Zeytinyağı alsaydın ya yanina

Tamam diyip yine de 50 faktörlü güneş kremini bebeğe sürmek çok zor çünkü. Çok zor işiniz çok her gün kv yi kötüleyecek bir neden bul, eşine anlat falan. Allah yardımcınız olsun.

Asla sürmeyin yağ bu sıcakla bulustumu cayır cayır yanar. Ben o hatayı bir kerr yaptım mahvoldum. Çok biliyor kendisi he he diyin geçin.

Bence tam tersi ufak şeylerde hemen önünü kesmek gerekiyorki ilerisi için yüz bulamasın. Bu her ilişkide böyledir. İş arkadaş, komşuluk, akrabalık vs.

Ne var bunda kizacak anlamadim?

Siradan bir konusma siradan bir mevzuu.

Suruyoz anne merak etme.dersin biter gider..

Bunda kafaya takacak ve.taaa ordan yetisiyor.diyecek birsey yok ki..

Gercektne buna bozulmus olamazsin
Sanirim canin sıkıldı da konu acayim dedin

Herkes tamam de sonra sürme diye akıl vermiş. Hayır demek bu kadar zor olmamalı.

Yaşlı insanı idare etmek neden bu kadar zor peki? hayır desin bildiğini yapsın kalp kırmasın asabı da bozulmasın. yani ben anlamıyorum herkesin kvsi şeytan annesi melek. eşinizi doğurmuş olan insanın o kadarcık da hatırı olsun, karışma hakkı olmasa da idare edilme hatırı olsun. insanlar bir süre sonra çocuklaşıyorlar, babam beni günde 10 defa arar şu sağlıklıymış şunu iç bunu ye falan diye. Aaa öyle mi tamam baba derim yapmam, kendisini işe yaramış hisseder, ben de kendisini dikkatle dinlemiş tavsiyesini yapmış gibi yaparım, çünkü ben çocukken de o bana aynısı gibi davranıyordu, insanların motivasyonu işe yaramak, tavsiye vermek. neden baltalayasınız ki idare etmek varken. bu politiklikse politik olun, kalp kıracağınıza.

Canım ben ona inandım kalktım Güneş kreminden daha ucuz diye zeytinyağlı losyon aldım güneşte eşimle ikimiz çatır çatır kızartma gibi Yandık her yanımız kabardı acıdan kaç gün uyuyamadık. zeytinyağlı hikayesi yalan.

Kayınvalideniz güneş kremi sürme dememiş. Zeytinyağı da sür demiş. Ne var ki bunda? Kaç yaşında insan fikrini söylemeye hakkı yok mu? Tepkinizi abartı buldum. Eşinizede şaşırdım. Kader işte kimisi kayınvalidesinden hakarete varan laflar işitir eşi bırak korumayı kadına saldırır. Kimiside annesi geline gözünün üstünde kaşın var dedi diye arar anasına hesap sorar. Tuhaf bir dünya.

Evet abartiyorsunuz. Bunu anneniz söylemiş olsaydi eşine ve o seni anneni geri aratmaya zorlasaydi hoş mu olurdu?

Bu arada kamusal spotu, özelikle 1 yaşinin altinda olan çocuklara mineral filtreli güneş kremi tavsiye edilir. En bilindik markalarda bile o kremlerde çok kimyasallar var. Evet çoçuk kremlerinde bile. Bunlar tabiki daha pahali am eğer bütçeniz yetiyorsa kesinlikle alin.

Ha evet zeytin yağ olayi elbette saçma.

tamam haklisin annecigim deyin ama kendi bildiginizden şaşmayın

Z.yag ne saca ne cilde iyi geldigini düsünmuyorum .
Ama he he aldik en organiğinden hepimiz yağlandık kısbetleri de giydik denizdeyiz deseydiniz .
Ciddiyim herseye tmm deyin .

Yok kullanmyrm diyip gecin sizde. Anliyrm bunun gibi bi suru sey vardir ama suan sizi huzursuz etmesine izin vermeyin. Yaninzda degl nasilsa:) acmayin yada telini. Ne bilim benm hosuma gitmcek seyler soylese acmam. Sizin icin soyluyrm :) kendinizi uzmeyin yada firsat bulmasina izn vermeyin

Tamam deyip geçilecek birsey degil bana göre .
Herseye evet deyincede insanlar bu sefer her seyde yorum hakları oldugunu düşünüyorlar.

Doktoru güneş kremi dışında birsey sürme dedi. Zeytinyagi su nedenle zararlı, düşündüğün icin Sağol ama baskasina önerme anne diyebilirsiniz.

Arti 10 bin beş yüz

Her seye surekli mudahale ediyorlarsa bir birikmislik var herhalde. Benimkiler de oyledir de. Arada bir onun annesi benim ben cocugumu dusunurum merak etmeyin vs de gec. Zamanla anlar

Iyi de kadının ne olduğu belliymis zaten.
Eşiniz denizdeyse acmayiverin telefonu kisiverin sesini duymazdan gelin.
Oğlu sonra arardı annesini.
Eşinize de söyleyin annenle konuştuğunu bana anlatma lütfen rahatsız oluyorum diye bitti bu kadar basit yani.
Şuraya konu açmaya bile değmez bence yav he he moduna geçin mümkün olduğunca az muhatap olun bu kadar yani.

Ya siz o kadar mantıklı öneriler veriyorsunuz ki ama bizimki doktorların asla birşey bilmediğini iddia Edip duruyor. Hiçbir doktora kulak asmaz. Hamileyken günde bir tane maden suyu içiyordum. Ona bile kemikleri eritiyor diye karıştı. Belki on defa söylemiştir. Sırf o konuşmasın diye yanında içmiyordum, siz düşünün. Evet babaanneye çocuk baktırmamak gerek, keşke eşimi ikna edebilsem. Kendi annemle de görüşmüyorum malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…