Mesleğiniz ne?Ahlak bekçisimisiniz?yaptıklarının mesleğimize uygun olmadığını görüşmek istemediğimi söyledim
Balayına gitmedik kuzenlerinin düğünü de vardı aynı hafta o düğüne gitmiştik düğün öncesi 1 gün denize girdik birlikteNiye balayına birlikte gittiniz eltinizle?
Mezhep yazacaktı sanırımMesleğimize uygun değil derken kısmını hiç anlamadım
Ahlak bekçisiMesleğiniz ne?Ahlak bekçisimisiniz?
Masaj abartı olmuş.O konuda haklısınız.Eşiniz hayır demiş zaten.Gönderilen videoları niye sorun ettiniz?
Çalışmıyorum şuan. Kötü niyet yokmuş içinde ben kötü niyetliymişim.masaj konusunda. Kocamın olduğu videoları atınca altına izlemeye doyamıyorum yazmış çok sinirlendim engelledimMasaj konusunda hakkınız var, ne münasebet masaj yapacakmış.
Fakat engellemeler falan büyük hareketler, ortalığı birbirine katmış, namus meselesine döndürmüşsünüz, kardeşlerin arası açılmış.
Ve mesleğiniz ne?
Adamların sırtını kremliyorlardırBirlikte niye tatile gittiniz ki? Ulu orta ne masajı yapıyorsunuz merak ettim
Evet mezhep yazıcaktımMezhep yazacaktı sanırım
izlemeye doyamıyorum mu tövbe est fjdkdkÇalışmıyorum şuan. Kötü niyet yokmuş içinde ben kötü niyetliymişim.masaj konusunda. Kocamın olduğu videoları atınca altına izlemeye doyamıyorum yazmış çok sinirlendim engelledim
yav sizin mezhep birlikte denize gitmeye uygunda görüşmeye mi değilEvet mezhep yazıcaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?