Zipzip ile En Fit Benim

Eh işte, bu ara iş nedeniyle çok stresliyim. Bir yandan da stresi yemekle bastırma düşüncesi ile savaşıyorum. Sürekli birşeyler yemeliyim gibi hissediyorum. Sen nasılsın?
Allah kolaylık versin canım bende stresli olunca yemeğe saldiriyorum gerçi uzuntuluykende yiyorum aklına yemek geldikçe su iç gerçekten bastiriyor
Gunaydın sıcaklar olmasa daha iyi olacağım geceleri uyuyamıyorum 😫😫
Hiç sorma canın artık sinir sistemlerimiz bozuldu gece terden yatilmıyor gercekten
Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın ❤️
Sağol canım benim iyiyim bende bugün cenaze vardı teyzemi kaybettim 70 gündür entube yatıyordu yaşlıyı zaten kurtuldu bugün koşturmaca kacamakli bir gün oldu

Allah kolaylık versin canım bende stresli olunca yemeğe saldiriyorum gerçi uzuntuluykende yiyorum aklına yemek geldikçe su iç gerçekten bastiriyor

Hiç sorma canın artık sinir sistemlerimiz bozuldu gece terden yatilmıyor gercekten

Sağol canım benim iyiyim bende bugün cenaze vardı teyzemi kaybettim 70 gündür entube yatıyordu yaşlıyı zaten kurtuldu bugün koşturmaca kacamakli bir gün oldu
Başınız sağ olsun canım 😔

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin 🤲

Başınız sağolsun, kalanlara sabır versin.

başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin 🤲🏻

Günaydın ablacım gerçekten aşırı bir sıcak var işlerinde kolaylıklar diliyorum 😊😊
Günaydın kuzucum çok sağol birde sıcaklar mahvediyor zaten.:KK200:
Merhaba arkadaşlarım. Misafir enflasyonu yaşıyorum yurt dışındakiler hala burada( yarısı apart otelde ama ara sıra kahvaltı, akşam yemeğine çağırıyorum) onların harici üç ayrı aile geldi gitti. Cumartesi eltimin yeni evlenen oğlu hanımıyla gelecek. Gelenlerin çoğu akraba ve sevdiğim insanlar şikayet etmeye utanırım ama çok yoruldum. 😭 Sıcaklar bir taraftan. Eşimin yedi sülalesine rahmet okuduğum çok oluyor. Antalya' da yaşama fikri onundu.
Zayıflama motivasyonumu tam bulmuşken hayatın içinde kayboldum. Hafta içi Viyanalılar gidiyor, diğerleri de gidince tekrar başlayacağım bu süre zarfında pastelim ve nergis kankim kaybolmaz inşallah rakiplerim beni solladı gitti ama yetişirim bence ☺️Dua edin kimse gelmesin artık 🙄
Kplay gelsin çıtır ekürüm epey bir tempolu günlerin olmuş gittikleri vakit sende kendşne gelir daha rahat edersin :KK200:
Afiyet olsun canım❤️

Her zaman bekleriz😇❤️😊

Günaydın güzel kaptanım❤️🥰
Fırsat buldukça gelirim zaten.:KK200:

80,05 kg geçen hafta
79,55 kg. 01.08.2025

-500 gram
Zipzip- Zipzip- kaptanım❤️

Eklentiler

• IMG_8932.webp
    IMG_8932.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 2