- 15 Şubat 2012
- 735
- 8
- 68
canm mülakata bişey diyemem orda haklısın bencede evet mantıklı ama şuna eminim en azından mülakat aşamasına kadar torpil yok
60 alamayan biri asla giremeyecek
ha 60 alır girer diğeri 90 alır giremez bunu bilemem ama umarım olmaz öyle şeyler çok can yakıcı bşey işte o
hemen yenı bir polemik yapalım o zaman)
60 alamayanın giremeyecegini nerden biliyorsunuz:))))
valla kimse kusura bakmasın
arkadasın dedigi gibi hakimlik sınavında(ki onlar adaletın temsilcileri olacaklar bir de)
bile oluyorsa..yazılı sınavda olmayacagına da inanasım gelmiyor..
Burası türkiye:))
Eşim şuanda bankacı sınav ile girdi.
mülakata gitttiğinde en seviyesiz eşimde diyebilirim.. Ünv mezunu diğerleri DR falan yapmış.
asla olmaz dedi birisi matematik üzerine 2 ünv bitirmiş falan onlar varken beni almazlar dedi.
ama aldılar kısmet bence bu işler.. şimdi yine deneyecek şansını olur mu bilmem ama 2000 kişide de torpil yoktur yani arada kısmetinde var ise yine olur
kısmete inanırım ben ,eşim için 6 ayda 96 yere basvuru yaptım en cok istedıgım yer oldu mesela benım istedıgım yer yanlız
aynen canım herşey nasip kısmet gerçekten sen istediysen tamam eşin istemese de olur
eşim şuanda bankacı sınav ile girdi.
Mülakata gitttiğinde en seviyesiz eşimde diyebilirim.. ünv mezunu diğerleri dr falan yapmış.
Asla olmaz dedi birisi matematik üzerine 2 ünv bitirmiş falan onlar varken beni almazlar dedi.
Ama aldılar kısmet bence bu işler.. şimdi yine deneyecek şansını olur mu bilmem ama 2000 kişide de torpil yoktur yani arada kısmetinde var ise yine olur
birde onun bölümün standartı yok bir cok program var calısma alanı var rastgele yaptım demekkı sadece o ıstedıgım yerın ılanı dogruymus
tabii ki kısmet ..ona dedigimiz yok..
Ama sansımız yuzde 10 iken neden yuzde 1 e dussun ki degil mi..
Hakikaten kızıyorum artık yaaa bu duzene!!!!
hemen yenı bir polemik yapalım o zaman)
60 alamayanın giremeyecegini nerden biliyorsunuz:))))
valla kimse kusura bakmasın
arkadasın dedigi gibi hakimlik sınavında(ki onlar adaletın temsilcileri olacaklar bir de)
bile oluyorsa..yazılı sınavda olmayacagına da inanasım gelmiyor..
Burası türkiye:))
demek çok içten istemişsin
Tabiki de ama kesin torpil olacak mı bilmiyorum belki de birisi ortaya laf attı herkes üzerine yorum yapıyor da olabilir...
birinin ortaya laf atmasına gerek yokki
Bu herkesce bilinen bir gercek..
Kim gelirse gelsin once tanıdıgını yerleştiri..
Bosluk kalırsa bize sıra gelir:))
birinin ortaya laf atmasına gerek yokki
Bu herkesce bilinen bir gercek..
Kim gelirse gelsin once tanıdıgını yerleştiri..
Bosluk kalırsa bize sıra gelir:))
tabii ki kısmet ..ona dedigimiz yok..
Ama sansımız yuzde 10 iken neden yuzde 1 e dussun ki degil mi..
Hakikaten kızıyorum artık yaaa bu duzene!!!!
iki yıllık muhasebe mezunları da girebiliyor mu kızlar sınava ?
iki yıllık muhasebe mezunları da girebiliyor mu kızlar sınava ?
ya kendi başımada geldi benım o gün bugundür kımse torpil yapılmadıgına ınandıramaz benı,bir tayin işim vardı ,neyse evrak dolduruyorum tayin zamanı evrakları vermeye gittim ne zaman sonuclanır dedım valla buraya kadar bosuna yorulmussunuz torpiliniz varsa hemen olur yok ise bekler durursunuz iyi dedım kagıtlarımı yırttım ve döndüm k...baka baka
canm mülakata bişey diyemem orda haklısın bencede evet mantıklı ama şuna eminim en azından mülakat aşamasına kadar torpil yok
60 alamayan biri asla giremeyecek
ha 60 alır girer diğeri 90 alır giremez bunu bilemem ama umarım olmaz öyle şeyler çok can yakıcı bşey işte o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?