Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eşime dönerken zk nın muayne şartlarını beğenmiyorum dedim bugünki çarşaf kanlıydı dedim. aaa dedi çok şaşırdı kızdı. sonra da medicine a gidelim dedi. o da başından beri hem yakın diye hem de beni tanıyorlar eski hastayım diye orayı istiyor. hemşireler de çok iyi diyor. ille özel merkez istiyorsan ihtiyaçlarımızı beklentilerimizi karşılar diyor. haklı da. bakalım. haftaya çarşamba ara dedi ayse. kısa bir zaman umarım sorun çıkmaz da hemen gider ilaç raporum için gerekeni yaparım. adetimin 15. gününe yetişecek rapor. sonrada beklicez ve görücez.

şalı koy poşete dursun kenarda. çıkarken kapının ordan al yada arabanın bagajında kalsın arada yıkamaya laırsın. eşin niye şaşrıdı kan olmasına zk yı 5 yıldızlı hastanmei sanıyor. erkek milleti iştebende öyle böyle deyinye aaa demiyormu sen ne sanıyordun dedim. transfer olduğum odada arkam depo gibiydi koliler üst üste havan ıslanamış çökcek gibi alcı çekmişler üstüne arada acıtasyon yapıyorum bak içeri giriyorum ama ne drumlar içindeyim demeye getiriyorum. öyle sğermi verdim iş bitti demesinler bilsinler çektiklerimizi.
bende diyorumki tutacağı varsa her yerde tutar mesele yazımız diyorum. misal ben eşimeden kendimede kürler yapmaya başladım kısmet olursa devamda edicem sonuna kdar. tedavide görcem diyelim bu tüp tuttu. şimdi kürlerinmi etkisi oldu yoksa merkezinmi? aaa eurofertil çok iyi ilk denememde hamile kaldımmı zk kötü hamile bırakamadı beni mi diyecem , kür yaptım destekledimi diycem yoksam kader mi diycem ???? bence kader olacak?

şansın açık olsun cnm allah yar ve yardımcın olsun...

hayırlısı olsun inş tüp bebek yapıordun sanırım inş tutar raporlu özellerde baya uygun varmış medicine de iyiyimiş bu konuda uygun hem bana 4000 falan demişti ialçlar dahil raporsuz acaba tutmazsa bir kısmını veriyorlarmı paranın

Bencede yaZi canim ama velinimetlerden de faydalanmamiz lazim tabi kurler ise yarayacak en azindan psikolojik olarak bile yarada yeter hem alt tarafi bitki ne zarari olabilirli. Zk ya gelinca esim oyle sasirinca dedim ne sandin hic yansitmiyorum ki ben sana bisey demedi sonra. Ben medicie a gidebilirim hem adam gibi muayne olmus olurum hem temiz hemde daha iyi taniyolar beni kenan kendi agziyla soyledi papagan gibi tekrarlican diyi ben her seferinde ay anladilarmi ay sagdakiler ise yaricakmi yumurta toplamada sag tarafa nasil bakicaklar nasil alicaklar diye endise duyu am bayginken de bagiramamki yarim rahimliyim diye...

ben de bu gün burda özele bir tıp merkezine gittim cünety bey var iyi doktor olduğunu sölüolar bir de ona baktrdım kist için kormkulacak bir şey yok dedi kanser falan değil dedi..ilaçla küçülmezmiydi dedim evet küçülür dedi ama muhtemelen yaşından dolayı ameliyata alıolar dedi...çabuklaşsın diye...bir iki sen içinde hamile kalman lazım dedi..tek tüpüm kapalı olduğu için tüp bebekte de şansım çok azmış ikinci üçüncü seferde tutarmış yani üzüldüm..aşılama tutmaz sende dedi..yanlız zk uğraşmamak için hemen amliyata mı alıor acaba dedim evet doğru aynen öyle dedi..şu kisti daha önce bilen olsaydı keşke şimdiye ilaçla tedavi olmuştum..6 ayı bulurmuş küçülmesi..yanlız tüpü niye açmıyorlar onu anlamadım onun amliyatı başka bir de onu başıma çıkarmasalar..aslında o daha iyi olurdu sanırım artık bakalım kısmet herşey..

