Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. Bence çok üstelemeyin konudan uzak durunEvet mezhep yazıcaktım
Sadece eşimin oynayan videolarını atmışAhlak bekçisi
Ya eşimin abisiyle arasının açılmasına çok üzüldümHaklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. Bence çok üstelemeyin konudan uzak durun
Mezhep yazacaktım düzelttimZor günlere bak ahahahaha gülmekten uykum da kaçtı
Mesleğiniz mutlu son masajcısı mı?
Hmmm...Çalışmıyorum şuan. Kötü niyet yokmuş içinde ben kötü niyetliymişim.masaj konusunda. Kocamın olduğu videoları atınca altına izlemeye doyamıyorum yazmış çok sinirlendim engelledim
Saçma sapan davranıyorsa kenardan sessizce izleseydiniz niye yüz göz oluyorsunuz ki. Herkes farkederdi bir gariplik olduğunu zamanla.Sadece eşimin oynayan videolarını atmış
İzlemelere doyamıyorum yazmış
Diğer eş kişisi neden bir şey dememiş merak ettimAdamların sırtını kremliyorlardır
Evet eşine güneş kremi sürüp masaj yaptı eşimde teklif etti daha önce masörlük yaptım sanada masaj yapıyım dedi şok oldumAdamların sırtını kremliyorlardır
Evet sinirlenip fevri davrandımSaçma sapan davranıyorsa kenardan sessizce izleseydiniz niye yüz göz oluyorsunuz ki. Herkes farkederdi bir gariplik olduğunu zamanla.
Ne alakası var kiyav sizin mezhep birlikte denize gitmeye uygunda görüşmeye mi değil
Benim de aklıma o geldi.Happy ending massageZor günlere bak ahahahaha gülmekten uykum da kaçtı
Mesleğiniz mutlu son masajcısı mı?
Arkadaşlar bir eltim var onların düğümü olduktan sonra birlikte denize gittik eltim eşine masaj yaptıktan sonra benim eşime masaj yapma teklifinde bulundu eşim yok dedi tabi ama sinir oldum sonrada ara ara eşimin düğünde oynayan videolarını bana attı en sonunda engelledim neyse sürekli arama düştü engelli olduğu için aradım bunu yaptıklarının mezhep uygun olmadığını görüşmek istemediğimi söyledim eşimde görüşmemizi istemiyor dedim sen beni ahlaksızlı k a suçluyorsun dedi telefonu kapadı
Kaynanası aramış eşine söylemiş eşi eşimi aradı sonrada benim karıma kimse laf edemez dedi eşimi heryerden engellemiş abisi ben kötü niyetliymişim. Ben çok üzgünüm iki kardeşin arası açıldı diye ben suçlusunuz ne yapmalıyım
Hiç tepki göstermiyor karımın kötü niyeti yoktu diyor kimse karıma laf edemez diyorYok artik daha neler az bile demissiniz bunun icin aralari acilacaksa isabet olmus. Kayniniz karisina tepki gostermeliydi size vicdan yaptırana kadar
Vicdan yapmayı bırakıyım mı benValla bırak masaj yapmayı eşim eltimin birkaç storysine alkış atmış eltimle de limoniyiz bayadır niye alkış attı diye adamı fırçalayacağım
Hiç tepki göstermiyor karımın kötü niyeti yoktu diyor kimse karıma laf edemez diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?