Ah peacım ah! Dün ne kadar moralimi bozdular bu konu yüzünden. Yok o göstermelik sınav, yok tanıdığı olan girer. Valla akşam ağladım resmen bu yüzden
canm sana çok net olarak söyleyebilriim ali toker uzaktan tanıdık kesinlikle sınvadan yeterli puanı almadan kimse giremiyor
Ah peacım ah! Dün ne kadar moralimi bozdular bu konu yüzünden. Yok o göstermelik sınav, yok tanıdığı olan girer. Valla akşam ağladım resmen bu yüzden
Bir arkadşaım, beni alacaklar ama yine de sınava gireceğim falan dedi dün. iyice moralim bozuldu işte canım.
canım üzgünüm ama öyle malesef şaibesiz bir sınav yok ki devlet bankası bu da torpili seven bir ülkeyiz ama umarım haksız cıkarım ve basarılar dılıyorum
bu arada kızlar bu ilan için her hangi bir bölümden mezun olması yeterlimi eşim için düşündümde bilgisayar mühendisliği mezunu
İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı canm bu bahsettiğim kişi o arkadaşı kim alıyomuş merak ettim
ha çalışmıştır alırlar zaten 60 üzeri alanı mülakata çağrıyorlar
bir ayrıntı daha kuzenim ziraatte hiç torpilsiz girdi
Nasıl girdi canım ? :26:
evet canım ama o servis görevlisi için başvurabilir bildiğim kadarıyla,yani daha üst mevkii için.bence kaçırmasın fırsatı.
sınavdan 82 almış canm alanı maliye idi zaten
ank çok istedi ama kocaelide başladı işe
Banko asistanlık olarak mı girmiş peki ?
servis görevlisi ne ki yani diğer kısımlar için şartları uymuyormu acaba acamadımda linkı
canım üzgünüm ama öyle malesef şaibesiz bir sınav yok ki devlet bankası bu da torpili seven bir ülkeyiz ama umarım haksız cıkarım ve basarılar dılıyorum
bu arada kızlar bu ilan için her hangi bir bölümden mezun olması yeterlimi eşim için düşündümde bilgisayar mühendisliği mezunu
servis görevlisi ne ki yani diğer kısımlar için şartları uymuyormu acaba acamadımda linkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?