evet kenan bey bana da nerelisin dedi yoksa karaedenizlimi dedi çok aceleciyidim ve hızlı hzılı anlatırken...evet dedim sayılır kendisi de trabzonluymuş öyle dedi..eskiden çok sert davranırdı ama şimdi öyle değil ben seviyorum onu nedense..geçen gecede rüyamda gördüm her ne hikmetse:)))

günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları diliyorum. hafta sonu olunca pek giremiyorum nete. gerek ev işleri gerekse kocamın gezme merakından dolayı uzak kalıyorum. sağlık hasta sonu geçirmenizi diliyorum. buralarda olursam girmeye çalışrım. bu arada adetim bazen geliyor bazen yok oluyor tam sökümedim ama bgün yarın kesin gelir bende en geç salı günü 2. raor için zk ya giderim diye düşünüyorum. belki eurofetilide uğrarım muayene şimdidi gerekiyorr yoksa tedavi olcağımız aymı olucam onu öğrenirim. eşim adet oldunmu deyim duruyordu meğerse garibim bu aydan umutluydum yinemi olmadı diyor:( zaten kaç gündür bizim normal yolla bebeğimiz olmıycakmı deyip duruyordu demekk bu ay belki olur diyormuş kendice. ne bilim garibim işte umut fakirin ekmeğiidir diye boşa dememişler. keçiboynuzlarını e vitaminlerini löpür löpür götürüyr valla pek hevesli ama bunu içmek erken değilmi şey zmanı içmemiz gerkmiyormu diyor:) öyle heme etki etmez uzuuuuun süreler içmemiz gerek dedim ben incir kürünü o da boynuz kürünü aynı anda deviriyoruz valla:) insanında zorna gidiyor valla her işmiz böyle zormu olmalı illa diye isyan ettim. kürleri hazırlamak bile bile bi eziyet ((

canım nasıl tüpün tıkalı olunca tüp bebekte şansın az oluyor tüp bebek zaten tüpleri tıkalı olanlara yapılıyor ve başarı şansı yüksek adı neden tüp bebek sanıyorsun:) ve 2 de 3 de tutar ne demek bence saçmalamış o doktor. kisti biran önce gebe kalabilmen için alıyorlar bence canım yoksa daha da büyür ve aşılama ile de zaman kaybetmiş olursun zaman geçer baya. kisti temizlerken tüpün tıkalı ise ona da bakılmasını iste ameliyatta. tıkalılığı tüp bebeğin tutmasını etkilemez ama işte sıvı birikmesi falan oluyorsa o etkiler. ama sakın tüpünü almalarına izin verme. kimse bilemez ilkinde tutup tutmayacağını canım.

canım umut hep var 1 kere bile birliktelik olsa insanın içini ümit kaplıyor hemen. kürler yarsın canım şifa olsun inşallah sen de bir git bakalım eurofertil ile görüş şu aslı hanımla görüş sende bakalım. bana sadık bey o kadar samimi gelmedi. bakalım senin fikrin ne olucak arayp randevu almayı unutma. ben de çarşamba günü aricam ayse yi. sorun yok derse en geç cuma gidip teslim ederim dosyamı ve ilaç raporum çıkar. aslında az zaman kaldı hala merkeze karar verememiş olmak canımı sıkıyor. aslında yapılacak iey heryerde aynı en azından ilacın verilmesi ve takibin yapılması. muhtemelen bana 250 dozun üzerinde puregon verecekler sonrası malum. bu zk da da böyle medicine da da eurofertilde de.... biryere güvenmek zorundayım. çok kararsızım.

cnm yok ilkinde tutmaz dedi ikinci üçüncü sefer denemen lazım dedi ..ameliyatı çocuk için yapmıyorlar cnm zaten o taraf kapalı bunu söledim kenan beye sustu yani olmayacak ameliyatta olsam bunu benim sağlığım için yapıolar şuan kistten şüphe ettiler kötü huylumu diye..kenan bey şu an çocuğu düşünme önce sağlığın dedi..keşke tüp kapalı olmasaydı o zaman bu amliyat işe yarayabilirdi..ya ymurtalığı alırlrsa ondan korkuyorum..tüp işini söledim kapalı olduğunu selçuk beye ona da bakacam dedi..ama o ayrı bir ameliyatmış sanırım açılmıyor yani..yine söleyeceğim tüpü almasınlar

canım senin iznin olmadan ne tüplerini ne yumurtalıklarını alamazlar. varsayki ilerde tüplerin alın tüp bebekle hamile kalabilirsin yine şuan kuzenim ikizlere hamile ve tüpleri alınmıştı. ama bildiğim kadarıyla yumurtalıkların alınması tüp bebek yapma durumunuda ortadan kaldırır. yani yumurtalıklar yumurta oluşturma işlemi yapıyor. eğer onlar alınırsa tüp bebekte yapamzsın diye biliyorum ki bu işlemi yapmazlar. eğer bu bildiğim yanlışsa diğer arkadaşlar düzeltsin lütfen... tüpün alınızra tüp bebek şansın gene oluyor ama yumurtalık alınırısa tüp bebek olayı bile ortadan kalkıyor kısaca kadınlık görevi bitmiş oluyor.umarım bilgim yanlış değildir.

