Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar zeytinyağlı sarımsak!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ela sen bu zeytinyağlı sarımsakla saç çıkarabildin mi? iyi geldi mi canım?

1 çay bardağına 6-7 diş sarımsak rendeleyip 1 gün bekletip ertesi gün akşam saçıma sürdüm 1,5 saat beklettim. sonra 2-3 defa şampuanladım. koku felan yok. 3 ay yapmayı hedefledim umarım işe yarar saçlarım çok seyrek. ön kısım hele çok sinir ediyor beni toplayamıyorum sürekli açık bırakmak zorundayım.
ınşallah işe yarar dileğim.

ya off aynı sorun bendede var ya bu işe yarıyomu deneyen varmı bu formülü?

eğer içerden bir soun varsa kansızlık troit vitamin eksikliği vs hiçbişey işe yaramıyor canım.

kan testi yaptırıp sorununu öğren tedavini ol.mesela bende kansızlık var iyi besleniyorum ilacım kan yapıcı besinler yemek.

kızlar ben minoksil kullanmaya başladım işte 2 haftaya yakın oldu bu sarmısak zeytin yağı karışımını bir kez yaptım minoksilden önce sanki alnımda ufak ufak tüyler çıktı şimdi haftada 1 gün minoksil kullanmayım sarmısak-zeytinyağı kullanıyım diyorum ama kararsızım napim bi akıl verin

evet çok faydalı ablamın saçları evrim geçirdi bu sayade süper bişi ben yapamıyorum sarımsaktan dolayı ..........soğuk suyla yıkarsanız kokmaz arkadaşlar ama sakın sıcak su ayapmayın kokusu 1 yıl çıkmıyo.................

meraba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım sayılır..baya bi zaman yorumları okudum yapıp yapmamakta çok kararszdm ve bugün denedm..benm saçım her zaman döküldüğü kdr döküldü çok bi dökülme olmadı onun içn sevindm :)) ama kokusuna 1.5 saat zor dayandım işe yarıyacağına inanıyorum.yapmaya devam etcem inş. bnmde saçlarım gürleşir :))

sırf dökülmeyi mi önlüyo yoksa yeni saç da çıkarıyo mu acaba??

bizim bi komşumuz saçkıran diye hastalıktan dolayı saçlarını kısmen kaybetmişti bölgesel olarak yoğun bi şekilde dökülmüştü.2-3 ay boyunca sarımsağı dövüp saçlarına sürdü...sonra çıktı saçları :)

Evet bende kuaförden duydum.saçlarım dökülüyordu oda zeytinyağı ve sarımsağı önerdi.

kızlar bunu saçımıza uygularken sarmısaklarla beraber mi yedicirez saça yoksa sarmısakları ayırıp sadece yağı mı sürücez?

zeytinyağında sarımsakları 24 saat beklettikten sonra zeytinyapını saçımıza yedircez.yerimseniben

zeytinyağında sarımsakları 24 saat beklettikten sonra zeytinyapını saçımıza yedircez.yerimseniben
yani sürerken sarmısakları içinden çıkarıp atayım ve kalan yağı mı süreyim onu anlamadım:bbo:

evet canım ama sarımsakları rendelediğin için dibe çökcek çıkartmana gerek yok sen o yağı kullanabilirsin.

hmm anladım sağol canım.perşembe günü yapıcam,sarmısakları çarşamba gecesinden atsam yağın içine ve perşembe sabahı uygulasam olur mu acaba?yoksa daha mı çok bekletmeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…