Zor günler geçiriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

firari111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
44
52
3
35
Arkadaşlar bir eltim var onların düğümü olduktan sonra birlikte denize gittik eltim eşine kasaj yaptıktan sonra benim eşime masaj yapma teklifinde bulundu eşim yok dedi tabi ama sinir oldum sonrada ara ara eşimin düğünde oynayan videolarını bana attı en sonunda engelledim neyse sürekli arama düştü engelli olduğu için aradım bunu yaptıklarının mesleğimize uygun olmadığını görüşmek istemediğimi söyledim eşimde görüşmemizi istemiyor dedim sen beni ahlaksızlı k a suçluyorsun dedi telefonu kapadı
Kaynanası aramış eşine söylemiş eşi eşimi aradı sonrada benim karıma kimse laf edemez dedi eşimi heryerden engellemiş abisi ben kötü niyetliymişim. Ben çok üzgünüm iki kardeşin arası açıldı diye ben suçlusunuz ne yapmalıyım

Çalışmıyorum şuan. Kötü niyet yokmuş içinde ben kötü niyetliymişim.masaj konusunda. Kocamın olduğu videoları atınca altına izlemeye doyamıyorum yazmış çok sinirlendim engelledim

Bunun mezheple de ilgisi yok bence etik değil böyle bir teklif ama yinede engelleyip kadına kocasının kardeşine göz koymuş muamelesi yapılmasaymış da olurmuş biraz mesafe yeterli olurdu birlikte tatile gitmek sık sık görüşmek falan olmasaydı en azından

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…