yok cnm tek tüple tek yumurtalıklada hamile kalınıyormuş zaten benim ordaki geçiş kapalı olduğundan ymurtlasam bile o tarfatan gebelik olmayacak ...zaten kenan beyede söledim bunu doğru dedi bir şey demedi hani tüp yapalım bana direk demiştim de..aşılamyla uğraşmayalım dedim ..oda ses etmedi şimdi önce sağlık dedi..iki yumurtalığıda alırsa olmuyor kadınlık görevi bitiyor ...bir de rahim alınırsa..zaten bana tek tüplede tek yumurtalıklada kalabilirsin normal yolla demişlerdi ama şans yüzde elliye düşüyor işte..eşimde de haraket sorunu olduğundan doğal yolla kalamadım işte..zk de de bir iki kişi tek yumurtalıkla kaldığını sölemişti ama düşükle sonuçlanmış..sanırım düşük olayıda rahimle ilgili sorunlarda yada eşinin sperm kalitesi ile alakalı..ameliyattan önce söleyeceğim tüpü ve yumurtalığı almayın diye ama doktor gerekli gördüğü durumlarda da alabiliormuş ameliyat sırasında internette okudum..

önce tabiki sağlık canım senin iznin olmadan assla yumurtalığını ya da tüpünü alamazlar canım. ben zaten doğuştan tek tüp ve tek yumurtalıklıyım düşün 1 kez gebe kaldım tüp açıkca ve yumurtlama varsa tabiki de kalırsın ama normal bir kadın 6 ayda kalıyorsa sen 1 senede kalırsın kolay olmuyor yani dediğin gibi şansın %50 ye düşüyor.

umut ta ve eurofertilde tüp ne kadar ilk deneme raporsuz yani tutmazsa bir kısmını veriyoralmı

canım uumut da raporsuz deneme 5850 tl idi sanırım tutmazsa iade yok ama 2. denemede orda yaptırırsan indirim yapıyolar diye duymuştum ama duygu daha iyi bilir canım. ve eğer ilaçların uyguna gelirse eurofertil de 4000 e bile malolabilir. eğer özel deneyeceğim dersen bence medicine hospital ıda düşünebilirsin.

selam kızlar nasılsınız haftasonu pek sessiz buralar. çok da tuhaf bir hava var dışarda sıcak ama bunaltıcı da bir rüzgar var. ben de bugece rüyamda kendimi ameliyat önlükleri ile yanımda kenan bey opu ya girerken gördüm :) zk benim kaderim mi ne sonunda oraya gidicem başka hiçbiryere güvenemeyip:)
neyse düşünüyorum tabiki bu arada aslında zk da yapılan ile eurofertil de yapılan şey aynı. iki yerde de mikroenjeksiyon yapılıyor. birisine 500 tl fazladan para verirsem embriyoskop kullanılıyor. o kadar. ama vermezsem onlar da zk da nasıl bakılıyorsa döllenmelerine o şekilde bakıyorlar. sadece laboratuvar şartları daha iyidir elbette özelde. bu yani. biraz da kör cahil olmak lazım. rabbim istedikten sonra ne cihazı kullanırsan kullan kaderimizde ne varsa ona sahip oluruz.önce Allah tan isteyeceğiz sağlıklı ve hayırlı bir evlat öyle değil mi. yoksa yazımızda varsa gözünle de gözlese embriyolog olacağı varsa olur. o yüzden bu embriyoskop olayına fazla takılmamaya karar verdim. insanların manevi duygularını kullanıyorlar.
ben sadece temiz muayne olabileceğim özel ilgi görebileceğim aklıma takılan herşeyi sorabileceğim içime sinen samimi bir merkez istiyorum. bu da medicine olacak sanırım. hemşireleri de o kadar iyi ki aylar önce gitmeme rağmen beni hala hatırlıyorlar cep tellerini bile vermişlerdi bana herşeyi sorabiliyorum. hem eski doktorum olmasından ve hastaneyi ttanıyor olmamdan dolayı da bir güven duyuyorum oraya. hem evime de yakın stres olmadan rahatça gider gelirim. %90 kakarım bu. eşim de böyle olmasını istiyor. ama yine de daha netleşmesi için zaman var :)

