Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar mrrhaba bisey sormak istiyorum zeynepkamilde ilkkez muayene olucamm 30yasindayim 6aydir korunmuyoruz ama olmuyor yumurtaliklarima bi baktiirmak istiiyorum .memnun oldugunuz bi bayan doktor varsa bana tavsiyede bulunurmusunuz acaba

6 ayda hiçbir dr. müdahale yapmıyor. yani aşılam veya tüp bebek gibi br işlem kesinlikle yapmazlar korunmama süresi en az 1 yıl olmalı ve devlette tedavi olabilmek için 3 yıllık evli olma kuralı var. Ha bunların hiçbirini düşünmüyorum zaten sadece bir baktırmak istiyorum dersen netten randevu alıp gidebilirsin ama nette bayan dr. adı görürsün fakat gittiğinde erkek dr. çıkabilir karşına bu tamamen bir şans. jinekoloji bölümünden randevu alabilirsin. ama dediğim gibi bayan dr. secersin erkek çıkar , erkek seçersn bayan çıkar. genelde nette yazan dr. isimleri uzman dr. fakat gittiğinde büyük çoğunlukla asistan dr.lar oluyor.
ama bence 6 ay çok kısa bir süre endişe etmene gerek yok. şöyle bir 8-10 ay olsun baktın gene olmuyor ozman gider dersinki 1 yıldır korunmuyorum olmadı diye. evlilik yılında 3 yılı doldurduysa gerekli şekilde yönlendirirler. diğer türlü hiçbir araştırmaya girmezler. ha girselerde kendi paranla işlem yaptırırsın sgk dan yararlanamazsın.

sadece beklememek için dışarda yaptırdık bizler. mesela sonay arkadaşım dışarda özel bir hastanede yaptırdı ve inanılmaz acı duymuş. bende özel bir hastanede yaptırdım hiç bir şey hissetmedim. bu kişinin acıya dayanıklılığıyla alakalı. veya kasmamayla ilgli ne kadar korkup kasarsan o derece acı duyuyormuşsun. bende sırf acı çekmemk için inanaılmaz gevşek durdum. ne ağrı kesici aldım ne sakinleştirici nede narkoz hiçbirini almadım. zk. yaptırmama sebebim ise adetimin 2.günüydü ve randevu vermediler bir sonraki adetinin ilk gnü ara diye direttiler bende yaklaşık 1,5 ay beklememek için özelde yaptırdım. madem zk.dan gün adın hiç korkma diyorum çünkü yaptırıpta memnun kalan çok kişi gördüm bizzat.. her şey sende bitiyor kasma ve çok relaks ol. ac duycam deme sırf acı duymamak için çok rahat ol ve kasık bölgeni gevşet. ki kadınların bir çoğu acı olcak diye kendini şartlıyor emin ol beyinde bitiyor bir çok şey. geçmiş olsun .

valla ben iğnelerimi hep kendim vurdum kızlar çok da kolay oldu bir de ben gaddarımdır kendimden kan alınırken bile iğne batırılırken bakarım. benden hemşire yada doktor olurmuş fevkalade yani :)
ilk ovitrelle mi eşim yapmıştı. ve ilk aşılamamdaki ilk doz puregonumu :) baktım ki o batırırken ben kendimi daha çok sıkıyorum. ben yapıcam dedim bundan sonra. ilk akşam ben de sıktım kendimi ama kıl gibi cidden baktım ki acımıyor devam ettim bazen dışarda vurmam gerekti gezmeye gittiğimizde yanımıza alıyodum falan gidip lavaboda vuruyodum eşim vuruyor olsa tamamen çaresiz kalırdım dışarda biyerde misafirlikte olunca. kendim vurunca hiçbir şekilde hiçbir planımı evde olmamamı falan etkilemiyor.
inşallah bugünki kan değerin de güzel çıkar bakalım sonrasında yeniden isticek mi bhcg bence birdaha istemez ultrasona çağırır artık. ne sıkıcı bir süreç aslında. kendimi düşündüm şimdi aynı şekilde ben de geçicem bu yollardan. ama en korktuğum şey 8 hücreli embriyomun çözününce hücre kaybına uğraması. eurofertilin sayfasına girdim dün hatta sen de yazmışsın hem de 2012 mayıs ayına ait yorumlar falan var hakan beyden memnun olmayanlar var 5 kez deneme yapıp tutmamış falan. çok yumurta toplanıyor elde kala kala bikaç tane kalıyor demişler. acaba bilerek yapıyor olabilirler mi? fazla kalmasın yine gelsin. ne biliyim çok korkuyorum ben tutmamasından.

