Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar zeytinyağlı sarımsak!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kafamda gene o meşhur karışım ve inatla bekliorum 3 ay sonra inş gür saçlara kavuşurus:)
bu benim 4, yapışım

ya ben anlamıom ya bu 4, yapışım hala saçım dökülüo,saçımı kestirdim hala uçları çıt çıt tararken kırılıo anlamadım ya napmam gerek kökünden kazıtam en iisi

bende hem hıpotroıdı hem de demır eksıklıgı var....ferrosanol ve levotron kullaıyorum..saclarım lısede dokulmeye basladı...seyreklestı..2haftadır mınoxıdıl kullanmaya basladım solusyon..bıde revıvogen set aldım...bende gurlessın tekkar sacım dıe cırpınıorm yıllardır ama bı sonuc alamadım...ıntaar edecem en sonunda ha...eskıden dıllere destan hayranlık uyandıran saclarım vardı..........................mafoldumben

mrb arkadaşlar,bende deneyimimi paylaşayım dedim sizlerle.2 günde 1 saçıma zeytinyağı sürdüm.sonra sarımsaklı zeytin yağı yaptım bekletmedim ilk yaptığımda sürdüm başıma saçımın dökülmesini ilk kullanmada kesti.şimdi gene kafamda bekliyorum ama öle koku falan olmuo sardığım için kafamı.ama açtıgımda bööğğ:)yanı yıkadıktan sonra da kalmıo zaten kokusu.birde şu turp suyunu denedim turpla havucu rendeledim 3 bardak suda kaynattım 30 dk.sonra yumurta kırdım içine saçıma sürdüm beklettim (suyun hepsını kullanmadım tabı arttı) bu karışım acayip saç döküyor ve ıslakken kazık gibi yaptı saçlarımı azcık saç kremi kullandım mecbur acmak ıcın.arkadaşlar zaten tarifindede ilk başlarda saç dökermiş normalmiş yani sonra yeni saçlar çıkarıyormuş.bende etkisi şöyle oldu ilk kullanmada saç rengim daha parlak ve yumuşaktı kremden sanırım oda.zamanla ne olur bılmem 2gunde bır onu sürcem bakalım uzayacakmı?denk gelırsek gene gelısmelerı yazarım.sacım ölçtüm 1cm uzamış sadece oda normal uzama dönemi yani bakım yapıom ama 3hafta oldu nerdeyse normal yani daha böle abartı bir etkisi olmadı zeytınyın..turp için bişi dıyemıcem ona daha yenı basladım..:)

selamlar arkadaşlar burayı okudum ve akşam eve gidince ilk işim karışımı hazırlamak oldu 1 bardak ölçüsünde yaptım küçük bi kavanoza koyup çekmeceye attım akşam eve gittiğimde kullanıcam bende bakalım .. inşallah faydası olur .. ben hep saçım çok a diye yakınırdım meğer sçaım çokmuş bunu saç düzleştiricisini kullanıpta saçlarımı dökünce anladım .. arkadaşlar eğer içinizde o tür elektirikli eşyaları kullananınız vara elinizden geldiğince az kullanın .. çünkü aşırı derecede saç döküyor ben her yapmada 1 avuç saç çıkarırdım .. şimdi haftada 1 kere falaln ancak yapıyorum ..
inşallah bu karışım etki gösterir yeniden saçlarım çıkar.. bende gözlemlerimi size aktarıcam ..

hee bu arada bi komşumuzdan duymuştum bi tanıdıkları saçlarını sarmısak yumurta sarısı ve zeytinyağı karışımıyla maskelemiş düzenli kullanmış bunu sonucunda saçları çıkmış.. aslında düşünüyorum karışımı yaparken y. sarısıdamı eklesem ???

defne yağı da ekleyin çok faydalı

arkadaşlar başa bir başlığada yazdımda burdada yazyım yaklaşık 1 aydır yapyorum sarımsak zeytnyağı. çok dökülüyor gibi hala ama şakaklarımda saç yoktu ve oralarda saç çıkmş dün gece farkettm anneme kardeşime gösterdm şok olduülar. ve acayp parlıyor. ilk2 hafta her duşra taptm şmdi haftasonları. hadi devam bakalım.

birde birşey sorcam ben bebekken annem saçlarımı şu yeşil sabunlarla yıkarmş. fakat doğuya gidince iisinnden bulamamş ve şampuanna geçmş. ben yeniden yeşil sabn kullanmak isyiyorum kullanan varmı??