selam tatlım. allah hayırlara getirsin rüyanı. bi şey sorucam. ben zk da normal tüp bebek uygulaması yaptıklarını sanıyordum. mikroenjeksiyon mu yapıyorlar emin misin? bu arada eurofertille zk nın embriyoloji ekibini karşılaştırdım. eurofertilde bu iş için yalnızca iki biyolog çalışırken zk da 5 doktor 1 biyolog çalışıyor. tabii zk nı yoğunluğuyla karşılaştırılamaz bile ama anlamak istediğim o değil labaratuarda doktor yok. yalnızca iki biyolog çalıştırıyorlar. tuhaf geldi açıkçası.

Son düzenleme:

karar vermiş olmana çok sevindim. bence tüpde başarıda kendini rahat ve stressiz hissetmenin, doktorlara ve ekibe güvenmenin de çook önemi var. sonuçta stres insanın fizyolojisini bozuyor. hele ki üreme sistemini direkt etkiliyor. o yüzden kendi kendine güvendiğin, rahat hissedeceğin bir yeri seçmen bence çok doğru bir karar. allah bundan sonra artık tez zamanda hamilelik haberlerini de duymamızı nasip etsin.
ben de bu hafta adet göreceğim. zk'de yeniden istedikleri ultrason ve hormon testini yaptıracağım. önceki mesajlarında kan lekeli çarşaf hadisesini okudum yine gerim gerim gerildim. daha önce de anlatmıştım ben böyle şeylerden çok iğreniyorum. kendi evimde öyle titizlerin titizi bir ev kadını değilimdir ama ezelden beri başka insanların dokunduğu şeyler beni irite eder. mesela en lüks otele bile gitsem yastığın üstüne evden getirdiğim bir havluyu koyar uyurum. o yastığa bugüne kadar bir sürü insanın yatmış olması fikrini kafamdan çıkarıp atamam. ama sakınan göze çöp batar misali de her şey hep bana denk gelir. geçen ultrasonda ve smearda verdikleri leş gibi çarşafları anlatmıştım.. senin şal tavsiyen hala aklımda ama ben evden bildiğin çarşaf falan götürsem aşırıya mı kaçmış olurum acaba? yani 1 tane üstüme 1 tane altıma katlı olarak sererim ne olacak diyorum kendi kendime fakat bir de doktorlardan azar yemeyeyim?

Mikroenjeksiuon yapiliyomus canimduygu ilac yazdirirken kenan demis sansi arttirmak icin sanirim bu heryerde boyle artik nerden karsilastirdin canim sen laboratuvarlari merak ettim hernekadar bu is embriyologlarin isi olsa da doktor da olmali tabiki sen boyle deyince medicine da merak ettim laboratuvarinda kimler calisiyor diye bir kiyaslamasa benim icin yaparmisin:)

Kenandan kesinlikle yersin canim bukasar titizlenecesksen git ozele der ayni mavi carsaflardan olursa dikkat cekmez ama duz renkli bir sal da isini gorur bence. Ben karar berdim gibi canim senin suanki kan verme sebebin ne canim?

canım eurofertil ve zk nın sitesinde ekibimiz kısmından bakmıştım ama şimdi medicine a baktım öyle bir kısım yok. sadece tüp bebek doktorunun ismini yazmışlar o da eski doktorları sanırım berrin karakuy. onun dışında laboratuar çalışanlarını detaylı belirtmemişler canım. mikroenjeksiyon yapılmasına çok sevindim dediğin gibi artık heryerde böyle yapılıyor sanırım. bu arada ben zk nın ortamından duyduğum rahatsızlığı annemle paylaştım özellikle müşade odasındaki durum. çarşafların bile değiştirilmeden üst üste yatırmaları. annem ohooo sen daha şimdiden bunları düşünüyorsun biz devlet hastanelerinde ne şartlarda doğum yaptık. yapmasa mıydık o zaman dedi. doğru aslında eskiden özel hastane şartları şimdiki gibi değildi ve muhtemelen hepimiz devlet hastanelerinde doğduk. annelerimiz de değiştirilmeyen çarşaflarda yattılar haliyle. annem beni öğrenciyken doğurmuş mesela ege üni hastanesinde doğmuşum. ona rağmen şartlar zk dakinden farklı değilmiş. biz fazla mı titizlik yapıyoruz acaba diye düşündüm bi an.

cnm sen nerde oturuyorsun bende oraya çok yakınım medicineye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…