ziraat bankası personel alımı

Bende giricem bu sınava ama bakıyorumda herkeste bi umutsuzluk torpil muhabbetleri felan.
Ben lise mezunuyum ve lise mezunları denemeli bence kaybedicek bi 45 tl miz olsun onuda nelere harcamıyoruzki
banko asistanlığı içinde meslek bilgisi gerekmıyo zaten gy-gk.

2000 kişi girecek ise 2000 i de torpilli mi olacak Allah aşkına? 1500 kişinin torpili varsa bile 500 kişi için denemeye değer. Umudunuzu yitirmeyin.

Denemeye deger dediğimiz için basvurduk zaten..
Dediğiniz gibi 2000 kişinin 1500 ü torpilli olsa 500 için denemeye degmez mi diyerek..
Ama 2000 sansımız varken neden 500 un içine girelim ki degil mi?
Isyanımız haksızlıga uleeennn!!

2000 kişi girecek ise 2000 i de torpilli mi olacak Allah aşkına? 1500 kişinin torpili varsa bile 500 kişi için denemeye değer. Umudunuzu yitirmeyin.

ben de öyle düşünüyorum, denemeye değer...çok torpil döner ok,ama yine de çok büyük şans lise için.

Varolan haksızlığı değiştiremiyorsak haklı gördüğümüz noktaların üstüne gidelim :) Off ne cümleler kuruyorum yahu

Ben çalıştığım kuruma başvurduğumda açık kadro sayısı "1" idi :) Almazlar olummm cok pis torpil dönüyordur dedim, bir arkadaşım iteledi başvurdum, sonuç o kadroya ben atandım Ve bildiğim tek torpil kücükken bakkalarda satılanlar

hayatımda torpille referansla hiçbirşey yaptırmadım,ama babama kalsa bütün işlerimde torpil dönmeliydi,arkamızın sağlam olduğunu bilsinler olayı var ya...Allah hiç ihtiyaç duyurmasın torpile inşallah...
hak yemekten başka bişey ya bu,bir adamın sayesinde bi yerde olmak...ona gebe olmak çok tuhaf geliyor.

Ehehehehe dün beni resmen ağlattılar. Kpss ye girdim dün biri aşağıladı, neymiş atanacak kadar puan alamazmışım. Bankadan geldim, dengesizin biri mesaj yoluyla moralimi bozdu. Neymiş torpili varmış.

Tek torpilin bakkallarda satılanlar olduguna inanmayı çok isterdim
Lakin vekilin bilmem neyi sınava adını yazıp çıktı ya da
su kadar puanla(ki o puan azıcık bir puan) suraya atandı diye haberler duydugumda
ya da yakın cevremde bu haberlere bizzat şahit oldugumda bu dediğinizden vazgectim:))

Ehehehehe dün beni resmen ağlattılar. Kpss ye girdim dün biri aşağıladı, neymiş atanacak kadar puan alamazmışım. Bankadan geldim, dengesizin biri mesaj yoluyla moralimi bozdu. Neymiş torpili varmış.

sıkma canını sen,bi yerde yenilecek bi ekmeğin varsa çabalamışsan sen de muhakkak "sen" yersin.güven.

dnemeye değer de bi hesap yaptım ben sorma

yap bi hesap da görelim bağyan

Olsun olsun, Allah calısanı didineni sever, tam 2,5 yıl uğrastım ben. o kadar cok ağladım ki sonunda cok sükür istediğimi elde ettim, moral bozmak yok!

Ah yağmur ah bu elmayranın gözleri ne büyük torpiller gördü. Dereceye girdiğim sınavlarda bile komik nedenlerle elendim, dayım olmadığı icin yerime dayısı olanlar atandı. Ankaradaki kurumların dili olsa da anlatsa

Lise mezunları için cok iyi sans tabii..mutlaka girilmeli..
Umarım o torpiller ellerinde patlar o hak yiyenlerin

En azından banko asistanlıgına 2500 kişi alıyorlar..
Bizden ise 500 ...
Bir sürü universite mezunu varken ve ozelikle de biiiiir sürü
iktisadi ve idari bilimler mezunu varken...
Dediğimiz gibi patlayıcı maddeler varken
O 500 un içine girerim inşalah ne diyelim..
Allah herkesin gonlune gore versin:)
girecek herkese başarılar diliyorum:)

ankarada olupta dayın yoksa yuh diyorum yani elmoş hesabımı hemen yazıyorum bekleyın az sonraaa

Son düzenleme:
550 vekil 21 bakanlık diğer deevlet kurumunda calısan kişiler valilikler kaymakamlıklar beledıye baskanlıkları vs hepsinin 2 yakını olsa zaten kontenjan doluyor haa hepside bu sınava girecek diye bir şey yok koskoca kpss de hakımlık sınavında hıle yapılıyorsa bundada yapılır ,belkı yapılmaz ama bende ciddi güven sorunu var devlete karsı

neyse snava gırecek arkadaslaar yanlıs anlamasın allah hakkınız olanı versın

canım mülakatın olduğu yerde kesinlikle torpil de vardır.orası başka.

canm mülakata bişey diyemem orda haklısın bencede evet mantıklı ama şuna eminim en azından mülakat aşamasına kadar torpil yok
60 alamayan biri asla giremeyecek
ha 60 alır girer diğeri 90 alır giremez bunu bilemem ama umarım olmaz öyle şeyler çok can yakıcı bşey işte o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…