümde canlandırdım, kör oldum
Ya ben sana gercekten kiyamam üzüldüğün şeye bi bak cevabini cok güzel vermişsin zaten herkesin tarzi kendine o arkadaşin biraz abartiyi seviyor galiba ben lisedeyken topuklu ayakkabi asla giyemezdim hala da giyemiyorum orasi da ayri :)Merhabalar. Okuldan bir arkadaşımız 12.sınıfların mezuniyet törenine katıldı. Kız 11 ama. Kendisi mezun değil yani. Ama mezuniyette görev aldı sunucu olarak. Dizlerde siyah bir elbise giymiş,topuklu ayakkabılar... Hafif makyaj yapmış, saçlarına da maşa... Tam yaşına uygun ve hoştu bence. Bir arkadaşımla konuşurken, ya X ne kadar hoş olmuş dedim. Bana hışımla döndü. Sen ne kadar zevksiz bir kızsın dedi. Ben onun yerinde olsam yerlere kadar tuvaletler giyerdim. Çok güzel olurdum. Ninem gibi olmuş dedi. Ki bence hiç alakası yok. Kendi mezuniyeti değil,niye yerlere kadar tuvalet giysin? Bana zevksiz demesine bozuldum. Zevk kişiden kişiye göre değişir dedim. Öyle ama yine de belirli bir zevk vardır dedi. Sizce ben zevksiz miyim,nerede ne giyilmesi gerektiğini bilmiyor muyum
Canım sen niye herkesi bu kadar takıyorsun niye bu kadar özgüvensizsin. ? Seni kırmak taşlamak için söylemiyorum gerçekten öyle duruyorsun sorunun cevabına gelince kıyafeti saçı görmeden bilemem bahsettiğin kıyafet e çok doğal bir maşa yaparsın tarz kombini patlatacak bir topuklu giyersen zarif bir portföy alırsın takılarla woouw olursun ama yine bahsettiğin şeyleri saçma sapan nir düğün maşası saçma bir çanta takı ayakkabıyla mahvedebilirsin yani görmek lazım arkadaşına katılıyorum zevkler ve renkler tartışılmasa da güzelliğin de bir çizgisi vardır yaniMerhabalar. Okuldan bir arkadaşımız 12.sınıfların mezuniyet törenine katıldı. Kız 11 ama. Kendisi mezun değil yani. Ama mezuniyette görev aldı sunucu olarak. Dizlerde siyah bir elbise giymiş,topuklu ayakkabılar... Hafif makyaj yapmış, saçlarına da maşa... Tam yaşına uygun ve hoştu bence. Bir arkadaşımla konuşurken, ya X ne kadar hoş olmuş dedim. Bana hışımla döndü. Sen ne kadar zevksiz bir kızsın dedi. Ben onun yerinde olsam yerlere kadar tuvaletler giyerdim. Çok güzel olurdum. Ninem gibi olmuş dedi. Ki bence hiç alakası yok. Kendi mezuniyeti değil,niye yerlere kadar tuvalet giysin? Bana zevksiz demesine bozuldum. Zevk kişiden kişiye göre değişir dedim. Öyle ama yine de belirli bir zevk vardır dedi. Sizce ben zevksiz miyim,nerede ne giyilmesi gerektiğini bilmiyor muyum
Maalesef özgüvensizim. Ve evet güzelliğin de bir çizgisi vardır. Ama arkadaşımın bahsettiği tuvalet o geceye göre çok abartılı bence. Ben böyle düşünüyorum.Canım sen niye herkesi bu kadar takıyorsun niye bu kadar özgüvensizsin. ? Seni kırmak taşlamak için söylemiyorum gerçekten öyle duruyorsun sorunun cevabına gelince kıyafeti saçı görmeden bilemem bahsettiğin kıyafet e çok doğal bir maşa yaparsın tarz kombini patlatacak bir topuklu giyersen zarif bir portföy alırsın takılarla woouw olursun ama yine bahsettiğin şeyleri saçma sapan nir düğün maşası saçma bir çanta takı ayakkabıyla mahvedebilirsin yani görmek lazım arkadaşına katılıyorum zevkler ve renkler tartışılmasa da güzelliğin de bir çizgisi vardır yani
Görmediğim için bilemem belki de haklı olan sensin ve belki de arkadaşının bahsettiği şey çok kötü dururdu ama her cevabında her konunda doğru düşündüğün şeylerin başkası tarafından onay almaya ihtiyacı var bak olan olmuş geçmiş bitmiş çok da mühim değil ama bu senin için dert doğru olduğunu duymak istiyorsun bu yaşlar karakterinin kimliğinin oturacağı yaşlar biraz daha özgüvenli sesi çıkan biri oldun oldun yoksa bu hep böyle gidecek ve gerçek hayatta senin gibi cici kızlar hep üzülür biraz daha dişli ol arkadaşın sana zevksiz mi dedi patlat kahkahayı sen çok mu zevklisin şu giydiğine bak de büyük bir özgüvenle dalga geç bakalım bir daha senin evet dediğine hayır diyor mu bir rezillik yeterli ve kendine güven hayat kurtlar sofrası ve seni ezeni ezmezsen böyle masum sessiz bir cici kız olursan altta kalırsın daha lisede bu ufak şeylerle baş edemiyorsun bunun üniversitesi var iş hayatı var aşk hayatı var biraz dik durMaalesef özgüvensizim. Ve evet güzelliğin de bir çizgisi vardır. Ama arkadaşımın bahsettiği tuvalet o geceye göre çok abartılı bence. Ben böyle düşünüyorum.
