- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
bu linkten açarsın canım,maaşı bankodan daha yüksek diye okudum,ben başvurmuyorum,sadece paylaşmak istedim,girmek isteyen vardır diye...hemen haber ver bence kocana.
ADAYLARDA ARANAN GENEL ARTLAR:
şu da olabilir ama birine başvurmak zorundaymış
ADAYLARDA ARANAN GENEL ARTLAR:
Canım nasıl böyle birşeyi yapabiliyorlar anlamıyorum ki. O kadar insan umut bağlıyor o sınava, sen tutup milletin omzuna basarak bir yerlere gelmeye çalışıyorsun. Çok ayıp birşey. :26:
üni mezunları için servis görevlisi
banko asistanı için lise ve önlisans mezunları başvuruyor
servis görevlisi canm
benım kocama banko görevlısı dısındakı hersey uyuyor ,ama basvuru konusunda kararsızım büyük torpil dönüyor gereksız yere strese girmeye gerek varmı bılemedım sımdı
kaybedeceği bişey yokki sınava girerse hem çok yüksek bi puan alırsa torpili de aşacağını sanıyorum..bana göre başvursun
Hmm anladım canım .. mülakatta ne sormuşlar peki ? ( çok soru sordum ama :) )
kaybedek bi 45 TL var denesin şansını yatır sonra int bilgilerini dolduruyorr sınav giriş belgesini oradan alıyorne biliyim link gönderdim konunu görür görmez önceden haberimiz olsaydı iyi olurdu neyse karar verırsse ınceleyebılırse ben yatırırım ödemesını falan ziraat bankasına 45 tl dimi
ne biliyim link gönderdim konunu görür görmez önceden haberimiz olsaydı iyi olurdu neyse karar verırsse ınceleyebılırse ben yatırırım ödemesını falan ziraat bankasına 45 tl dimi
ne biliyim link gönderdim konunu görür görmez önceden haberimiz olsaydı iyi olurdu neyse karar verırsse ınceleyebılırse ben yatırırım ödemesını falan ziraat bankasına 45 tl dimi
kızlar başvuru yaparken liseye başlangıç tarihi istiyor. Siz nasıl buldunuz bunu:26:
google den ara canım..lise diplomana bak ..diploma tarıhı mezun oldugun tarihtir..3 yıl düş(eger liseyi 3 yıl okuduysan)..
Sonra o tarihi arat google den..orn..2003 de okulların acılıs tarıhı diye..
Pat diye cıkar karşına
Ah peacım ah! Dün ne kadar moralimi bozdular bu konu yüzünden. Yok o göstermelik sınav, yok tanıdığı olan girer. Valla akşam ağladım resmen bu yüzden
tüm sülalem bankacı nerdeyse. Babam, ablamlar, kuzenler vs. Hepsi yıllardır farklı farklı bankalarda çalışıyor ve hepsi çok rahat yükseldi en ufak bir torpil olmadan girip. çoğu bankada banka içi yükselmeler bile sınavla yapılıyor. Gerekli puanı alamazsan ne istediğin kadar yükselebiliyorsun ne de mülakata girebiliyorsun. Ki özel sektörde öyle devletteki gibi torpile tutunan çalışan olmaz gerekli becerilere sahip olmadıkça çünkü başını salla maaşını al otur oturduğun yere durumu olmaz. Yaptığın iş sürekli izlenir, bulunduğun şubenin yaptığı iş sürekli olarak izlenir sonra yılın belli dönemlerinde çalışanlar konumlarına göre şubenin ettiği kar oranına göre temettü alırlar. Kimse de şubesinde sırf insan kaynaklarından birinin tanıdığı diye karı arttıramayıp kazanacakları parayı düşüren insanlar tutmak istemez.
Bence arkadaşınız sınav stresiyle, sizin moralinizi bozma yoluna gitmiş.
Tüm sülalem bankacı nerdeyse. Babam, ablamlar, kuzenler vs. hepsi yıllardır farklı farklı bankalarda çalışıyor ve hepsi çok rahat yükseldi en ufak bir torpil olmadan girip. Çoğu bankada banka içi yükselmeler bile sınavla yapılıyor. Gerekli puanı alamazsan ne istediğin kadar yükselebiliyorsun ne de mülakata girebiliyorsun. Ki özel sektörde öyle devletteki gibi torpile tutunan çalışan olmaz gerekli becerilere sahip olmadıkça çünkü başını salla maaşını al otur oturduğun yere durumu olmaz. Yaptığın iş sürekli izlenir, bulunduğun şubenin yaptığı iş sürekli olarak izlenir sonra yılın belli dönemlerinde çalışanlar konumlarına göre şubenin ettiği kar oranına göre temettü alırlar. Kimse de şubesinde sırf insan kaynaklarından birinin tanıdığı diye karı arttıramayıp kazanacakları parayı düşüren insanlar tutmak istemez.
Bence arkadaşınız sınav stresiyle, sizin moralinizi bozma yoluna gitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?