kizlar mrrhaba bisey sormak istiyorum zeynepkamilde ilkkez muayene olucamm 30yasindayim 6aydir korunmuyoruz ama olmuyor yumurtaliklarima bi baktiirmak istiiyorum .memnun oldugunuz bi bayan doktor varsa bana tavsiyede bulunurmusunuz acaba

canım 6 ay doktora gitmek için gerçekten erken bir süre ama gerçekten gitmek istiyorsan ve infertilite tedavisi görmek istiyorsan infertilite polikliniğinden randevu almalısın ve en az 1 yıldır korunmuyoruz ve çocuğumuz olmuyor demelisin.
ama onun haricinde sadece bir muayne olmak istiyorum diyorsan yine internetten jinekoloji polikliniğinden randevu alıp muayneye gidebilirsin.

aynen elifcim iğneyi eşim vurduğu için o sıkıntı oluyordu işte eve koştur koştur gel. yada iğne saatinde evde ol. ekstra annemlere gidince arka odaya geçip orda yapıyor onun dışında iğne saatinde hep evde olmak zorundaydık. canım ben fertilin sayfasına hiç yorum yapmadım bugüne kadar. dur bende girip okuyayım. ama hakan bey hakkında böyle yazmışlarsa fertil fayfasında yayınlarmıki. bende bu ara gittiğimde görüyorum sabah geliyor sekreter günaydın diyor salondaki hastalara dönüpte günaydın demiyor.

bugün saat 8 de sadık beyin verdiği vitamin içtim şuan nasıl bir mide bulantısı kustum kusucam. elim ayağım buz kesti. midem dönüyor. vitamin mi böyle yaptı acaba çok fenayım(((( kussam rahtlıycak gibiyim ama kusmaktanda çok korkuyorum((

sadık bey değer 1500 lerede gelince keseye bakarız 48 saatte bir 2 kat artması gerek ortalama 5 gün daha iğne olursun keseyi görelim sonra duruma göre bakarız iğnelere daha ne kadar devam ediceğim konusunda.

çok teşekkür ederim canım ya iyice kafam karışmıştı ben en iyisi zk.de yaptırıyım rahim filmimi , çok korkak biriyim ama bakalım daha neler gelicek başıma alıştırmam lazım böyle durumlara kendimi .sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini , kendime dua ederken isteyen herkes adına dua ediyorum ,

Vitamin de yapıyor olabilir birde değer yükseldiği için gebelik oturduğu için de miğden bulanıyor olabilir valla bi gebe olsam büyük konuşmiyım ama 3 öğün kussam ses etmicem yeterki bebeğim benimşe ve sağlıklı olsun. Kız bu değerin senin 3 kat 3 kat şeklinde yükselirde bir de erkenden miğdem bulanıyo diyon ikiz olmasın bu bebik. Benim de canım sıkılıyo ya embriyom ya yaşamazsa çözününce. Ama herşey Allahtan o yüzden takmicam kafama.

kızlar ya bu demir vitamini beni öldürdü resmen saat 8 de1 kapsül içtim saat 10 oldu bir mide bulantısı el ayak çekilde can kalmadı. ıkındın sıkındım ki kusmayım. sonra istemesem maalesef kustum ki doğru dürüst kahvaltı bile yapmamıştım. bir güzel kusarken ishal sancısı wc oturdum foşş su diyor resmen korkudan bir titreme geldi. baktımki ne bakayım sim siyah ishal habire geliyor. tamam dedim ben zehirlendim ölüyroum mide bulantı kusma koyu ishal ve karın boşluklarıma vuran ağrı. koyu renk resmen bitter çik. rengiydi. geldim eşimi aradım dedim dr. u ara ölüyom ben heralde. ilacı aç karnına sabah 8 de içtiğimi söyle ddim. aradı yapar ilaç demiş yemeklerde 2 saat sonra içsin demiş. neyse ilaç yapar deyince rahatladım ama aynı şey devam etti bir süre daha yavaş yavaş geçmeye başladı. tamam dedim daha bi çocuk doğuramada ölüp gidicem dedim(( nasıl etkili birvitaminmiş ki beni 2 saatte alt üst etti naıl içerim ben bir daha onu(((

