ziraat bankası personel alımı

hemen yenı bir polemik yapalım o zaman)
60 alamayanın giremeyecegini nerden biliyorsunuz:))))
valla kimse kusura bakmasın
arkadasın dedigi gibi hakimlik sınavında(ki onlar adaletın temsilcileri olacaklar bir de)
bile oluyorsa..yazılı sınavda olmayacagına da inanasım gelmiyor..
Burası türkiye:))

Elime sopayı alacağım, dayım var diyeni döveceğim bu gidişle heeee

aynen öyle ben arkadasımdan biliyorum 50 puanla kpssde yerleşti istediği yere bunu gördukten sonra zaten yani neyse

Eşim şuanda bankacı sınav ile girdi.
mülakata gitttiğinde en seviyesiz eşimde diyebilirim.. Ünv mezunu diğerleri DR falan yapmış.
asla olmaz dedi birisi matematik üzerine 2 ünv bitirmiş falan onlar varken beni almazlar dedi.
ama aldılar kısmet bence bu işler.. şimdi yine deneyecek şansını olur mu bilmem ama 2000 kişide de torpil yoktur yani arada kısmetinde var ise yine olur

kısmete inanırım ben ,eşim için 6 ayda 96 yere basvuru yaptım en cok istedıgım yer oldu mesela benım istedıgım yer yanlız

Son düzenleme:

tabii ki kısmet ..ona dedigimiz yok..
Ama sansımız yuzde 10 iken neden yuzde 1 e dussun ki degil mi..
Hakikaten kızıyorum artık yaaa bu duzene!!!!

birde onun bölümün standartı yok bir cok program var calısma alanı var rastgele yaptım demekkı sadece o ıstedıgım yerın ılanı dogruymus

demek çok içten istemişsin

tabii ki kısmet ..ona dedigimiz yok..
Ama sansımız yuzde 10 iken neden yuzde 1 e dussun ki degil mi..
Hakikaten kızıyorum artık yaaa bu duzene!!!!

tabiki de ama kesin torpil olacak mı bilmiyorum belki de birisi ortaya laf attı herkes üzerine yorum yapıyor da olabilir...

valla alımları ben yapmıyorum duyduğumu söyledm sadece
Ziraat Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı tanıdık 60 almayana hiçbir torpilin işlemeyeceğini söylemiş ha üstü alanada işlemez demiş
ben nasıl emin konuşayım eleman alımını ben mi yapcam duyduğumu paylaştım torpil yok derken
bence sizde illa torpil olacak demeyin inanın kuzenim torpilsiz girdi

demek çok içten istemişsin

Tabiki de ama kesin torpil olacak mı bilmiyorum belki de birisi ortaya laf attı herkes üzerine yorum yapıyor da olabilir...

birinin ortaya laf atmasına gerek yokki
Bu herkesce bilinen bir gercek..
Kim gelirse gelsin once tanıdıgını yerleştiri..
Bosluk kalırsa bize sıra gelir:))

Hayırlısı olsun hakkımızda ne diyelım..
Umarım adaletli(!) bir sınav olur...

birinin ortaya laf atmasına gerek yokki
Bu herkesce bilinen bir gercek..
Kim gelirse gelsin once tanıdıgını yerleştiri..
Bosluk kalırsa bize sıra gelir:))

ya kendi başımada geldi benım o gün bugundür kımse torpil yapılmadıgına ınandıramaz benı,bir tayin işim vardı ,neyse evrak dolduruyorum tayin zamanı evrakları vermeye gittim ne zaman sonuclanır dedım valla buraya kadar bosuna yorulmussunuz torpiliniz varsa hemen olur yok ise bekler durursunuz iyi dedım kagıtlarımı yırttım ve döndüm k...baka baka

bugunku basıma gelen olay cukk oturdu:))
hemen aktarayım:))
bizim iş yerine evrak vermeye bir postacı geldi..
Kendisi bayan olur..
Sordum nasıl gırdın diye ptt ye..
Kız dırek torpille dedi..
Dedim nasıl yani bir sınav falan yok mu ..
Yoo dedi direk torpille girdim ben :))
dusun o kadar gezeceksin buna bile torpil..
Buna mı olmayacak...yok diyenlere peh!! Diyorum..
Tabii ki allah kısmetıne yazdıysa olmayacak diye bir sey de yok..

çok acı verici ama benim arkadaşım adliyede katipliğe kpss de 71 le girdi 3 dakikada 93 kelime yazarak girdi...torpil soktular her yerden öyle girdi ve işin acı verici kısmına geliyorum sınavdan 90 küsur almış 158 kelime yazan kadın arkadaşım yüzünden elendi,sınav toplam puanında birinci olmasına rağmen elendi.
hiç tasvip etmedim bişey de demedim ama ne yazıkki her yerde dönüyo torpil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…