2000 kişi girecek ise 2000 i de torpilli mi olacak Allah aşkına? 1500 kişinin torpili varsa bile 500 kişi için denemeye değer. Umudunuzu yitirmeyin.
Denemeye deger dediğimiz için basvurduk zaten..
Dediğiniz gibi 2000 kişinin 1500 ü torpilli olsa 500 için denemeye degmez mi diyerek..
Ama 2000 sansımız varken neden 500 un içine girelim ki degil mi?
Isyanımız haksızlıga uleeennn!!
2000 kişi girecek ise 2000 i de torpilli mi olacak Allah aşkına? 1500 kişinin torpili varsa bile 500 kişi için denemeye değer. Umudunuzu yitirmeyin.
Denemeye deger dediğimiz için basvurduk zaten..
Dediğiniz gibi 2000 kişinin 1500 ü torpilli olsa 500 için denemeye degmez mi diyerek..
Ama 2000 sansımız varken neden 500 un içine girelim ki degil mi?
Isyanımız haksızlıga uleeennn!!
Varolan haksızlığı değiştiremiyorsak haklı gördüğümüz noktaların üstüne gidelim :) Off ne cümleler kuruyorum yahu
Ben çalıştığım kuruma başvurduğumda açık kadro sayısı "1" idi :) Almazlar olummm cok pis torpil dönüyordur dedim, bir arkadaşım iteledi başvurdum, sonuç o kadroya ben atandımVe bildiğim tek torpil kücükken bakkalarda satılanlar
Ehehehehe dün beni resmen ağlattılar. Kpss ye girdim dün biri aşağıladı, neymiş atanacak kadar puan alamazmışım. Bankadan geldim, dengesizin biri mesaj yoluyla moralimi bozdu. Neymiş torpili varmış.
dnemeye değer de bi hesap yaptım ben sorma
Ehehehehe dün beni resmen ağlattılar. Kpss ye girdim dün biri aşağıladı, neymiş atanacak kadar puan alamazmışım. Bankadan geldim, dengesizin biri mesaj yoluyla moralimi bozdu. Neymiş torpili varmış.
Tek torpilin bakkallarda satılanlar olduguna inanmayı çok isterdim
Lakin vekilin bilmem neyi sınava adını yazıp çıktı ya da
su kadar puanla(ki o puan azıcık bir puan) suraya atandı diye haberler duydugumda
ya da yakın cevremde bu haberlere bizzat şahit oldugumda bu dediğinizden vazgectim:))
Lise mezunları için cok iyi sans tabii..mutlaka girilmeli..
Umarım o torpiller ellerinde patlar o hak yiyenlerin
yap bi hesap da görelim bağyan
Olsun olsun, Allah calısanı didineni sever, tam 2,5 yıl uğrastım ben. o kadar cok ağladım ki sonunda cok sükür istediğimi elde ettim, moral bozmak yok!
Ah yağmur ah bu elmayranın gözleri ne büyük torpiller gördü. Dereceye girdiğim sınavlarda bile komik nedenlerle elendim, dayım olmadığı icin yerime dayısı olanlar atandı. Ankaradaki kurumların dili olsa da anlatsa
kızlar size torpil yok diyorum inanın hakkınızla kazanırsanız gireceksniniz
canım mülakatın olduğu yerde kesinlikle torpil de vardır.orası başka.
ankarada olupta dayın yoksa yuh diyorum yani elmoşhesabımı hemen yazıyorum bekleyın az sonraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?