Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar zeytinyağlı sarımsak!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
iyiki varsın :) ama pamukla yedirince saç derisine iyi nüfus eder mi?saç köklerinin tamamına iyi yedirebilir miyim pamukla?sanki zor olur öyle her yerine sürmek saçın?

ben şırınganın ignesini çıkardım. içine yağı çekiyorum. saç diplerime bi elimle azar azar sıkıp, diğer elimle hemen masajla yediriyorum. çok basit oluyor. ve her tarafa aynı şekilde yağ ulaşmış oluyor. akmıyor hiç.

iyiki varsın :) ama pamukla yedirince saç derisine iyi nüfus eder mi?saç köklerinin tamamına iyi yedirebilir miyim pamukla?sanki zor olur öyle her yerine sürmek saçın?

canım teşekkür ederim ben denemiştim saçının her yeri emiyor merak etme yerimseniben

bende elimde döküp masaj yaparak yediriyorum.
ama bu şırınga olayını tuttum deneyeceğim..

valla bebeqim allah senden razı olsun... benim saçım nerden baksanız günde 100 tel dökülüyoduu rahat rahat.... istisnasız ama... hiç mola vermeksizin dökülüyodu saçım! bu formülü uyguladım... tabi ben biraz abarttım :$ bi baş sarımsağı soydumm güzelcee havanda dövdüm. bi çay bardağı zeytin yağına karıştırdım bekledi 16 saat kadar....sonra baktım az gibi geldi..benim çam terebentin kattığım saç kremim vardı üzerine birazda ondan ekledim karıştırdım güzelce toplamda bi su bardağına yakın bi karışım elde ettim. saç diplerime çaldım.kafamada poşet geçirdim.yaklaşık 3 saat kafamda bekledi.(ama kokusunu sormayın normalde sarımsağı çok severim ama zeytinyağıyla karışıp durunca bambaşka bi koku ortaya çıkıyo. çok rahatsız oldum.bide kokunun yanı sıra ensenizden aşşağı doğru sızıyo )sonra güzelce banyomu yaptım. (yaklaşık 1 saat boyunca saçımı yıkadım bu arada....)

eee bukadarla kaldımı... devlisi gün gittim glatt yaptırdım. (saçlarım dalgalı bu arada..) normalde glatt saçı çok döker diyolar... benim saçım sarımsak formülünü uygulamadan öncee avuç avuç dökülüyodu... amaaa....; saç dökülmemde %80 - %90 oranında azalma var!!! herkese tavsiye ediyorum bu formülü konuyu açan arkadaşa müteşekkirim.! bu arada geçen de annem anlatmıştı sarımsakla ilgili bişi; bi komşumuz evvel yıllar önce saçkıran diye bi hastalığa yakalanmış.. saçlarında bazı bölgelerde kellik derecesinde dökülmeler olmuş... kadında bi baş sarımsak dövüp saçlarının dökülen yerlerine kanatarak yedirmiş!(yani sarımsağın saç köküne iyice nüfuzz etmesi için kanatmışş sonra sarımsağı çalmışş yanlış anlaşılmasın) bi iki ay sonra saçları çıkmaya başlamış... ve eski haline dönmüşş!

bide saçı dökülen arkadaşlar sizi bi hususta aydınlatmak istiyorum. çok araştırdım! bi insanın ortalama 120bin tel saçı olurmuş! her saç telinin ömrü ise 3 yılmış! vee günde 100 tele kadar saç dökülmesi normal kabul edilirmiş... ömrünü tamamlayan saçlar dökülür yerine yenisi çıkarmışş.... sakın saçsız kalıcam diyee üzülmeyin.... saçlarınızın daha sağlıklı olabilmesi için dökülüp yerine yenisinin çıkması en normali imiş!... tşklerr (=

evt gercekten etkısı oluor bnmde yıgenımın sacları dokuldu sarımsakla zeytınyagı kavurduk soguduktan sonra suruorz 2saat fılan duruor gercekten gozle gorunur bır artıs oluor

ah arkadaşlar benim saçlarıma gene yağ yaramıyor daha çok döküyor uygulayamıyorum ama sizlere yaradığı için çok sevindim yararım oluysa ne mutlu.bende içten destek için medobiotin aldım 4.günüm vee kullananların hepsi saçlarını çoğalttığını,kalınlaştırdığını ve saçlarına can geldiğini yazmışlar herkes memnun inş bana da yarar kızlar...

canımmm rica ederim yardımın dokunduysa ne mutlu,hayırlı bayramlar bu arada herkese canlarrr

kızlar yaptım bende saclarıma cok ıyı geldı ve dokulmesı azaldıı yumusacık oldu..bu arada sarımsak kokusu kalmadı sacımda.elacım tesekkr ederım eskı saclarıma kavusucam sayende...

rica ederim bitanem ne güzel işe yaramasına sevindim.

neden yaramıyor peki sordun mu kendine canım ,ben biliyorum bizim sorunumuz içeriden de o yüzden ben b12,demir,folik asit testleri yaptırdım bugün açıklanacak sonuçlarım öğleden sonrayı iple çekiyorum kansızlığım geçince bu problemim kalmıcak eminim çünkü bir insanın adet dönemlerinde saçı döküldüğünden daha fazla dökülmesi herşey tek sebep gösteriyor kansızlık.

ah ah sormaz olurmuyum ne testler yaptırdım ben hepsi normal çıktı.senin nasıl çıktı sonuçlar

arkadaslar ben uyguladm sadece sarimsagi yaptim evet gercekde yuz 80 azalma oldu dokulmuyor artik ama cikmiyir da 1 aydir ypiyorum haftta 1 kere yapiyorum ama cok felaket kokuyor ya hele islakken cok felaket insallah faydasini gorurum

birde sacimmi baya yakiyor sarimsak arkadaslar acisina dayanamiyorum gercekde sizlerinde yakiyormu yoksa sadece bendemi yakiyor bu sarimsak

benım yakmadı canım sadece bıraz kaşındırdı..sac derın hassas oldugu ıcın yakıodur heralde..

ah ah sormaz olurmuyum ne testler yaptırdım ben hepsi normal çıktı.senin nasıl çıktı sonuçlar

dün sonuçlarımı aldım b12 demir ve folik asit normal çıktı ama kanım 10lu bişey doktorda teşhisi koydu akdeniz anemisisn dedi kan yapıcı besinler ye düzenli beslen dedi ve pantogat verdi dün aldım günde 3 defa 3 ay içicem inş faydası olur.

ya kızlar,normal zeytinyağı olmaz mı???? :uhm: yani hiç mi etki etmez???
ben dün normal zeytinyağına sarımsakları rendeledim..bu saate kadr bekledi ,birazdan yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…