kızlar ya bu demir vitamini beni öldürdü resmen saat 8 de1 kapsül içtim saat 10 oldu bir mide bulantısı el ayak çekilde can kalmadı. ıkındın sıkındım ki kusmayım. sonra istemesem maalesef kustum ki doğru dürüst kahvaltı bile yapmamıştım. bir güzel kusarken ishal sancısı wc oturdum foşş su diyor resmen korkudan bir titreme geldi. baktımki ne bakayım sim siyah ishal habire geliyor. tamam dedim ben zehirlendim ölüyroum mide bulantı kusma koyu ishal ve karın boşluklarıma vuran ağrı. koyu renk resmen bitter çik. rengiydi. geldim eşimi aradım dedim dr. u ara ölüyom ben heralde. ilacı aç karnına sabah 8 de içtiğimi söyle ddim. aradı yapar ilaç demiş yemeklerde 2 saat sonra içsin demiş. neyse ilaç yapar deyince rahatladım ama aynı şey devam etti bir süre daha yavaş yavaş geçmeye başladı. tamam dedim daha bi çocuk doğuramada ölüp gidicem dedim(( nasıl etkili birvitaminmiş ki beni 2 saatte alt üst etti naıl içerim ben bir daha onu(((

yok canım ya ne ikizi vaz geçtim ikizden falan. ama yeminle mide bulantısı çok kötü. kusmaktan nefret eder her kustuğumda ağlarım o derece kötü olurum( resmen burnumdan çıkar(( bebişin inş. olcak ve inş mide bulantısı hiç yaşamazsın. benim bugünki vitamindenmiş.dr. yapar demiş birde boş mideye içtim 1 saat sonra falan yemek yedim. umarım bu vitamin tok içsem de aynı etkiyi yapmaz yoksa kesinlikle içemem. dünyamı kararttı feleğim şaştı valla. Allah bize kolay hamilelik geçirmeyi nasip etsin. bugünki vitaminden sonra dedim gebelikte de mide bulantısı böyle olcaksa yandım ki ne yandım (

günaydın kızlar, dün kayınvalidem gelmişti ziyaretime giremedim:) iki gündür daha iyi hissediyorum kendimi. karnımdaki şişkinlik devam ediyor ama ağrı hissi yok. sancılarım geçti. rahat rahat yürüyebiliyorum oturup, kalkabiliyorum. hatta dün gece ilk defa yatarken yana dönebildim:) bu kadar çabuk iyileştiğime göre gebelik oluşmadı sanırım. bebikim tutunsaydı ohss daha da ilerleyecekti ve ben mutlu olacaktım:) ayşe aydının kitabını okuyorum mesela tüp bebek deneyimini anlatmış. hipersitimülasyon geçirmiş ve gebelik oluşunca daha da şiddetli bir hal almış. bu şekilde test yaptırmadan anlamış hamile olduğunu. buna göre sanırım ben hamile değilim hemen hemen bütün sıkıntılarım geçti sadece yemek yerken ya da konuşurken nefes nefese kalıyorum bazen.

duygucum bugün kan verecektin sanırım. dün okusaydım hem zk da hem fertilde ver derdim. sen nasıl yaptın? bu arada iğnelerini istersen dışarıda vurulmaya devam et. ben tıp merkezinde 3 liraya vuruluyordum. tabii senin iğne süreci daha uzun sürecek ama bence devam et derim.

sonay da sanırım umuta görüşmeye gitti bugün. hayırlısı olsun inşallah hakkında. umarım bugün tedaviye başlayabilir.

