Zor ama başarmam gereken diyet

Bugün akşam yemeğinde
4 yemek kaşığı kuymak
3 yemek kaşığı yoğurt yedim günü kapatıyorum

Haftaya pazar veya Pazartesi evime döncem o zaman tartılıp yazcam buraya şuan memlekette köyde olduğum için tartı bulamıyorum hem zaman geçmesi daha iyi en son 103.küsürdüm baya zaman geçti çok merak ediyorum

Günaydın herkese
Sabah kahvaltı'da patatesli omlet zeytin peynir şekersiz çay içtim ekmek yemiyorum hiç

Günaydın
Kahvaltı'da zeytin şekersiz çay mantar kapya biberli omlet ekmeksiz yedim
Bugün pek enerjim yok ama ilerleyen saatlerde düzelir herhalde

Günaydın
Çok iyi zamanında böyle 30 kiloya yakın verdim 😂😂 muhteşemsin şuanda devem ediyorum bende az gidiyor 2 haftada 1.5 kilo ama pes etmiyorum. Zaten 6 kilom var son hazirana kadar yetişmeye çalışıyorum

Günaydın
Krizin gelir olurki birden yersenn hemen kaldığın yerden devam et sakın bozdum diye pes etme dün krizim geldi vere 2 dilim pasta sonrası hala devam ediyorum 🙏

Ben asırı tatlı kaçamağım olmuyor şükür sadece arada bisküvi yiyorum 2 tane felan yediğim zaman yazıyorum zaten
Krizin gelir olurki birden yersenn hemen kaldığın yerden devam et sakın bozdum diye pes etme dün krizim geldi vere 2 dilim pasta sonrası hala devam ediyorum 🙏

Günaydın
Eğer diyetisyen ile çalışamıyorsanız popüler yapay zeka programlarına kilonuzu, yaşınızı, aktivite durumunuzu vs detaylı şekilde anlatarak beslenme programı hazırlamasını isteyebilirsiniz. Öğünlerinizi biraz düşük kalorili ve karışık gibi gördüm. Çok düşük kalorili diyetlerde metabolizmanızı istemeden yavaşlatıyor olabilirsiniz. Tavsiyem az yemek yerine daha sağlıklı ve proteinden zengin beslenerek yağdan kilo vermeyi hedefleyebilirsiniz. Umarım başarılı olursunuz, şimdiden kolay gelsin. :kk77:

Eğer diyetisyen ile çalışamıyorsanız popüler yapay zeka programlarına kilonuzu, yaşınızı, aktivite durumunuzu vs detaylı şekilde anlatarak beslenme programı hazırlamasını isteyebilirsiniz. Öğünlerinizi biraz düşük kalorili ve karışık gibi gördüm. Çok düşük kalorili diyetlerde metabolizmanızı istemeden yavaşlatıyor olabilirsiniz. Tavsiyem az yemek yerine daha sağlıklı ve proteinden zengin beslenerek yağdan kilo vermeyi hedefleyebilirsiniz. Umarım başarılı olursunuz, şimdiden kolay gelsin. :kk77:
Önerdiğiniz program var mı ki yani abur cuburu şekeri ekmeği bıraktım daha çok sebze tavuk felan besleniyorum bazen canım yemek istemiyor hafif şeyler yapıyorum

Önerdiğiniz program var mı ki yani abur cuburu şekeri ekmeği bıraktım daha çok sebze tavuk felan besleniyorum bazen canım yemek istemiyor hafif şeyler yapıyorum
Ben diyetisyene başlamadan önce Gemini ya da Chatgpt kullanıyordum. İkisi de hemen hemen aynı şeyleri verecektir. Ekmeği kesmek yerine karabuğday/siyez/tam buğday türevi ekmekler kullanabilirsiniz. Diyetisyenim bana ekmeği kesinlikle tamamen çıkarmamamı söylemişti. Kahvaltıya 1 yumurta yerine 2 yumurta yapabilirsiniz. İlave olarak akşam yemeklerinize 2 gün baklagil seçeneği ekleyebilirsiniz.

Anladım tesekkür ederim deniycem
Ben diyetisyene başlamadan önce Gemini ya da Chatgpt kullanıyordum. İkisi de hemen hemen aynı şeyleri verecektir. Ekmeği kesmek yerine karabuğday/siyez/tam buğday türevi ekmekler kullanabilirsiniz. Diyetisyenim bana ekmeği kesinlikle tamamen çıkarmamamı söylemişti. Kahvaltıya 1 yumurta yerine 2 yumurta yapabilirsiniz. İlave olarak akşam yemeklerinize 2 gün baklagil seçeneği ekleyebilirsiniz.

Günaydın
Kahvaltı'da 5 tane zeytin bir kaşık fındık ezmesi yarım domates 2 yumurta şekersiz çay

Şimdi çok açıktım fırında 4 tane tavuk kanat yanına 2kasık pilav yedim doydum

Devam ediyorum diyete ama buraya fırsat bulup yazamadım çocuk rahatsızdı onla ugrasıyorum diyete devam ediyorum pazar günü evime dönüyorum tartılıp söyliycem burdan

Back
X