3aydır kullanıyorum ben bu karışımı.
bu karışım saç dökülmesini engellemiyo
saç çıkarıyo sadece.
benim hala saçlarım dökülüyo aşırı olmamakla birlikte
ama dökülmesi normalmiş.ölü saçı atıyomuş.yerine saç çıkması için.
kullanmaya devam edicem.
bayağı bi saçım çıktı.hem de güçlü çıkıyo.
saçım çok seyrek.
bakalım ne olcak..

kesinlikle çok inanıyorum sarımsak ve zeytin yağ karışımına.saç dmkülmemi ısırgan sayesinde hallettim şükürler olsun sıra saç çıkarmaya geldi.cesaretimi toplasam bunu hemen yapıcam çok istiyorum ama sırf kokusundan dolayı akannehiryapamıyorum birkaç yıl önce yapmıştım ama aylarca gitmedi kafamdan her saçım ıslandığında kokuyordum.şimdi bu karışımı hazırlayıp babamda denicem,kokmaması için bildiklerimi uygulayacağım duruma göre hemen bende yapıcam.saç çıkarmak için kesin çözüm inanıyorum buna şahidim ama kokusu iştemafoldumben

Kızlar ben dün yaptım 3 saat bekledi saçımda. Ve o 3 saat nasıl geçti bilmiyorum :sinifsinif: banyoya girdim saçımdaki streci çıkardım aman Allahım öle bi koku olamaz kendime zor geldim yıkarken kusuyodum nerdeyse banyonun orta yerine yığılıp kalıodum kaydirigubbakcemile3
Ve belki 10 kez şampuanladım kokusunun çıkması için
Sonra kendi kendime tovbe ettim bi dahamı amaaan dedim
Sabah kalktığımda saçlarım parlıyodu ve saçlarım sarı boya olduğu için kırık da var incelme de matlaşmada herşey kısacası. Dökmeiyi durdurma konusunda tam bişey diyemem sonuçta ilk yapışım ama güçlendirdiği kesin müthiş parlaklık ve yumuşaklık verio
Süper bi karışım bide şu kokusu olmasa
Hadi kızlar başarılar bize:hooray:

canım madem bunu yaptın sakın bırakma nasıl olsa sürdün bir kez saçına kaldıysada kaldı vazgeçme sakın:1no2:kokusunu saçın juruyken hissediyormusun çok?

arkadaşlar önerim taze yapıp sürmeniz mesela, 24 saat önceden yapın ve tek yapımlık olsun inanın kokusu olmuyor o zaman ne kadar çok bekledi o kadar ağır kokusu oldu demektir.yerimseniben

bilgecim özel mesaj gönderemiyorum ben :sinifsinif:mesaj sayım az olduğu için

ben geldiiim...
uzun zamandır uğramamışım buralara kızlara bir bakayım ne alemdeler dedim...
evet uzun zaman oldu yazmayalı ve ben halen her hafta 1 kere bu saç maskesine devam ediyorum..
gelişmelermi?
saçlarım artık dökülmüyor çok şükür dahası alnımdan minik minik saçlar fışkırmış demekki saçta çıkartıyormuş...
bıkmadan usanmadan yaz kış devam edeceğim..
ayrıca sanırım zeytinyağından olsa gerek saçlarımdaki kırılmalarda yok oldu.
bunu birazda saç kurutma makinası kullanmamaya bağlıyorum...
hımm unutmadan bu karışımı 2 adet kuaföre sordum her ikiside olumlu şeyler söylediler...
ben mutluyum...
umarım sizlerinde dökülmeleri durur...

çok sevindim senin adına cnm.bende bu karşımı 2 kere denedim ama saçlarım daha çok döküldü yağ sürmek iyi gelmedi saçlarıma ama bu karışım süper bişey.benim sorunum kansızlık onuda içerden bir şekilde tedavi ediyorum ama eski gür saçlarımın hepsi geri gelecek mi acaba çok üzgünüm.

birde hangi şampuanı kullanıyorsun ?
kepek şampuanlarım bitsin kendime şampuan bulamadım araştırıyorum

elacım ben şu an elidor kullanıyorum..
daha önce dove kullanıyordum bir kaç kişiden çok döktüğüü duydum ve değiştirdim...

anladım canım şu bitkisel şampuanlara 1 yıldır verdiğim paranın haddi hesabı olmadı ve saçlarımı kuruttu yaralar çıktı ve dökülmeme şiddetlendi ama neyseki zararın neresinden dönülse kardır bende ya pantene yada gliss düşünüyorum eskiden sanki o kadar gür saçlarım varken bitkisel şampuanlar mı vardı

kızlar biri bana anlatsın ne olur,bu yağı saçınıza nasıl yediriyorsunuz?elinizle mi fırçayla falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…