baharcım o nefes sorunu bendede var. Yemek yerken bir insan yorulurmu ama ben yoruluyorum opu sonrasında böyleydim haah kesin ohss oldum demiştim. Ama o yorgunluk ve yememk yersen yorulma olayı hala var. Evet canım kan verdim ama sadece fertilde verdim. Zaten kan yok iki yerde aynı anda vermenin anlamı yok dedim. Zaten bugün canımın derdine düştüm saatin farkında bile değilim midem ço kkötü vitamin çok kötü yaptı beni. Bu sebeple sonucu düşünmüyorum bile. Iğneleri fsm de yani devlet hast. Yapmaya devam edicem 1 saat fark etmezdedi sadık bey bende günbegün 1 er saat kaydırıyorum bugün falan 6 gibi yaparım yarın 6,30 sonra 6,30 - 7 de yapmaya devam ederim. Keseyi görene kadar iğnelere devam görürse duruma göre devammı tamam m ı devamsa daha nekadar devam edilcek ozman belli olcak ama bi 5 gün daha kullanıcam gibi.

canım vitaminin içindeki demir yüzündendir. aah ah bilirim. vakti zamanında doktor bana da öyle demir içeren bir vitamin vermişti. bende de tıpa tıp senin gibi olmuştum. bir mide bulantısı, bir ishal, çıkan da zift gibi koyu renkliydi. hatta korkudan mide kanaması geçiriyorum sanmıştım ben de. (mide kanamasında öyle simsiyah çıkarmışın ya tuvalete) baktım bütün gün tuvaletten çıkamıyorum üstelik ishalden dolayı bildiğin hasta oldum 2. günden sonra bırakıvermiştim. 1 gün daha tok karnına dene, olmadı başka ilaç versin ya da ayrı ayrı versin bu vitaminleri.
ayrıca bu vitamini hep içeceksen bana içindeki vitamin miktarlarını yazsana ya da linkini ver. 1 aya falan bir arkadaşım gelecek amerikadan. oradan yan etkileri olmayan, başka bir şey getirtirim ben sana. her halükarda onunla devam edersin.

canım kan hapı bazı hamilelerde bulantı yapabiliyormuş. ferrum fort mu verdi sana? ben kürtajdan sonra kullanmıştım. kan kaybından dolayı. hiç sorun yaşamamıştım ama dışkının rengini koyulaştırıyor. resmen simsiyah görüyorsun:) bir de içtikten sonra iki saat çay ve süt içmemeye dikkat et. kese için 10 gün sonra mı gideceksin?

AYNEN NEVİN YA ZİFT GİBİ DEDİM MİDE KANAMASI GEÇİYORUM AMA MİDE KANAMASINDA KANDA GELİYORMUŞ KAN OLMAYINCA ACABA DEĞİLMİ DİYE TESELLİ ETTİM KENDİMİ EŞİM DR. ARAYIMMI DEDİ YOK DAHA NELER DEDİM AMA BAKTIMKİ OLCAK GİBİ DEĞİL GİDİCİYİM DEDİM ARA ÖLÜYORUM GALİMA MİDE KANAMASI GEÇİYORUM. EŞİMDE YOK DAHA NELER DEDİ. KUTU YANIMDA YOK AMA ADINI NETTEN BULDUM İÇERİĞİ;

Etkin madde:
Her bir kapsül içeriği;
Demir (Il)-glisin-sülfat-kompleksi.........567.66 mg (=100 mg Fe+2'ye eşdeğer)
Folik asit.........................................................0.50 mg
Vitamin B12....................................................2.50 |ag

GYNO FERRO SANOL 30 KAPSL prospekts bilgileri, fiyat, GYNO FERRO SANOL 30 KAPSL

ÇOKMU AĞIR BİR VİTAMİN NEDİR BİR KAPSÜL 2 SAAT İÇİNDE İNSANIN DÜNYASNI NASIL KARARTIR. SANİYEDE 40 BİN SENARYO ÜRETTİM. ACABA TEK KAPSÜLLE FARKINDA OLMADAN ÖLÜMÜMÜ SEÇTİM NE DEDİM:))) HAL BİLE MİDEM DÖNÜYOR KORKUDAN BİŞEY YİYEMİYORUM GENE ÇIKARICAM DİYE. YARIN İÇERKENDE KORKARIM BEN BUNU İÇTİKTEN SONRA KENDİMİ DİNLERİM ACABA GEN OLCAKMI DİYE. AMA YARINDA TOK KARNINA DENİYCEM BAKALIM AYNISI OLURSA İÇEMEM YANİ KENDİME İSKENCE ETMEKTEN BAŞŞKA BİŞEY OLMAZ MİDEYE BAĞIRSAKLARA FALANDA ZARAR VERİR. SALAK FİRMAK NASIL BİR İLAÇ YAPIŞSA DOZUNUMU NE AYARLAYAMAMIŞLAR.

