- 22 Ocak 2013
- 41.673
- 210.550
- 798
Günaydın canım iyiyiz sen nasılsınGünaydınlar herkese nasılsıniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım iyiyiz sen nasılsınGünaydınlar herkese nasılsıniz
GünaydınlarGünaydın![]()
GünaydınGunaydın![]()
Allah kolaylık versin canım bende stresli olunca yemeğe saldiriyorum gerçi uzuntuluykende yiyorum aklına yemek geldikçe su iç gerçekten bastiriyorEh işte, bu ara iş nedeniyle çok stresliyim. Bir yandan da stresi yemekle bastırma düşüncesi ile savaşıyorum. Sürekli birşeyler yemeliyim gibi hissediyorum. Sen nasılsın?
Hiç sorma canın artık sinir sistemlerimiz bozuldu gece terden yatilmıyor gercektenGunaydın sıcaklar olmasa daha iyi olacağım geceleri uyuyamıyorum![]()
Sağol canım benim iyiyim bende bugün cenaze vardı teyzemi kaybettim 70 gündür entube yatıyordu yaşlıyı zaten kurtuldu bugün koşturmaca kacamakli bir gün olduGünaydın canım iyiyiz sen nasılsın![]()
Başınız sağ olsun canımAllah kolaylık versin canım bende stresli olunca yemeğe saldiriyorum gerçi uzuntuluykende yiyorum aklına yemek geldikçe su iç gerçekten bastiriyor
Hiç sorma canın artık sinir sistemlerimiz bozuldu gece terden yatilmıyor gercekten
Sağol canım benim iyiyim bende bugün cenaze vardı teyzemi kaybettim 70 gündür entube yatıyordu yaşlıyı zaten kurtuldu bugün koşturmaca kacamakli bir gün oldu
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinAllah kolaylık versin canım bende stresli olunca yemeğe saldiriyorum gerçi uzuntuluykende yiyorum aklına yemek geldikçe su iç gerçekten bastiriyor
Hiç sorma canın artık sinir sistemlerimiz bozuldu gece terden yatilmıyor gercekten
Sağol canım benim iyiyim bende bugün cenaze vardı teyzemi kaybettim 70 gündür entube yatıyordu yaşlıyı zaten kurtuldu bugün koşturmaca kacamakli bir gün oldu
Başınız sağolsun, kalanlara sabır versin.Allah kolaylık versin canım bende stresli olunca yemeğe saldiriyorum gerçi uzuntuluykende yiyorum aklına yemek geldikçe su iç gerçekten bastiriyor
Başınız sağ olsun canım![]()
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin![]()
Sagolun kızlar Allah razı olsunBaşınız sağolsun, kalanlara sabır versin.
başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesinAllah kolaylık versin canım bende stresli olunca yemeğe saldiriyorum gerçi uzuntuluykende yiyorum aklına yemek geldikçe su iç gerçekten bastiriyor
Günaydın kuzucum çok sağol birde sıcaklar mahvediyor zaten.Günaydın ablacım gerçekten aşırı bir sıcak var işlerinde kolaylıklar diliyorum![]()
Kplay gelsin çıtır ekürüm epey bir tempolu günlerin olmuş gittikleri vakit sende kendşne gelir daha rahat edersinMerhaba arkadaşlarım. Misafir enflasyonu yaşıyorum yurt dışındakiler hala burada( yarısı apart otelde ama ara sıra kahvaltı, akşam yemeğine çağırıyorum) onların harici üç ayrı aile geldi gitti. Cumartesi eltimin yeni evlenen oğlu hanımıyla gelecek. Gelenlerin çoğu akraba ve sevdiğim insanlar şikayet etmeye utanırım ama çok yoruldum.Sıcaklar bir taraftan. Eşimin yedi sülalesine rahmet okuduğum çok oluyor. Antalya' da yaşama fikri onundu.
Zayıflama motivasyonumu tam bulmuşken hayatın içinde kayboldum. Hafta içi Viyanalılar gidiyor, diğerleri de gidince tekrar başlayacağım bu süre zarfında pastelim ve nergis kankim kaybolmaz inşallah rakiplerim beni solladı gitti ama yetişirim benceDua edin kimse gelmesin artık
![]()
Fırsat buldukça gelirim zaten.Afiyet olsun canım
Her zaman bekleriz
Günaydın güzel kaptanım![]()
Sağol canım benimbaşın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin![]()
GünaydınGünaydınlar fit hatunlarım![]()
Günaydın hanım hanımGünaydınlar fit hatunlarım![]()
Günaydın şekercimGünaydın hanım hanım![]()
Başın sağolsun nergiscim mekanı cennet olsun.Sağol canım benim
Günaydın![]()