Zevksiz Miyim?

Açılın öğretmen geldi :) mezuniyette görevli küçük sınıf öğrencileri tuvalet falan giymezler. Senin tarif ettiğin kıyafeti giye keresi. Biz bu sene beyaz gömlek, siyah kumaş pantolon belirledik. Görevli kızlar bunu giyecek. Abiye falan YÖK yani :)

Bence de bir kız içinlise çağında tuvalet giymesi ağır kaçar. Şık bir elbise veya sizin tarif ettiğiniz şekilde giyilmesi yaşa uygundur. Ben 24 yaşındayım daha yeni yeni giyiyorum.
Tabii herkesin zevki farklı bir sey diyemem. Şimdilerde de lise çağındaki kızlar içinde tuvaletler vs şeyler yapılıyor çok kadınsı durmuyor. Ama sizin tarif ettiğiniz 17,18 yaş için gayet de iyidir

Gorende Cannes film festivalini sunacak sanir ne abiyesi kizz iyi demissin arkadasina :)
23 yasindayim daha abiye giymisligim yok o yasta ne abiyesi :)

Kendi düğününü bir puanla kaçıran kız kılığında mi sunuculuk yapacakmış

Sunucu birinin yerlere kadar tuvalet giymesi hımmm kendisı cok zevkliymis gercekten.

Görmeden ne diyebiliriz. Hem görsek de değişmez dediğin gibi zevkler kişiden kişiye değişir. Benim çok beğendiğini başkası kötü bulabilir ya dayan tersi...
Arkadaşınla ilişkinin gözden geçir derim. Üslubu çok kaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…