Zor durumdayim..

Peki ya bundan ceviremez miyim ya da konussam benden uzaklasir mi ne yapmaliyim
Yok uzaklaşmaz ama gizliden yine yapar çok severse. Kendisinin istememesi lazım. Bak seninle paylaşmamış bile bu konularda tepkili olduğunuzu biliyo belli ki. Oysa size anlatabilse paylaşabilseniz bişeyleri belki sen de ablanı rahatça uyarabilceksin ozaman

Dogru soyluyorsun belkide korkutmadan kacirmadan uyarmali ama soru isaretleri kafamda

Kendisine hic uygun olmayan biri ve o da bunun farkinda ama napiyim seviyorum gibisindendi cumleleri
dolaylı yoldan konuşup durumu izah edebilirsen iyi olur.. Eğer tehlikeli biriyse amacı sadece cinsellikten ibaret olacak.. sonrası büyük pişmanlık.

Afedersiniz ama size ne? Birinin defterini karıştırmak nasıl iğrenç bir huy dayanamayıp telefon karıştırmış bir de üstüne! Size göre normal olmayabilir ama ablanıza göre normal bu demek ki, reşitse aklı başında kadındır. Asıl sorun bu yaptığınızda, ablanızın sevişmesinde değil.

Herkese de dedigim gibi benim amacim onun renkli defterlerini begenip bakmamdi,ve benim korkum sevdigi kisinin ona zarar verebilcek onu uzucek biri oldugunu dusunmem.daha sonra pisman olmasindan ve bunu kimseye anlatamamasindan korkuyorum.ablami dusundugum ve care aradigim icin ozur dilerim!

Hadi defterler renkli telefonun ne gibi bir cezbediciliği var da bakıyorsunuz? Bu arkadan iş çeviren kardeşler gerçekten sinir bozucu. 22 yaşındaki yaşındaki insandan bahsediyoruz 15 değil ki koruyasınız ya da akıl veresiniz. Bu onun tercihi pişman olacaksa da tercihini yaşamış olacak. Hiç bir şekilde yaptığınızı doğrulamaz bu durum.

Telefonuna da baktim cunku defterdekileri kendimce aklima kanitlamak istedim.inanmak istemedim.artik is isten gectigi icin ben bundan sonrasina yardim istemistim

Yaptiginiz cok cirkin bir davranis. Fake olmadiginizi dusunerek yaziyorum, sizde bu durumdan bir tecrube edindiniz, sevistiginizde deftere yazmazsiniz ablaniz da burda konu acmak durumunda kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…