- 23 Ocak 2016
- 35.105
- 51.061
- 598
Tövbe tövbeeee insan düğününde eşiyle kendisini izlemeye duyamaz yahuSadece eşimin oynayan videolarını atmış
İzlemelere doyamıyorum yazmış
Tabii ki bırakın insan kendi düğününde eşiyle kendisini izlemeye doyamaz yeni gelin bir de bu dimiVicdan yapmayı bırakıyım mı ben
1 kez gittik denize ayrı şehirlerdeyizBunun mezheple de ilgisi yok bence etik değil böyle bir teklif ama yinede engelleyip kadına kocasının kardeşine göz koymuş muamelesi yapılmasaymış da olurmuş biraz mesafe yeterli olurdu birlikte tatile gitmek sık sık görüşmek falan olmasaydı en azından
2 yıl olucakTabii ki bırakın insan kendi düğününde eşiyle kendisini izlemeye doyamaz yeni gelin bir de bu dimi
E böyle de olmaz ki,şimdi de mezhebi merak ettim benMezhep yazacaktım düzelttim
Belki siz beğenirsiniz diye de size atmış olabilir eşiniz ya hemen kötü düşünmeyelim2 yıl olucak
Geçen yıl da eşimin oynayan videolarını attı ses etmedim bu kez sinirlendim
Ikisi de masözdür, mesleki rekabeti kaldıramamis olabilir?Ayy mesleğiniz nedir yahu çok değişik bir konu Yarabbim heyecanla bekliyorum yazılacakları
Eşimle konuşmuştum sen ona cevap verme diyordu oda davranışlarını doğru bulmuyor ama dayanamadım işteAnlattıklarınız gibiyse haklısınız.
Ama yine de erken yüzlemişsiniz.
Biraz mesafe koyup geri çekilebilirdiniz.
Daha fazla saçmalarsa belki ortalığı çok karıştırmadan eşinizle falan konuşurdunuz.
Şimdi zor toparlanır kardeşlerin arası.
Kaynınız da dekor olarak bulunuyor herhalde, hiçbir şeyin farkında olmadığına göre.
Siz olayları yönetemiyorsunuz.Bu masaj olayından sonra uzak duracaktınız.Kocanızı sıkışltıracaktınız.Ortalığı katıştırmışsınız.Aileyi birbirine düşürmüşsünüz.Böyle şeyler de elinizde kesin deliller yoksa ortaya düşülmez.Engelleyip,karı koca görüşmeyecektiniz eltinizle.Bir şeyi yaparken sonuçlarını düşünün.Hiç tepki göstermiyor karımın kötü niyeti yoktu diyor kimse karıma laf edemez diyor
Ben de çok şükürBayadır kapatılığım kendisine
Masaj yaptırmadın diye mi kızmış kaynanası .Hem sen bozmamissin ki arayı esin kabul etmemiş masajı. Ayrıca plajda niye masaj yapıyor ki?Kaynanası aramış eşine söylemiş eşi eşimi aradı sonrada benim karıma kimse laf edemez dedi eşimi heryerden engellemiş abisi ben kötü niyetliymişim. Ben çok üzgünüm iki kardeşin arası açıldı diye ben suçlusunuz ne yapmalıyım
Tövbe tövbe gece gece bulduk konuyu geneIkisi de masözdür, mesleki rekabeti kaldıramamis olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?