oyle yapicam zaten jiekolojiden aliyi diyoru bisorun varmi bilmekistiyorum dr adi yoksa tandiginiz ratgele bibayan dr dan aliyim coksaol cnm yaa

ALLAH AŞKINA NEVİN YA YAN ETKİLERİNE BAKARMISIN GÖZ GÖRE GÖRE MİLLETİ HASTANELİK EDİYORLAR. BENCE YAN ETSİKİ BÖYLE AĞIR OLAN SÖZDE VİTAMİN DENİLEN İLACI PİAYADAN KALDIRMALARI GEREK. İÇİYORUM İSHAL YADA KUSMAYLA DIŞARI ATIYORSAM NE ANLADIM BEN BU İŞTEN.

Asagıdakilerden herhangi birini fark ederseniz, hemen doktorunuza bildiriniz veya size
en yakın hastanenin acil bolümüne basvurunuz.
• Mide yanması, karın agrısı gibi mide barsak sistemini ilgilendiren sikayetler
• Kusma
• shal
Bunların hepsi ciddi yan etkilerdir. Acil tıbbi müdahale gerekebilir.
Ciddi yan etkiler çok seyrek görülür.
Asagıdakilerden herhangi birini fark ederseniz, doktorunuza söyleyiniz:
• Tedavi sonucunda zararsız olmasına karsın demirden kaynaklanan koyu renkli dıskı.
• Kabızlık
• Bas agrısı
• Bas dönmesi
Ayrıca dislerde renk degisimi nadir olarak gözlenebilir ancak bu durum disleri fırçalayarak ya
da dis temizligi ile düzeltilebilir.
Bunlar GYNO FERRO SANOL’ün hafif yan etkileridir.

aynen öyle ishal su gibi simsiyah ben bitter çik. Rengi olarka tarif ettim:))) nevinde zift gibi dedi onunki daha mantıklı bir tarifti:) EVET CANIM İLACI 8 DE İÇTİM VE 2 SAAT FALAN ÇAY, KAHVE , SÜT İÇMEDİM EŞİM DÜN PROSPEKTÜSÜ OKUMUŞTU UYARDI BENİ. YA UYGULADIM AMA GENE BİLDİĞİNİ YAPTI İLAÇ. kese için bişey demedi değer 1500 olunca dedi bakarız hesapladı 48 saatte bir 2 ye katlansa bugün 250-300 olsa 5 gün daha iğne kullanırsın dedi. Ama 2 günde bir 2 kat artsa bencede 10 günü bulur gibime geliyor.

Son düzenleme:
Sonuç çıktı kızlar aradılar şimdi

17 kasım cmtesi 36

19 kasım pztesi 106

21 kasım çarşamba 282 yavaşmı yükseliyor ne değerin 1500 e gelip keseyi görmemiz 15 günü bulur gibime geliyor((

bu cumartesi gene kan vercem. Bakalım ozman ne olcak. Sizce artış nasıl yavaş gibime geldi. Doktor iyi artıyor diyor ama .....

Kız aç karmına içilir mi deli kahvaltını yap öyle iç canım birdahaya doktormu demişti aç karnına diye yoksa sen kendi kafandan mı öyle içtin?
Canım hoşgeldin şikayetlerinin geçmeme sevindim ama peşin hükümlü olma biz ki ohss yi bile göze alıyoruz yeterki tutsun 3 ay ızdırap çekmeye razısın dimi;( ama bilemezsin belki tutundu yada geç tutunacak hakında hayırlısı ne ise o olsun canım.

Hayır gayet güzel yükseliyor canım 106 nın iki katı 212 eder senin 282 çıkmış gayet güzel. Bak şimdi cumartesi 500 olursa zaten iki gün sonra 1000 olur ertesi günü de 1500 değer çoğalınca ikiye katlanması daha çabuk oluyor. Maşallah kız bebişe ve annesine:) birde şu lekelenmelerin bitse ohhh dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…