Yaşlar güzeeel, dertler güzel.Bende aynı dertten istiyorum .
Aynen ben de öyle düşündüm, sunucu arkadaşını kıskanıp konu sahibinden hırsını çıkarmışO arkadaşınız sunucu arkadaşınızı kıskanmış bence :)
Kendisinin zevksiz olduğu tuvalet giymek istemesinden belli oluyor :)
Kıskançlığından sizi de zevksiz ilan etmiş hasp.m :)
Kız şık mıydı degil miydi bilemem ama arkadasinizin kıskanç ve kompleksli oldugu kesin. Herkesin güzellik algısı kendine. Tek bir dogru olsaydi herkes aynı insan olurdu. Mümkün mü? Degil. Kompleksli insanlardan uzak durun. Sizin de enerjinizi asagi ceker..Merhabalar. Okuldan bir arkadaşımız 12.sınıfların mezuniyet törenine katıldı. Kız 11 ama. Kendisi mezun değil yani. Ama mezuniyette görev aldı sunucu olarak. Dizlerde siyah bir elbise giymiş,topuklu ayakkabılar... Hafif makyaj yapmış, saçlarına da maşa... Tam yaşına uygun ve hoştu bence. Bir arkadaşımla konuşurken, ya X ne kadar hoş olmuş dedim. Bana hışımla döndü. Sen ne kadar zevksiz bir kızsın dedi. Ben onun yerinde olsam yerlere kadar tuvaletler giyerdim. Çok güzel olurdum. Ninem gibi olmuş dedi. Ki bence hiç alakası yok. Kendi mezuniyeti değil,niye yerlere kadar tuvalet giysin? Bana zevksiz demesine bozuldum. Zevk kişiden kişiye göre değişir dedim. Öyle ama yine de belirli bir zevk vardır dedi. Sizce ben zevksiz miyim,nerede ne giyilmesi gerektiğini bilmiyor muyum
Konu sahibiyle aynı yaştayız ama ben hiç böyle şeyleri dert edinemiyorum keşke benim dert ettiğim şeyler de bunlar olsa.Oyy ne güzel yaşlar..
Kendi mezuniyetime giderken bile tuvalet giymedim asıl zevksiz ve nerde ne giyeceğini bilmeyen arkadaşınmış .Senin zevkin içinde yorum yapamayız elbiseyi nasıl kombinlediğine bağlı doğal maşa var gelinin kız kardeşi maşası var ayakkabı var ayakkabı var.Merhabalar. Okuldan bir arkadaşımız 12.sınıfların mezuniyet törenine katıldı. Kız 11 ama. Kendisi mezun değil yani. Ama mezuniyette görev aldı sunucu olarak. Dizlerde siyah bir elbise giymiş,topuklu ayakkabılar... Hafif makyaj yapmış, saçlarına da maşa... Tam yaşına uygun ve hoştu bence. Bir arkadaşımla konuşurken, ya X ne kadar hoş olmuş dedim. Bana hışımla döndü. Sen ne kadar zevksiz bir kızsın dedi. Ben onun yerinde olsam yerlere kadar tuvaletler giyerdim. Çok güzel olurdum. Ninem gibi olmuş dedi. Ki bence hiç alakası yok. Kendi mezuniyeti değil,niye yerlere kadar tuvalet giysin? Bana zevksiz demesine bozuldum. Zevk kişiden kişiye göre değişir dedim. Öyle ama yine de belirli bir zevk vardır dedi. Sizce ben zevksiz miyim,nerede ne giyilmesi gerektiğini bilmiyor muyum
Yok maşası da çok doğaldı. Ayakkabıları da ha keza öyle.Kendi mezuniyetime giderken bile tuvalet giymedim asıl zevksiz ve nerde ne giyeceğini bilmeyen arkadaşınmış .Senin zevkin içinde yorum yapamayız elbiseyi nasıl kombinlediğine bağlı doğal maşa var gelinin kız kardeşi maşası var ayakkabı var ayakkabı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?