iyiki varsın :) ama pamukla yedirince saç derisine iyi nüfus eder mi?saç köklerinin tamamına iyi yedirebilir miyim pamukla?sanki zor olur öyle her yerine sürmek saçın?
valla bebeqim allah senden razı olsun... benim saçım nerden baksanız günde 100 tel dökülüyoduu rahat rahat.... istisnasız ama... hiç mola vermeksizin dökülüyodu saçım! bu formülü uyguladım... tabi ben biraz abarttım :$ bi baş sarımsağı soydumm güzelcee havanda dövdüm. bi çay bardağı zeytin yağına karıştırdım bekledi 16 saat kadar....sonra baktım az gibi geldi..benim çam terebentin kattığım saç kremim vardı üzerine birazda ondan ekledim karıştırdım güzelce toplamda bi su bardağına yakın bi karışım elde ettim. saç diplerime çaldım.kafamada poşet geçirdim.yaklaşık 3 saat kafamda bekledi.(ama kokusunu sormayın normalde sarımsağı çok severim ama zeytinyağıyla karışıp durunca bambaşka bi koku ortaya çıkıyo. çok rahatsız oldum.bide kokunun yanı sıra ensenizden aşşağı doğru sızıyo)sonra güzelce banyomu yaptım. (yaklaşık 1 saat boyunca saçımı yıkadım bu arada....)
eee bukadarla kaldımı... devlisi gün gittim glatt yaptırdım. (saçlarım dalgalı bu arada..) normalde glatt saçı çok döker diyolar... benim saçım sarımsak formülünü uygulamadan öncee avuç avuç dökülüyodu... amaaa....; saç dökülmemde %80 - %90 oranında azalma var!!! herkese tavsiye ediyorum bu formülü konuyu açan arkadaşa müteşekkirim.! bu arada geçen de annem anlatmıştı sarımsakla ilgili bişi; bi komşumuz evvel yıllar önce saçkıran diye bi hastalığa yakalanmış.. saçlarında bazı bölgelerde kellik derecesinde dökülmeler olmuş... kadında bi baş sarımsak dövüp saçlarının dökülen yerlerine kanatarak yedirmiş!(yani sarımsağın saç köküne iyice nüfuzz etmesi için kanatmışş sonra sarımsağı çalmışş yanlış anlaşılmasın) bi iki ay sonra saçları çıkmaya başlamış... ve eski haline dönmüşş!
bide saçı dökülen arkadaşlar sizi bi hususta aydınlatmak istiyorum. çok araştırdım! bi insanın ortalama 120bin tel saçı olurmuş! her saç telinin ömrü ise 3 yılmış! vee günde 100 tele kadar saç dökülmesi normal kabul edilirmiş... ömrünü tamamlayan saçlar dökülür yerine yenisi çıkarmışş.... sakın saçsız kalıcam diyee üzülmeyin.... saçlarınızın daha sağlıklı olabilmesi için dökülüp yerine yenisinin çıkması en normali imiş!... tşklerr (=
ah ah sormaz olurmuyum ne testler yaptırdım ben hepsi normal çıktı.senin nasıl çıktı sonuçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?