- 16 Kasım 2015
- 42
- 13
- 3
- Konu Sahibi oylesinebiri
-
Gecen gun oylesine merak edip ablamin defterini karistirdim ve erkek arkadasiyla sevistigini ogrendim.tamam kiminize gore normal gelebilir ancak bizim icin uygun degil.ablamin da bunun farkinda oldugunu saniyordum.hic birimize caktirmiyor.ne kimseye bir sey diyebiliyorum ne de elimden bir sey geliyor.bununla yetinmiyor telefonunu da karistiriyorum.dayanamiyorum sadece icimde yasiyorum.bir gun patliycam.ne yapmaliyim yardim edin!
Hala var mi gunluk tutanlar.Ben cocukken gunlukten bile sır saklardim biri okur diye.Cocuk aklimla bide yani.Ablan acik acik yazmis demek.Gecen gun oylesine merak edip ablamin defterini karistirdim ve erkek arkadasiyla sevistigini ogrendim.tamam kiminize gore normal gelebilir ancak bizim icin uygun degil.ablamin da bunun farkinda oldugunu saniyordum.hic birimize caktirmiyor.ne kimseye bir sey diyebiliyorum ne de elimden bir sey geliyor.bununla yetinmiyor telefonunu da karistiriyorum.dayanamiyorum sadece icimde yasiyorum.bir gun patliycam.ne yapmaliyim yardim edin!
Önce ablanızın özelini karıştırmayı bırakın,sonra da ablanızın hayatına burnunuzı sokmayı bırakın.kendinize iyi bir meşgale ya da sevgili bulun.yazık ablanıza.boş insan sorun üretir.Gecen gun oylesine merak edip ablamin defterini karistirdim ve erkek arkadasiyla sevistigini ogrendim.tamam kiminize gore normal gelebilir ancak bizim icin uygun degil.ablamin da bunun farkinda oldugunu saniyordum.hic birimize caktirmiyor.ne kimseye bir sey diyebiliyorum ne de elimden bir sey geliyor.bununla yetinmiyor telefonunu da karistiriyorum.dayanamiyorum sadece icimde yasiyorum.bir gun patliycam.ne yapmaliyim yardim edin!
Tamam haklisiniz ama karistirmak amaciyla bakmiyordum ben onun renkli defterlerini cok begenirdim buydu amacim.22 yasindabaşkasının defteri öylesine açılıp karıştırılmaz okunmaz,niye okudunuz,ablanızın özeli ,belki yaşadı belkide yaşamadı hayalindeki bir şeyi kağıda döktü,ablanız kaç yaşında ki hem
Herkese soyledim ve soyluyorum benim amacim karistirmak degil defterlerini begendigim icindi burda zor bir durumumdan bahsediyorumÖnce ablanızın özelini karıştırmayı bırakın,sonra ablanızın hayatına burnunuzı sokmayo bırakın.kendinize iyi bir meşgale ya da sevgili bulun.yazık ablanıza.
Gunluk degil de 1-2sayfalik bir sey kendi capinda icini dokmus olmali bilemiyorum.oyle caktirmak degil yani yalanlari vs oluyorHala var mi gunluk tutanlar.Ben cocukken gunlukten bile sır saklardim biri okur diye.Cocuk aklimla bide yani.Ablan acik acik yazmis demek.
Bide caktirmiyo diyosun ya anlina 'sevistim' mi yazsin?Kac yasinda ablan?
Kusura bakma da hangi saf insan sevistigini bi kagida anlatip birinin okuma riskini goze alir.Hadi diyelim aldi , e bu kiz kocaman kiz.22 yasindaymis.Kardesi de olsan ne diyebilirsin onun hayati,en fazla uyarini yaparsin okadar.Gunluk degil de 1-2sayfalik bir sey kendi capinda icini dokmus olmali bilemiyorum.oyle caktirmak degil yani yalanlari vs oluyor
Ablanızı gidip ailenize ispiklemeyin de.tekrar ediyorum ablanızın hayatı sizi ilgilendirmez.yaptığı doğru yada yanlış.onun hayatı onun kararı.siz kendinizden mes'ulsünüz.Herkese soyledim ve soyluyorum benim amacim karistirmak degil defterlerini begendigim icindi burda zor bir durumumdan bahsediyorum
İste uyari yapmali miyim daha cok korkar benden uzaklasirsa diye kararsizimKusura bakma da hangi saf insan sevistigini bi kagida anlatip birinin okuma riskini goze alir.Hadi diyelim aldi , e bu kiz kocaman kiz.22 yasindaymis.Kardesi de olsan ne diyebilirsin onun hayati,en fazla uyarini yaparsin okadar.
Peki ya bundan ceviremez miyim ya da konussam benden uzaklasir mi ne yapmaliyimBazen çok kurcalamamak gerekir, gerçekler acı olabiliyo ona engel olamazsın ki en güzeli çok üstünde durmamak.
Tabiki oyle ama bunu sadece ben bildigim icin dusunmeden edemiyorumAblanızı gidip ailenize ispiklemeyin de.tekrar ediyorum ablanızın hayatı sizi ilgilendirmez.yaptığı doğru yada yanlış.onun hayatı onun kararı.siz kendinizden mes'ulsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?