ziraat bankası personel alımı

bacım sana bişey dedigim yokki benim..
Ama bu da ulkemizin bir gercegi kabul etmek lazım..
O ınsan kaynakları muduru bir dayıdan telefon gelsin bakalım ne diyecek ona??
Hayır alamayız mı diyecek..
üzgünüm canım..keske boyle olmasa..
Ama gozumuzdeki gercekleri de gormemezlikten gelemeyiz..
Tabii ki kısmete de inanmak gerek...

hadi kızlar ya lise, önlisans mezunları gidin hemen başvurun sınava 1,5 saat kaldı para yatırılmasna

peki kızlar ben 28,5 yaşımdayım yaşım tutuyor mu :)) sınav ne zaman olacak birde ?

O zaman ben yaştan kaybediyorum :))) mali muşavirlik için ilerlemeye devam edeyim bari..

baktım canım 87 dogumlu ve sonrasını istiyor..Bahtıma küseyim erken dünyaya geldik :)

işte canm birazda torpil olmadığına inanmak istiyorum

Para tuzağı. Bi milyon insan gircek sınava hepsinden 45 tl aldıklarını düşünün. O parayla işe aldıkları 2 bin kişinin 4 yıllık maaşını öderler

kızlar ek bilgi,sınava giren sayısı çok oldugundan ve sözlü mülakata çağırılacak aday sayısı sınırlı oldugundan puanı 60 üstüne çekebilirler.
sınavlarda 70 ve hatta üstü almaya bakın,ve mutlaka alan derslerıne göz gezdirin.hepınızın hakkında hayırlısı olsun

Para tuzağı. Bi milyon insan gircek sınava hepsinden 45 tl aldıklarını düşünün. O parayla işe aldıkları 2 bin kişinin 4 yıllık maaşını öderler

doğru ,cari açık bi şekilde kapatılmalı zamlar geliyor geriye dönük vatandaşlara vergi borcu cıkartıyorlar ee bırde 45 tl valla devlet biliyor vatandas nasıl soyup soğana cevrılır

doğru ,cari açık bi şekilde kapatılmalı zamlar geliyor geriye dönük vatandaşlara vergi borcu cıkartıyorlar ee bırde 45 tl valla devlet biliyor vatandas nasıl soyup soğana cevrılır

anadolu unv.yapıyor sınavı...ama eminim o parayı anadolu unv.ne yedirmezler:))

mrb arkdslar ben zıraat bankasının servıs gorevlısı sınavına basvurdum ama bende kpss gk ve gy kıtabı var baska da kıtabım yok sız hangı kaynaklardan calısıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…